ANDA SEDANG MEMBACA

22

UEFA Champions League



Ada siapa-siapa boleh beritahu saya, Liverpool main malam ni ke besok?


22 Ulasan:

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

aik? bukan dah main ke semalam?
btw, klasemen!

ringo berkata...

malam semalam, tapi premier league. ngahahaha

Mukmin Selamat berkata...

udoh le yop, dah lali dah. dah lali!

Zinedine Zaiddin berkata...

Liverpool lagi?

Hek elleh......xde sape2 nak membahan chelsea ke? Sejak departure of Ray Wilkins ni..makin terumbang ambing pulak Chelshit nampaknya.

i'msosupernotcool berkata...

kah kah kah.

makanbola berkata...

kahkahkah
bodoh
dah x klaka la ngokk

Pet Shop Boys berkata...

Beat AC Milan tu beb...Man U pernah ke beat AC Milan kat Champs League sebelum ni?

A w a N berkata...

Dah xde modal nk nganjing ke??

hahahahaha..

atau dengki dengan Liverpool??

pjoe berkata...

the lamest entry ever

[ a D D y h A I K A L ] berkata...

fan liverpool paling tegar kena maki..

pegi la mampus kalo semua bahan liverpool..
janji kitorang tak jalan sorang2..
sebab kena bahan pun bahan ramai ramai

Abdul Sokernet berkata...

amboi, nak tanya pun tak boleh. sensitif sangat lah uols ni.

Cob Nobbler berkata...

Pet Shop Boys:apa pulak tak pernah - yang 4-0 tahun lepas ape citer?

LOL!

pjoe berkata...

and the lamest excuse ever

mr dimaz berkata...

mu x penah beat ac milan siap kna 4-0 lg..
libepool pasukan terkuat di alam semesta..

Nik Saiful Anuar berkata...

tggu 2 season lg, br liverpool main UCL, mls la, penat la klau ade game tgh2 mggu, dok umah, goyang kaki lg best, akakakaka

Awang Joe berkata...

tgk gmbr tue...teringat saat2 indah slps game...5rat dpt...masyuuuuk...pastu...pagi g final exam tertido...nsb baik lulus...hehe...

nu_Ox3r berkata...

man u bru 3.tu pn dpt yg replika pny...

aranhellstorm berkata...

hehehe..kalau terel cuba try google kat internet gambar john terry angkat itu piala.

YNWA!

keli berkata...

Lu perli style gumpunk.....kikiki...tp best final ever gua tgk...europa pon ok per...
Team lu prnh menang europa league x? Kalo tye gua kompem xtau bile.
Gua hepi team gua men kt europa. Janji men dahle....gua x kesah... x caye tanye aiman. Kompem dier jwb aiman x kesah...kakakaka

y.a.n.a berkata...

good luck la arsenal pagi ni..
harapan tu ada tp berat sketlah..

MU? bak kata pembaca berita tu, seri sudah memadai buat red devils...

:)

3rdfrom9 berkata...

Pak Alex perlu 15 tahun lagik kat Old Trafford untuk tambah 2 cup UCL lagik..

Abramovich kena belanja lagik 7 billion baru Chelsit menang UCL ....

Cob Nobbler berkata...

mr dimaz:sila rujuk Man United vs Milan.

kang kalau cakap bebal - marah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...