ANDA SEDANG MEMBACA

51

Live Liverpool Love

Jannah Ahad, Disember 12, 2010 ,
Boys. Win the match please. I tak tahan kena buli di Sokernet.

Love,

Jane R.


- Posted using BlogPress from my iPhone

51 Ulasan:

Azizan berkata...

macam nak kalah lagi je...
minit 86 NC 2-1 LIV

anak abdullah berkata...

ermmmm.

Nazrin Saad berkata...

dah takde dah le. dah 3-1 dah pun. be prepare la kops. hahaha

palytoh berkata...

miahaha..memang tahun menganjing

talkIZcheap! berkata...

owh... habis game, habislah "Liverpool the Most Succesful Club in England and World"...

thenocturnalzulkhairi berkata...

assalamualaikum liverpool.apakhabar?
har har har

liversoul berkata...

Saya beli buku piala dunia, dalamnya ada gambar abg lucy..ohhh rupanya saling tak tumpah dgn Tiote Newcastle

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

kahkahkah! gua tak tau la nak simpati ke nak gelak.
T
game liverpool tadi membuatkan sistem reproduksi hormon ketawa aku bekerja dengan lebih laju!

YNWA. You Never Walk Again.

Still unbeaten? of course la the TRULY red! GGMU.

Nazrin Saad berkata...

ciri2 kelab midtable-inconsistent!!

mijae™ berkata...

3-1 kot bhahahaha...

gilak alan parhoney dew

Raiden berkata...

aku rase musim nie memang tema menganjing Liverpool la, haha..Hodgson memang maintain hebat macam kat Fulham, mentaliti midtable!!

Hidup Sihat berkata...

orang tua2 kata; dunia ibarat roda. kejap kat atas, kejap kat bawah.

ijan berkata...

mencari keli...
kahkahkahkah

MuKaHaNTu berkata...

Please accept my condolence Jannah. I do.

P/S:
Leo..Papa can't score U a goal to dedicate for your birth.
Message sent...
(Message not sent. Please reload your prepaid)

WTF Nando?

Tribute To Evra: from a Gunners

Saiful Nizam berkata...

kah kah kah.. lawak.. paling takleh blah masa hodgson duk gosok muka dia laju laju.. seriyes tak puas hati.. kah kah kah.. welldone newcastle..

Viper Feireira berkata...

liverpool xde luck je kot.......last game lawan aston villa main ok kot......motivation problem?? btw....

andy carroll for england.....seriously.......haha

beron berkata...

BOOM!! carroll!

Lan Bingka berkata...

howay the lads!!! yeahh

Riderz berkata...

terumbang ambing liver kali ni.. haishh

newkasel leh lak tetiba mng sejak dpt coc baru..sipot tol la :D

ijan berkata...

no more boobies :(

julu berkata...

dany.. kite kene rendah diri..
MU xde pape pn..
insyaAllah esok menang

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

julu: haha. kite kene bongkak selagi boleh. sebab pak alex ade buat statement yg die pun x yakin akan unbeaten sampai habis season. so, bongkak la sekarang. kalo kalah nanti ikut style lucy. senyap dan komen team lain. hahaha.. bijak.. bijak..

Zinedine Zaiddin berkata...

Sekali kalah lagi daa~~~

-MsGoodNite- berkata...

bersabor ajer la... dh kalah nk wat camno..kui kui kui

LS berkata...

liverpool mmg layak ah dibahan!

team bahan of the year!

blitz berkata...

"Liverpool enjoy a fine record on Newcastle's home patch, and fired five goals on their last visit in December 2008." -> sampai match preview pun nak sandarkan pada kenangan.. hahahahahaha..

Aizuddin Hanis berkata...

liverpool keep it up~~ maintainkn game mcmni je~~~

nu_Ox3r berkata...

ah liverpool mmg poyo la.sembang kencang.kecewa gila sbgai die hard fan

cuba baca kosmo isu bawa pemain keturunan malaysia dalam team bola kita

http://www.kosmo.com.my/kosmo/content.asp?y=2010&dt=1212&pub=Kosmo&sec=Sukan&pg=su_02.htm

tapi cuba baca forum indon ni plak.dem.ini pun dorg kata kita nk tiru dia.

http://www.kaskus.us/showthread.php?t=6241209

aranhellstorm berkata...

great.. Just great..

Streetwizer berkata...

mmg sandarkan pada kenangan betui entry nih...

keli berkata...

