ANDA SEDANG MEMBACA

16

WALLPAPER ABANG JI

Obefiend Weiland Selasa, Disember 14, 2010
Kalau sesapa nak.

Dah jangan semakkan inbox Facebook gua. Klik pada gambar dibawah untuk wallpaper Park Ji Sung bersaiz 1680x1050. Gua kekalkan gambar sahaja tanpa typeface dan logo-logo. Lepas ni lu buat la apa lu nak.


16 Ulasan:

Mr Garu berkata...

player mana nie!!keding smcm jer!!

yui berkata...

fuhhh macam pelakon boys over flower
_____
iadaman gadis melayu !!

Streetwizer berkata...

sepet giler mata dia....main bola smbil tido...

Fyzal berkata...

terbaek.. walau mata boleh celik sikit je. beliau steady je tanduk bola masuk kasi Arsenal balik emirates nganga tak bawak ape ape.

y.a.n.a berkata...

hahaha...i like you fyzal...

zX berkata...

stail tanduk bola pelik2 ni macam dh jadi trademark united la pulokkkk ngahaha

keli berkata...

Apek jual sayor tmpt gua lg ensemmmm.....kakaka...

ijan berkata...

sulat kaba lama x3
kahkahkah
tp mmg cilake apek ni skor
blagak abes c evra

kucing berkata...

yg ni padu bro

kareem berkata...

gua rase mmg luck park ji sung tertanduk bola tuh

K^HazwaN berkata...

tanduk tuu bukan luck... kalau dier x de kat situu mane boleh dier tanduk bola tuu bg masuk... kene ade skill utk ade kt position utk tanduk bola tu... anyway Park Ji Sung Rules !! baru menang player of the month tuuu...

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

gua sebagai fan MU mengakui yang tandukan Park just luck saje. dan gua goyang bila le arse masukkan walcott+fabregas+van persie. tapi disebabkan keyakinan pada team terhebat, gua hisap jugak rokok walaupun berpeluh.

tapi, apa ada hal? janji menang kan. haha..

steady..
GGMU

y.a.n.a berkata...

eh eh abg KAREEM...kata belanja pizza kalau MU mng, takkan dah lupa...

talkIZcheap! berkata...

gua rasa luck jugak Nasri ni boleh main bola, kalo dia lahir kat Malaysia, agaknya jual sayur jugak tu...

julu berkata...

abg kareem lupa janji..

chicharito ajar tanduk pelik2.. haha..
unbetaen.. teruja weh dgn team hebat ni,..

keli berkata...

Nasri dulu jual ikan dowwhh....kakaka..ader gak org ngaku tandukan apek ni cume luck...kikiki...bkn gua kate....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...