ANDA SEDANG MEMBACA

31

You'll Never Walk Alone Masih Klasemen

Lucius Maximus Ahad, Disember 12, 2010 , , ,


Apa ni? Respek sikitlah. Siapa kata YNWA dah tak power dan tak klasemen sila sedar diri sikit. Ini lagu keramat bolasepak, kelab yang mengguna pakai lagu ini bukan kecil anak. Ingat sikit. Respek!


Borussia Dortmund sekarang klasemen dengan gahnya dalam Bundesliga, 11 mata mendahului Bayer Leverkusen di posisi ke-2. Sebelas mata beb, kira guna jari dua tangan pun belum cukup!

14M 1S 1K 39G 9B!

Nota menganjing: Kalau silap haribulan, nampaknya YNWA hanya layak dinyanyikan oleh BVB dengan bersemangat di Sudtribune, bukan oleh LFC di The Kop.

31 Ulasan:

Obefiend Weiland berkata...

burn!

ini baru kelab ternama!

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

haha.. nice..

talkIZcheap! berkata...

Respek! Saspek!!

keli berkata...

LFC bkn ade 1 lagu jer....byk lg. Nk listkn gua rase xyah kot.
Sape2 pon layak nyanyi lagu nih. Lu org kalo rase nk nyanyi lagu ni psl lagu kelab korg x best dan x sedap mmg xder hal pye. Silakn. Kekekeke.....

Nik Saiful Anuar berkata...

lagu ni Paul Mccartney nyanyi, bdk2 Beatles yg wujud dr Liverpool

The Beatles - Band Legend sepanjang zaman
Liverpool F.C - Klb Bolasepak Legend sepanjang zaman, kahkahkah

Abbey Road, Anfield Road, ape ade hal

YNWA

nyzm berkata...

Liverpool team bola sepak, bermain di padang

bukan team nyanyi nyanyi

blitz berkata...

"The Beatles - Band Legend sepanjang zaman" --> dah pupus dah pun, hanya tinggal kenangan..
"Liverpool F.C - Klb Bolasepak Legend sepanjang zaman" --> belum pupus, tapi tetap hanya tinggal kenangan..

Noel Cienfuegos berkata...

haha akhirnya! kebangkitan set2 lars ricken bikin wa senyum... harap PSG bole naik kat ligue 1 gak.

keli berkata...

Eleeeh ngaku jer la korg jeles psl lagu ni mmg nyata lg best dari lgu kelab korg. Jom nyanyi same2....

http://www.youtube.com/watch?v=ma3Nax8yyOE

YNWA

Cob Nobbler berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Cob Nobbler berkata...

err,lagi satu Nik Saiful,

it's Gerry and the Pacemakers,sejak bila You'll Never Walk Alone dinyanyikan The Beatles?

LOL!

you must be the newest member of Liverpool fan.Adei - gua bukan fan Liverpool pun tau.Adei!

Cob Nobbler berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Cob Nobbler berkata...

Nik Saiful:and Abbey Road is in London,not Liverpool.

It's in Westminster.

And John Lennon is far far better than McCartney!Huh!

haadziq berkata...

memang klasemen...

mane bayern?dah jadi geng liverfool ke..

Saiful Nizam berkata...

liverpool terpaksa ambik lagu yg best utk sama2 jadik best.. sbb kalau harapkan liverpool je.. mmg tak best.. haha.. pastu ade lak fan liverpool kata lagu diorang lagi best.. hahaha.. sandarkan terus pada kenangan..

y.a.n.a berkata...

hahaha..wpn 1st half tak abis lagi..nampaknya chelsea telah berada diambang sore...

jon berkata...

sokong cob
celah mana beatles nyanyi lagu ni
mmg dalam rekod piring hitam bapak aku pun gerry and the peacemakers..
tak silap aku jeffrydin and siglap five pun penah nyanyi..haha
nak main g padang
nak nyanyi g akademi fantasia
BUSIT!

