ANDA SEDANG MEMBACA

49

Apa Tractor Boys Ni? Tak Ada Rasa Respek Langsung!

Lucius Maximus Khamis, Januari 13, 2011 , ,


Patutlah Sir Alf Ramsey dan Sir Bobby Robson kena kanser sampai meninggal. Patutlah Roy Keane yang konon samseng pun kelam-kabut cabut lari dari Ipswich Town.

Budak-budak Tractor Boys ni memang tak ada rasa respek langsung pada pengurus pasukan. Dah lama main tanpa pengurus, siap kalahkan pasukan yang pengurusnya telah dinobatkan oleh Persekutuan Antabangsa Statistik dan Sejarah Bolasepak sebagai Jurulatih Terbaik Dekad Pertama Kurun Ke-21!

Respek sikit. Jangan jadi bangang. Bangang, bangang, bangang!

Respek!

49 Ulasan:

hellghast berkata...

1st!!! hahaha!!!

Obefiend Weiland berkata...

ahhha

matt Dark berkata...

HAHAHAH

j or ji berkata...

i liokesss

hkakakaka. good one!

ijan berkata...

cilake...
bangang bangang bangang bangang
kalah plak

I Am Legend berkata...

Ini kalau Pipi baca ni boleh bergelinangan air mata dia.

Haha, bangang! Bangang, bangang, bangang!

*aksara - primi
Macam menganjing kugiran Primary yang Pipi main je?

uncle fly berkata...

wakakakakaka !

saiful aizat berkata...

WAHAHAHA ANJINGAN KLASEMEN HARINI

Ejoi berkata...

First game Arsenal kalah dengan 1 gol.
Second game Arsenal MENANG dengan 4 gol.

APA ADA HAL?!

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Berdasarkan komen-komen yang KONONNYA komen nak menganjing, didapati tiada satu komen pun yang boleh merobek hati.

Come on guys! You can do better than this!

Mungkin komen-komen menganjing sudah tumpul kerana sudah banyak dihabiskan untuk Liverpool.

i'msosupernotcool berkata...

apa ada hal?

bangang, bangang, bangang!!

y.a.n.a berkata...

dlm byk2 binatang knp mst anjing ek?

Adleen berkata...

arsenal, always cracking under intense pressure. juts like the barrel of a gun.

kareem berkata...

yup adleen...agree with u...They just kids.

Tapi nape lucy emo ek..

yuri berkata...

terbayek la luci...!

iniialahaku berkata...

walupon kta2 agk halus mulus kat c2..aku ttap trasa trtusuk di kalbu ni ha...

r.k berkata...

tah la dorang ni , tak respek langsung . Kenapa pegi menang pulak ! dah kena bayar la ni bagi buat-buat menang ..

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Apa guna menganjing Arsenal kalau pasukan kegemaran yang kononnya hebat tapi boleh tersungkur dan dibolos 4 gol, dan terkeluar dari saingan Piala Carling?!

i'msosupernotcool berkata...

TTB win!!

bLaCx3n berkata...

arsenal tetap ART..
hahak..

adek dah besar berkata...

TTB, gua sokong. gua sokong.

gua rasa skuad klansemen kena bagi ke Art senal la pulak.

pasal Klanseman sangat sampai ke semi cup.

pergh...klansemen klansemen..


chealshit? klansemen? tersungkur awal?

apa ada hal?

keh keh keh

y.a.n.a berkata...

biadab ttb ni...
ala...setakat cup mickey mouse, igt klasemen heran sgt ke?

AwesomeFriday berkata...

Liverpool kalah, adapahal??? erh, ni post nganjing arsenal eh... ahahahaha silap post plak... da terbiasa baca korang nganjing loserpool... erh, liverpool... erh, liver tu ati.. pool tu kolam.. patutla xreti nk menang, hati rendam dalam kolam rupenyer... ermm....

pengesahan perkataan : sation.. deym da dekat dgn syaiton la plak...

Redz da Tsar berkata...

Celaka... Awal tahun nie banyak pulak kelab nak follow Liverpool... Tahun nie tahun menganjing sapa sebenarnye? Liverpool? Arsenal? Chelsea?

United takleh nganjing lagi sebab masih bernombor satu di Liga walau dah terkeluar League Cup. katanya nak bagi Arsene peluang cium piala.

ijan berkata...

mickey mouse yana??
2 la cup yg season lepas syaitan mng...
dan mickey mouse 2 la fan mu blagak dgn arsnl sbb x mng cup..
tp dpn chelsea tsipu2 malu nk blagak...
haik tuihhh...

emo sekejap sbb klh...LOL

adek dah besar berkata...

ntah apa apa si yana ni.

kejap mu, kejap chealshit.

macam LALANG!

y.a.n.a berkata...

ijan:
hahahaha...korang gak yg pggl cup tu cup mickey mouse...
biar ada dr takde..
season lps season lps la..

adek dah besar:
tak pernah hayat aku suka chelshit.
jgn ckp cm da lama kenal.