Kne 3 gua tros blah, smpi rmh amk bantal tido, pagi bgn gua mandi dan troskn life gua cam bese.
Ulasan psl game no komen & sila pergi mampos.....kakaka.
Jane rilek arr...fan liverpool kt sokernet syg same lu baby...we'll lap u...cheeerz. hehe..

YNWA
Cilakak lu TiZ....kakaka. Tp gua xkn tarik blk komen gua. Heh...

Ajeossi berkata...

NewCastle FTW!!!

sapikmon berkata...

aku pon xpaham..rase cam nak tukaq team ja..hahaha

makanbola berkata...

aku dh 3,4 game xtgk game liv...dan aku xkan tgk dan support sampaila roy hodgson dipecat..pastu die kena langgar trailer...pastu mayat die kena mkn anjing...pastu baru aku support dan tgk game liv blk

Corrosive berkata...

juara pun kena ada zaman kemunduran dia jugak kan? Releklah. :D

pakkordi berkata...

Steady Jane. Jangan sedih2. It is just a game.

Merrul berkata...

kamon la liverpool fans..
jgn cepat gelabah orait..
kite tgk dulu prestasi lps transfer januari nih..
berubah ke tak..then baru judge kaw kaw..

-nasihat ikhlas dr spurs fanatic..

laila berkata...

adeh kalah lagi. :(

kforkml berkata...

MOTD - Newcastle v. Liverpool - 11-12-10 - http://www.mediafire.com/?cepzdvq8l0avk58

salamat_sabtu berkata...

Aku rasa livepol tim pling konsisten...

menang 1 game...

seri 1 game...

kalah byk game...

Har...Har...Har...

y.a.n.a berkata...

relax ar jannah...

mng kalah adat permainan...
usik mengusik mengeratkan kemesraan..

kacak gak si hodgson ni haa..
hehe..

MuKaHaNTu berkata...

Dany: Aku suka statement tu. Sejak2 Man U kena hilight dengan mufti ni, korang jadi insaf sikit ek? Haha...Teruskan berkroni dengan Arsenal untuk gulingkan klasemen.

BTW, for Kopites, here's scary statistic to ponder.

Roy Hodgson has won just 1 (ONE!) of his last 27 games away from home as a manager in the Premier League.
Source: Opta Sports

keli berkata...

Gmbr sebelah ni mmg cool arr....like dowwh. Mmg kacak....
Tp penguls sokernet xde ke video hodgson gosok muke dier...mmg lawak dowwh..
Taktik hodgson ok da, tp player x reti nk deliver kt padang....tu yg tension smpi gosok muke beliau tuhh...cam org tayamum pon ader.
Tp mmg lawak....
Walopon gua suke hodgson & liverpool fan tp time gosok muke tu gua trpkse gelak gak dowwh...kakakakaka..YNWA.

blitz berkata...

"juara pun kena ada zaman kemunduran dia jugak kan? Releklah. :D" --> kah kah kah.. pernah juara ke?

hellghast berkata...

aku prefer Liverpool menang,sebab kalau menang Jannah mesti tunjuk boobs dia lagi huhuhu...

Jarr berkata...

buat mamat yg ckp sampai game preview pon nak sandarkan pada kenangan.setiap kali game, tak kira kelab apa dan pulak kedua kelab penah berjumpa dorang akan mention last match mike berdua.

kadang kadang aku kesian jugak ngan fans mcm ni..nak membahan tapi tatau fakta.

jane, rilek ajer.ups and down..we'll walk thru the storm.
since tahun 2010 ni tahun menganjing liverpool habis habisan, sila kan lah..masuk 1 january kalau ade lagi doggy, sokernet mmg aku ilangkan terus.

ingat gua takleh buat?kah kah kah.

:p

iampali berkata...

sore loser

Streetwizer berkata...

bila la hodgson nak kena pecat nih?lps nih merah hbs muka dia asyik kena facepalm aja...

talkIZcheap! berkata...

Hodgson sendiri pun aku rasa duk terpikir bila la dia nak kena pecat...

Awang Joe berkata...

2010 mmg thn liv kna anjing laa...
hrp2 2011 abis laa badi nie...

p/s - hrp2 santa bg pengurus baru utk thn dpn...hehe...

Jarr berkata...

sore loser tak sesuai utk liverpool bang. sore loser sesuai utk west ham atau wolves..aston villa pon boleh.=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...