ANDA SEDANG MEMBACA

36

CILAKE BTOL..

saudagar gaRAM.. Isnin, Januari 17, 2011
cilakak btol..sambung lagi unbeaten dia??
dapat plak anak anak setan merah bawak balik satu mata dari White Hart Lane..

apa pakcik alex tu bagi depa makan ntah..memang bangang macam sial btol..
"satu mata pon jadiklah,lawan team hebat, apa nak buat.."

letak abes semua defend dia ada..main defensive pasal memang dia dah faham kot skuad chap ayam punya pace memang tak ingat dunia..

modric ,van der vaart ,bale ,lennon..tu semua main macam lipas kudung tak reti nak slow down rentak..

memang cilakak..
tapi nasib baik game best..

cuma dua dua defensive macam celaka bagus main..bangsat btol.

"ngantuk main possession camni..sumbat je sedas apa salahnya??"


bangsat..lepas ni turn sape nak bagi pecah rekod mamat ni???tak puas hati btol selagi tak pecah ni..

36 Ulasan:

nyzm berkata...

for the first time ever

firssssssstt

bojan berkata...

man utd memang hebat..terimalah hakikat..dengan 10 orang pun tak boleh makan!

julu berkata...

rafael2...
anak muda penuh cita2.. :D

Berto berkata...

demit,spurs bole menang patotnya semalam..punyala banyak freekick dapat, tp semua tak mengena..unbeaten lagi la setan merah ni..

matbong berkata...

1. Chelsea MENANG
2. Manure & Spurs SERI
3. Rafael RED CARD
4. ????
5. PROFIT

OH YEAAAAHHHHHH

aju ramsey berkata...

man u memang cam cibai !!!
dah taw tak boleh makan,bleh plak park bas lintang gol...

"depa (man u) tak reti maen bola",gareth bale menceloteh frust...

Mr. Schomey™ berkata...

itu bukan taktikal defensive macam park bas dalam kotak. ni namanya player man united cepat turun bila kena attack. fit.takkan time spurs serang, nak letak 2,3 pemain je defend. pfftt.

kalau betul nak main defensive, bila rafael kena redcard, better tukar berbatov dengan midfield or defender. tengok pak alex selamber tukar dengan chicarito. ye dak?

Raiden berkata...

cilakak aku pon harap unbeaten Pak Alex nie lebur (tak tahan tengok wajah riak takbur dia), tapi dah seri nak buat camane..Walaupun tak guna Park Haji Sung, Pak Alex park bus pulak dalam kotak..

Its still benefit to The Blues anyway.

Chelsea sekarang dah Top 4, masa untuk mengejar EPL kembali!! KTBFFH!!

Asyraf berkata...

redknapp bayar ref lebih seringgit dua posen dari fergie.




captcha:wagmal (wags malaysia)

Abi-iRFAN berkata...

Sir Alex belum-ada-yang-mampu-mengalahkannya Ferguson dipercayai berkata "Minggu depan aku letak semilan orang main pulak. Kalau tak kalah jugak, musim depan aku daftar untuk tujuh orang je la.. apadehal?"

Ozzz300 berkata...

cilakak

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

kehkehkeh..

ntah bila la nak kalah team MU ni ye..

ape guna lipas kudung kalau takleh score lawan 10 orang ye dak?

kehkehkeh

kehkehkeh

kehkehkeh

rafael naik pangkat jadi winger plak lepas ni..

Azfar Ridhwan berkata...

Main away.
Kene red card.
Still unbeaten.
Kurang 2 matches and masih top of the league.

Apadehal?

.Gory. berkata...

Aku pun ada try dapatkan komen dari Alan Hutton semalam dekat sini

nyzm berkata...

tapi rafael memang terrific ahhh kalau sape tengok dia main. aku suka kalau dia bawak bola. mamat ni main sungguh2

Pet Shop Boys berkata...

Man U takkan kalah..ref akan pastikan Man U takkan kalah.

Man U kan ke anak keksayangan referee...ahak

LS berkata...

Terbaik lah MU! stay unbeaten!

