ANDA SEDANG MEMBACA

38

FUTSAL SOKERNET 2011

UPDATE 23 Januari 2011




Maklumat lebih detail akan di update nanti. Sekarang cuma nak kasitau pasukan-pasukan yang berminat sudah boleh berkira-kira nak mula start jogging tepi pantai ala rocky.

TARIKH PERTANDINGAN: 5 Mac 2011
MASA: 830 pagi (pendaftaran) 9 pagi-3 petang
YURAN PERTANDINGAN: RM160 per team (8 orang satu team)
TEMPAT: AKAN DITENTUKAN (tapi yang pastinya di Kuala Lumpur bukan di Kuala Lipis)
MAKSIMUM PASUKAN: 16 sahaja (first pay first serve basis)

Untuk pertanyaan boleh tinggal di ruangan komen.
Pendaftaran boleh dilakukan dengan mengemel: sokernetmail at gmail.com

Khabar Angin: Nazri dan Juliana Evans bercinta?

UPDATE 23 Jan 2011

Berikut adalah pasukan yang sudah mendaftar menerusi sokernetmail.

1. Keramat Power - SUDAH BAYAR
2. Chelsea (apa jadah nama team tak kreatif ni?) - SUDAH BAYAR
3. Batu Seremban
4. Kardio FC
5. Satu team dari Melaka yang tak letak nama team - SUDAH BAYAR
6. Matrade
7. Smecorp
8. MIDA
9.
11.
12.
13.
14.
15.
16.

Perlu diingatkan format masih first pay first serve basis, makanya mana yang belum bayar boleh saja dicantas oleh team yang sudah buat payment.

To Kardio dan penyokong-penyokongnya, anda sudah tentunya suka berhibur dan bergelak ketawa menghantar komen-komen yang biasa anda buat, tapi harap entri ini lebih menyentuh Q n A pasal Futsal.

Terima kasih

38 Ulasan:

Nazri berkata...

first

meen berkata...

keh keh keh

ijan berkata...

chilakerrrr

Nazri berkata...

peh, grammar nazi dijangka membanjiri ruangan komen

thenocturnalzulkhairi berkata...

aku cadangkan sokernet buat tournament tour satu malaysia macam Metro punya tournament!
baru adil untuk orang luar k.l
haha mintak la sponsor dengan sultan bola!

PELAUNG PULAU berkata...

"Khabar Angin: Nazri dan Juliana Evans bercinta?"


den tumit kang nak??kahkahkah!!

Яafi Ahmad berkata...

bro..gua nak msuk laa...mcm mane nk byar...

kardio berkata...

Saya cadangkan biarlah pengulas lain yang popular seperti abang Pipi, abang Obe dan abang Lucius yang buat pengumuman ini. Barulah sambutan memuaskan.

Abang Nazri ni hambar dan tak lucu, takut nanti takde orang nak join pula.

Awang Joe berkata...

klu menang dpt juliana evans aku nk main...hehe...

LS berkata...

tang juliana evans gua rasa nak hentak meja!

p/s hidup lg dik kardio nih. lol.

Hazard berkata...

Wow.. The Return of The Kardio.
Menarik nih. Leh cecah ratus ratus lagi laaa entry ni camnih. ;P

Hmm.. gua ada terbaca gosip Jue dengan Zizan Raja Lawak.. mungkinkah incik Nazri ini.. hmm.. hmm...

AKSARA : 'achak' - main nyorok dgn Jue Evans? Perghhh...

frwls berkata...

sayang juliana. ermmmm saya masuk kalau juliana la taruhannya

Hidup Sihat berkata...

hadiah untuk team klasemen?

Lucius Maximus berkata...

Kardio = bangang.

Obefiend Weiland berkata...

Kardio... Penjilat.

Abdul Sokernet berkata...

thenocturnalzulkhairi: tu dalam perancangan, tapi sebelum tu, lu try la join yang kat kl ni.

Яafi Ahmad: sila emel nama pasukan dan senarai ahli pasukan kepada kami.

kardio: kami akan buat satu team, khas untuk lu. team kardio. harap lu mendaftar.

Awang Joe: lu ingat jue evans barang permainan nak gua pass2 sesuka hati?

lain-lain: hadiah akan diberitahu kemudian.

Ajeossi berkata...

kah3..
turutan tuu..

julu berkata...

team kardio??
1st game team kardio vs team pengulas.. acara pembukaan gitu

makanbola berkata...

Bodo punya kardio..lu punye rebel kali ni mcm sial..

ayobkelubi berkata...

saya akan menubuhkan satu grup khas dlm facebook yakni KAMI MAHU TEAM KARDIO MENANG DI PERINGKAT AKHIR FUTSAL SOKERNET.

kardio tak main. dia lebih kepada pengurus kerana kebolehannya memaki pengurus pihak lawan serta mengsaiko pemain lawan.

khabar angin : JULIANA EVANS PUTUS DGN NAZRI KERANA KARDIO?.

kareem berkata...

Pergh..mantap kali ni kardio kene ngan lucius dan obe..


Aksara:evans...apa ada hal?

ijan berkata...

karem da join aksara skarang..
bkn ari 2 ko dok bantai orng main aksara ni ke?hahaha

Hazard berkata...

Aksara! Klasemen!
Kardio? Err.. ikut suka ko lah. Haha.

Owh.. GGMU!~ ;P

AKSARA : 'senes'. sinis menda, ni dah direct ke idung. Dush! Dush!

Nazri berkata...

ye lah ye lah Kardio, ko menang. Janji ko happy kardio. Oke je.

Now please stick pada isu utama yakni futsal sokernet

Ruangan komen ni harapnya lebih pada Q n A pasal futsal bukan untuk kardio dan peminat-peminatnya.

Orait

kareem berkata...

ijan,gua buat parodi je..

keli berkata...

Kne carik org...lama x men futsal. Da kaki kerusi kot skrg asik2 men bowling je...kakakaka...

Nabil Hussein berkata...

ini mainan berkumpulan,solo xde ke?

gua xde team laaa..jd sukarelawan bole?sponsor pompuan.

har har har.

i'm a pimp!

Nazri berkata...

untuk yang takde team, boleh letak nama perseorangan dan kita akan tubuhkan satu team khas.

kitt berkata...

haha..menarik team perseorangan tu.

Nabil Hussein berkata...

cantikkk~ada pasukan khas~suka betol.

A w a N berkata...

saye juge suke team solo tu.. huhuhu..

r.k berkata...

http://www.groupsmore.com/cities/selangor/deals/footy-futsal

21 hengget sejam (ofer) . padang cantik ke tak ? tu luol ke riki sendiri . XD

j or ji berkata...

thanks r.k

zu berkata...

itu team kardio fc tu mmg team kardio punya ke?
atau sokernet tubuhkan khas team tribute menganjing kepada kardio?

nazri -
brader pipiyapong main x?
saya ingat nak team dgn dia la.
itupun kalau diskriminasi jantina tidak dipraktikkan di sini la..

ijan berkata...

sah ak da agak zu ni pmpn...
ko da betekak dgn pmpn la hazard..haha

MOFASAD berkata...

gelanggang di mana?

kakiberita berkata...

BUDAK M.U. YG TAK KLIK NI MMG GAGAL

http://kakiberita.blogspot.com/2011/01/stuff-jersey-mu-lama-sharp.html

encik azuwan berkata...

buat la ms cuti sekolah..haha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...