ANDA SEDANG MEMBACA

22

Mana? Mana? Mana?

Obefiend Weiland Ahad, Januari 16, 2011 ,

Persoalan Terjawab


Eh mana entry melaungkan team klasemen terbaru Manchester City? Mana entry memuji Carlito Tevez yang berjaya membuat one man show semalam? Mana pula update dari Lucius tentang kebangkitan Chelsea di Stamford Bridge? Mana hasil penulisan bongkak dan takabbur pemuda dari Tronoh ini? Apakah sudah insaf dengan dabikan dada beliau sehingga kemenangan kali ini disambut dengan sujud syukur instead of gambar Aslan dari Narnia. Mana pula bebelan separa bongkak Pipistuta? Sejak kebelakangan ini tak nampak langsung nukilan dari penulis paling kacak Sokernet ini? Ke sudah pasrah selepas kalah dengan Ipswich tempohari?



Actually aku ada jawapan mudah untuk semua persoalan anda semua. Malam ni ada game yang lagi best untuk dianjing. Semua pengulas Sokernet dah buat final draft anjingan masing-masing in case Man United dan Liverpool kalah. Hatta Jannah yang terperap ditengah hutan itupun sudah menulis karya bernada apologetic untuk mempertahankan King Kenny sekiranya beliau mempertahankan rekod 100% tanpa menangnya.

At the end of the day tiada yang lebih menginzalkan pengulas Sokernet (dan pembaca Sokernet) selain mentertawakan 2 kelab TERBAIK liga perdana inggeris. We love poking fun at Manure and Sandarkan Pada Kenangan FC more than anything.

Man City pendahulu liga? No one gives a shit
Chelsea menang semalam? No one gives a shit

Arsenal menang mudah ? No one gives a shit


Semua orang menyimpan tahi didalam dubur untuk diberakkan keatas Liverpool dan Manchester United.

Ini fakta..

Kan?

Tak percaya? Tengoklah berapa komen yang bakal ditinggalkan pada entry ini dan bandingkan dengan komen untuk entry MENGANJING yang bakal di post kelak. Just wait and see

Ok aku nak buat banner menganjing pulak. Siapkan template dulu baru update. HAHAHAHA

22 Ulasan:

JalakLenteng berkata...

Nombot satu!

LoStGuErReRoZzZ... berkata...

Aku first ke???

LoStGuErReRoZzZ... berkata...

damn... tak...

r.k berkata...

nais one . hidup kita lebih bermakna bila ada kegagalan . menang dah memang jadi lumrah , bosan .

Chelsea dah menang balik .. habeslah so-called-kelab-terbaik yang lain ..
XD XD XD

keli berkata...

Semua orang menyimpan tahi didalam dubur untuk diberakkan keatas Liverpool dan Manchester United.
Kakakaaa....cam siyallll....

No one gives a shit Chelsea menang semalam? No one gives a shit Arsenal menang mudah ? No one gives a shit

EPL mmg ader 2 klab terbaek iaitu liverpool & MU. Mmg fakta. Yg best nyer liverpool msih terbaekkk...
YNWA obe, YNWA....

matbong berkata...

Chelsea menanggggggggggggggggg.......

Aku nk Spurs ngn Manure seri je mlm ni..xpn Spurs yg menang..bia perasaan bongkak fans manure berkecai pasal unbeaten..

Hehehehe

ijan berkata...

gua da x saba nk berak dkt yana...
mngidam giler babi nih...
hahahahha

kareem berkata...

dari pemerhatian gua, komen-komen memang tak banyak masa weekend. Dah masuk senin baru berlambak komen.Maka, tak hairanlah, para pengomen sokernet akan berlambak komen jika team-team hanjing seperti MU atau Liverpool kalah.

"gua arap beckham perform malam ni" kata seorang member gua pagi tadi.

Raiden berkata...

pembakaran terbuka nie oleh Obe, haha..

Papepon Chelsea dah menang semalam, masuk Top 4 kembali..

Harap malam nie Manure-Spuds seri..

Livepool?? Kalah kot.Aku yakin King Kenny akan kekalkan rekod 100% tak menang beliau.

Berbo berkata...

dah lama tak nampak shankly

Stammofa berkata...

Obe punye entri maintain cam sial..

betul kate Obe.. menganjing (dan membace anjingan) Man U dengan Liverpool lebih menginzalkan..
jadi, just eagerly wait for the game Manchester vs London..

Ozzz300 berkata...

hope spurs menang malam ni

galileo berkata...

berak jgn x berak wey~haha

LS berkata...

DENGKI! kah kah kah!

sparrowking berkata...

serius x faham nape gambar player liverpool ada kt header espnstar.com..

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Siang hari hujan lebat,
Atap bocor kena tempias,
Bolasepak berseni memanglah hebat,
Sebab itu Arsenal menang 3 gol tak berbalas!

3rdfrom9 berkata...

mmg busuk taik penganjing2 MU ngan LIV wkwkwkwkw....

Hazard berkata...

Uhum. Unbeaten. Yeah.

jerong berkata...

harap ade entry nganjing team unbeaten ok!...xsabo betol nk berak kt team unbeaten nih...hahaha

matbong berkata...

1. Chelsea MENANG
2. Manure & Spurs SERI
3. Rafael RED CARD
4. ????
5. PROFIT

OH YEAAAAHHHHHH

En.Batang berkata...

Dasar cap ayam,berak kapur je la..
HAH HAH HAH

talkIZcheap! berkata...

mana? mana? MANA??!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...