Ajiz Zulkifli Nasution berkata...

tunggulah bila dah kalah nnt...baru seronok menganjing!

demangrajawali berkata...

betrayed by the so called 12th men, yet still UNBEATEN! keh keh keh~

zu berkata...

laa apa ni spurs..?
takkan la main lawan 10 ekor setan pun tak boleh nak makan?
apa kuat sgt ke manure ni?
kira kuat la tu kan dapat seri dgn 10 org main.
sama la jugak manure tak boleh nak score walaupun ref dah tolong dismisskan stevie g hari tu.
(sekadar contoh)

perlawanan seimbang dari segi ref decision.
mungkin ref(mike dean ke? kalau saya tak silap dan masih kenal muka, malas nak google)ada ambil sedikit iktibar atas berita yg widely spread wolrdwide yang ref PL ni mmg pro manure.
atau mungkin dia pun taknak gambar dia ditempek di laman twitter oleh aaron lennon dengan berpakaian manure.
hasilnya, haa hamik satu merah utk rafael. period.
tapi rafael ni tengok dia main pun lain macam dia punya determination.
agresif. ini baru brazillian.
bukan macam lucas! entah brazil ke, atau kuala selangor.

aju ramsey berkata...

man u kalah nanti,gua nak kasi anjing cukup2 !!!

tapi ok gak seri semalam,go go arsenal...the only art team in epl or the only team that playing real football...apedehal!!

Hazard berkata...

Ait? Dah kena 4 yellow, satu red pun, isu 12th man muncul jugak? Siap bawak masuk Chicarito pun leh tuduh park bas lagi? Hahaha ini yang dikatakan jeles tak bertempat, bodoh tak terajar.

Tapi apa nak buat. Unbeaten jua akhirnya. Klasemen tetap di jiwa.

Apapun, team Chap Ayam tersebut memang powerf. SALUTE REDKNAPP SATU!

GLORY GLORY!~
Satu tumbukan padu ke udara!
DUSH!~

p/s : Alah.. tak yah tunggu kalah. Menang, seri pun kena je hanjing jugak. Teruskan je. Apadehal...

blitz berkata...

hazard: biasa la tu.. dh takde modal nak pakai.. ulang balik je la isu2 lepas.. ahahah..

kitt berkata...

haha..rafael yg ni memang determination, yg rafa satu lagi tak tau la..
bwk bola mcm org gila.
spurs masa build up attack mmg cemas, tapi bila bola nak sampai crouchy, tak bahaya langsung..

Hazard berkata...

Hurm.. gua rasa Rafa satu lagi tu pun ok. cuma mamat hantu galah tu je takleh nak dapat bola lansung. Ape makan tah kapten setan tuh, lompat kemain tinggi. Haih...

Aksara : 'hormatme'. tak yah explain.

dewajiwa berkata...

masih tak kalah lagi tu. fuihh. anjing dah ramai nak menyalak sambil tahan taik dalam perut tapi belum kalah lagi. tahan taik sampai mampus la gamaknya ye? keh keh keh.

masa MU kalah nanti, nak nganjing pun dah lemau, masuk angim dah. bila la nak kalah nie. haihhh.

GGMU.

top_ace7 berkata...

Say what you want, park the bus, park the airplane or even park ji sung. But MU still strieve on the 26 unbeaten streaks.

Try to beat that fella.

Kah kah kah.

ijan berkata...

49-26=???
LOL

jerong berkata...

keli mana keli..xmau berak ke kt setan merah...haha apsal xkalah ek smlm..kecewa abes para2 penganjing sokernet sekalian...xpe2 teruskan niat suci anda itu...ayam spud lg bhya dr ayam yenuwawawa.....bluerkkk

MuJE berkata...

fan manure sume sial cam pak alex. seri pon nak riak, kalah pon riak, menang apatah lagi.

Hazard berkata...

KALAH PON RIAK? Aduh bila plak yg kalah ni...
;P

Actually, kitorg takkan riak megah takbur kalau takde yg provoke benci kat MU tak tentu pasal. Tengok cam gua - sayang je kat Spurs, Arsenal pun gua tabik. Kalau hebat tu, hebat jugak. Tah yah tengok jumlah penganjing utk tau hebat. Hauhuahua...

jerong berkata...

emo..emo..emo..Mu still unbeaten...

talkIZcheap! berkata...

haters MenYu sumer sial cam MuJE, MenYu kalah dia emo, MenYu seri dia emo, MenYu menang apatah lagi.

MuJE berkata...

haterz manure EMO kalau manure kalah?

HA HA HA

keli berkata...

Lantakla MU unbeaten....jnji liverpool x kalah...sape yg nk sgt King Kenny 100% rekod kalh hah....sape,sape,sape...!!! Skrg seri dan gua rase lps ni menang plak...pelan2 kayoh beb.....!!! Gua liverpool gua ok...YNWA.

Gua syak SAF men bomoh....kakakakaa...xtau dier pkai bomoh tahap petala langit ke berape....babisss..!!

mr dimaz berkata...

saba anjing2 sekalian,,nk berak x yah tahan2 nnt buasir x de lak anjing2 nk bahan mu..
pak alex mmg cilake ble nk kalah tah..
kahakahkah.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...