Hazard berkata...

EJOI :

"First game Arsenal kalah dengan 1 gol.
Second game Arsenal MENANG dengan 4 gol."

Apa ini? Research balik bro. THIS WAS the second game. Haih. Ini jenis teru lupakan kenangan nih.. hahaha~

Aksara : APHASK = 'Apa Ada Hal' dalam bahasa Dubuk?

Hazard berkata...

Eh gua yang salah.. hahahaha gelak kat diri sendiri.. sori Ejoi, gua terkena tempias emo orang dalam banner kata atas tu. Huhuu...

adek dah besar berkata...

pada yana:

'....igt klasemen heran sgt ke?'

klansemen kat atas tu rujuk pada siapa?

pada MUnyet ke?

klansemen? Munyet? bangang! keh keh keh.

Jannah berkata...

So this league cup got two legs right? Bukan macam FA Cup? Still got chance for Arsenal to win the second leg bah.

y.a.n.a berkata...

saya harap anda bkn kembar abdul sokerleaks..

sekian.

Ejoi berkata...

Hazard - Hahahah!

Jannah - Berkat doa Cik Jannah dan Ana, Arsenal boleh menang 7-0, macam pasukan BEKAS klasemen buat baru-baru ni.

Nazrin Saad berkata...

kalau ada pipi dia akan bagi komen mudah macam ni.

2nd leg arsenal menang 12-0. agregat 12-1.

apa ada hal?

Hazard berkata...

Hurm.. frankly speakin, agak boring jugak asyik mendoggy team orang laen je. Haih...

hantuLongkang berkata...

who the fuck are arsenal anyway?... haha

palytoh berkata...

kepala bana punya banana la banner itu tersebut kahkahkah gelak awan guling aku tengok kahkahkahhh penuh dengan nilai estetika dan nilai2 murni.

r.e.n.j.u.n.a berkata...

- Pipi mana nih ? ... Tido lagi ker .. (sekarang pukul berapa kat Qatar?)


-

sebelas berkata...

hahaha..bangang bangang bangang!

se7en berkata...

lame joke,

Apakah benda 9inci panjang tergantung terbuai di celah kangkang




Answer : Arsene Wengers tie.

se7en berkata...

Answer : Arsene Wengers tie.(lihat Header di atas)

Pet Shop Boys berkata...

Jangan kacau Pipi boleh tak? dia tengah sibuk buat homework Pak Agi...

Hazard berkata...

Aku baru prasan Senarai Juara EPL kat tepi tuh. Aiseh.. lambat lagi laa nak tunggu Liverpool pulak nganjing team lain. Haih...

Aksara : tessesse? tease your cheesy sissy...

Raiden berkata...

Adakah aku sorang je nampak macam Arsengal Wanker tengah berak, tetapi di-censored oleh logo Arsenal??

-Bakar-membakar amalan mulia-

adijaya berkata...

kebanyakan mamat hensem dan minah cun yg drop komen kat sini ada menyimpan perasaan iri dengan arsenal yg bakal memenangi carling cup. kalah 0-1 dijadikan bahan utk bergelak ketawa, padahal wenger's babes masih on the right track utk memenangi semua piala.

kepada chelsea fans - terimalah hakikat singa biru sudah out of top 4. jgn duk sibuk pasal arsenal yg kalah 0-1 dgn team yg korang makan 7-0. kitorang still main carling cup. sila faham.

kepada man utd fans - teruskan berangan-angan utk memang liga. teruskan menyimpan harapan utk unbeatable. teruskan menyulam dedaunan khayalan utk klasemen. teruskan.. teruskan.. let's dreaming, it's free!

kepada liverpool (keseluruhan) - no komen. team korang sampah. fullstop.

matbong berkata...

@ adijaya

Arsengal kalu xmenang cup mmg dh tau alasan ape die org pakai...

kn..kn..kn..

HAHAHHHHA

Jef Bahari berkata...

Hehehe...

Jarr berkata...

adijaya,sampah tu apa?

hantuLongkang berkata...

sampah = binatang kuning2 macam mambang kuning... tapi masalahnya, liverpool mambang merah

adijaya ada masalah dengan awek kedai urut kut... ahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...