3rdfrom9 berkata...

wkwkwkwk lucias per kes klasemen ngan lagu nie buka la entry kena tapau ngan Spurs wei Drogba x makan makjun ker ....

y.a.n.a berkata...

abg luci mgkn sedang menarik nafas lega...

berjaya jgk drogba menyumbat 1 gol..
tp ttp tak naik2..

Nik Saiful Anuar berkata...

Cob Nobbler

lagu tu bnyk version ma.....
i mean paul mccartney from beatle, not the whole band contribute to it
lg pon lagu ni bnyk kali direkod oleh ramai artis

saje nk kaitkn liverpool ngan beatle

and lastly, abbey road and anfield road hanya sinonim name jer (nk bg sdp dgr, ye dak??), google pon tau la mane abbey road studio, kahkahkah

Mukmin Selamat berkata...

Tak silap aku, kelab Celtic pun guna lagu ni. Ade satu kelab Jepun pun same.

Lagu ni tak melambangkan ape-ape kelab pun, cuma Liverpool guna lagu ni paling awal(dan zaman tu,zaman kemuncak Liverpool, menjadi kebiasaanlah bila kelab kuat, diaorang mesti ingat serba-serbi tentang kelab tu, macam celsea tahun lepas dengan skendel seks nye).

Fuck off, Lennon and McCartney is fucking greatest lyric maker in the fucking history of music.

stop fucking compare!

Mukmin Selamat berkata...

http://www.youtube.com/watch?v=scOY4lEe3Ag

lovely eh?

Heysátan berkata...

you're the man, mukmin selamat, but lucius maximus is a far king retard.

Streetwizer berkata...

sandarkan pada kenangan lg...mana entry seri chelshit nih...

Santo berkata...

viva sudtribune!! subtribune atau sudkurve adalah bermaksud south curve of the stadium. di sini lah penyokong2 otai home team di bundesliga akan lepak. set2 pakai jaket dgn patch2 kelab..misai panjang, sorg2 bwk bendara besar gedabak, minum beer..yeahhh!!

Jarr berkata...

nak citer pasal sejarah ngan knowledge tau semua benda kat london pi buat forum bab knowledge aku ngan sejarah aku power satu.

budaya nyanyi nyanyi part of zaman kemuncak livepool je..pastu semua kelab nak tiru.kan senang straight fwd mcm tu..takyah nak pusing2 lagu best tak best.apa ke kotey perangai mcm ni?

oh McCartney Evertonian, bukan Liverpudlian.Ade aku kesah?

thomas berkata...

ape-ape hal lagu nih lagi best dari lagu 'Glory-glory manscum' yg dah mcm lagu sukan sekolah rendah.

Pet Shop Boys berkata...

pi 4 Sahred lagu YNWA, yg paling sedap adalah nyanyian ACAB....believe it or not.

Only true Hooligan knows the best team to support.

Jarr berkata...

takyah la bising.
BVB ngan Monchengladbach mmg suka nyanyi YNWA.Dorang siap travel to Liverpool to watch our game.
At least they have the respect to Liverpool.Besides, since 2007 fans Liver ngan Monchengladbach (BVB gua tatau) buat ni as a annual programme.They even ada mcm The Kop jugak called, "Nord Kurve" equivalent of the Liverpool Kop, sing a moving rendition of "You'll never walk alone".

ada masalah?Dekat Borussia Park siap ada Liverpool suite.Kau ade?

ok itu sekadar informasi yg gua baca dari sumber teknologi multimedia.

nak kutuk?apa ada hal? :p

keli berkata...

Hidop Jarr...kne sekolahkn korg sumer...kikiki.

Korg tgk ler lambang kelab Liverpool terang2 ader tulis You'll never Walk Alone. Xkn nk nyanyi lagu Enter Sandman plak.

p/s: Gua mmg minat giler Metallica mse tgh blaja men gitar.hehe...

Nik Saiful Anuar berkata...

maaf diatas porak peranda yg hamba wujudkn, kehkehkeh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...