ANDA SEDANG MEMBACA

19

Video Yang Menerangkan How It Feels Menjadi Seorang Peminat Liverpool.

Obefiend Weiland Ahad, Disember 12, 2010 ,

The hopes and dreams of Liverpool fans are best described by this video I found earlier today.

Ianya biasanya dimulakan dengan excitement diawal musim. Diikuti pula dengan "oh go on.. do your best".Kemudian "Yeah we can do it..the hard part is over. Kamon u bastard finish the job".. dan.....

Well watch the video yourself. Won't spoil the fun for you.

Yang benar aku yang cube menulis artikel ini dalam bahasa ibunda sebanyak 7 kali tetapi gagal dan aku post sahaja walaupun dalam bahasa penjajah. Maaf aku bukan macam Lucy dan Pipi. Aku takde bakat menulis.



Bonus seperti yang diminta oleh Saiful Nizam, Roy Hodgson dan SUPER FACEPALMnya. Enjoice



19 Ulasan:

anak abdullah berkata...

memang sesuai untuk dicarut. sekian

adijaya berkata...

roy hogdson kena sack sebelum krismas. percayalah!

Cob Nobbler berkata...

rafa benitez pulang ke gagang?

.Gory. berkata...

Kahkahkahkahkah. Gila klasik.

brandon flowers berkata...

lawak gampang

foo berkata...

terkedu bila tengok.

hellghast berkata...

HAHAHAHAHA!!! video ini menerangkan seolah2 ketika hampir inzal dengan awek tiba2 Jabatan Agama ketuk pintu rumah.HAHAHAHAHAHA!!!

Saiful Nizam berkata...

wakaka terbaek! sian jannah.. kaw kaw punye dia dapat kali nih..

PapaseedTorres berkata...

well.. this is the advantage of supporting Liverpool FC..

you have your ups.. and you have your downs..

but like the sorcerer in The Scorpion King said in the ending scene, "Nothing Lasts Forever" and with that i can assure you that one day we, Liverpool FC, will be back on our feet again..

to all fellow Liverpudlians, just enjoy this roller coaster ride of ups and downs ya.. YNWA..

Lucius Maximus berkata...

Salut kepada Obefiend jika video ini menunjukkan dia juga baca Run of Play.

3rdfrom9 berkata...

wkwkw.... ini penyakit buatan Tom Hick dengan George Gillet mmg sial betoi .... mmg kena menganjing sepanjang musim selagik Roy jdik manager

YNWA

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

kesian gu tengok so roy ni..
sakit otak dengan anak buah die..

keli berkata...

Feels to lose is good sometimes & anytimes. Kakaka.... It's just a games. Enjoy jer....baek punyer.
Xkn nk menang je.....baek g sokong umno jer tiap2 kali PRU...hehehe.
Gua x kesah pon fan2 len doggy fan liverpool. Life must go on. Eceeeehh.........

You'll Never Walk Alone. YNWA!!!!

p/s: Gua da btol2 rindu Linda Radzi & Zu. kikiki.....Please come back.

Waris berkata...

Linda Razi yang claim dia join beribu-ribu forum bola sepak tu ke? yg korang kagum sampai nak lantik jadi presiden kelab liverpool sokernet. hehe.

ijan berkata...

sandarkan pade kenangan je la c linda radzi ngan zu nk kembali...
dok menangis kat uma tgk gme liv
kahkahkahkah

Streetwizer berkata...

liverfool?LIVERFOOL????



kekekeke....teruskan berinzal...

Pet Shop Boys berkata...

Minit ke 83 ni lol....tu belum gol lagi satu masuk tu.

time tu bukan gosok tangan ke muka, time tu gosok muka ke rumput lol.

Jarr berkata...

sifat cemburu terhadap fans liverpool mmg wujud sejak zaman W.E Barclay ngan John McKenna lagi..so gua tak heran langsung bab nganjing murahan kat sini.

kalau tahan maki, gi la forum kat UK.Kalau budak Asia bleh tahan duk dlm tu 2 hari cukup bagus lah..

dah abis nganjing?sila sambung..

Awang Joe berkata...

dr bawah solo smpai kotak D tue...
mcm sial...dh mcm sawan tgk atuk roy lap muke...tetap selamanya YNWA.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...