ANDA SEDANG MEMBACA

41

Mengapa Pakcik Roy masih belum dipecat. (Sehingga artikel ini disiarkan dia masih belum dipecat)

dingin Khamis, Januari 06, 2011

Agak-agak tak puas hati, klik gambar kasi besar.





Semoga selepas entri ini dia sudah dipecat.

*gambar-gambar diperoleh tanpa kebenaran dari sini
http://www.zimbio.com/photos/Roy+Hodgson/John+W+Henry/New+Owner+Liverpool+FC+John+W+Henry+Meets/8HzYsf5i4Ix

41 Ulasan:

Aizuddin Hanis berkata...

tak payah pecat lah pakcik roy...die pengurus y bagus..teruskan rentak mcmni smpai bile2 er pakcik roy..

mr dimaz berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
DIYSAR berkata...

teori beliau sugguh meyakinkan!!!

kumpulan 3 berkata...

first komen...
hai...im newbie...dh lamer bca sokernet..dh 4 blan dok bca..arini bwu nk post 1 komen..hehehe

iniialahaku berkata...

tlg jgn pecat beliau...scara teorinya klu pcat beliau nescaya chlsea jela yg kje nk klah..ni xfair nmanya...

keli berkata...

Dingin lu menganjing team sndri ke ni? Udah2 le wei...penat je gua silent mode.
Kalo ikot agreement tahon ni TAHON MENGANJING CHELSEA. Tp nape pnoh entri menganjing liverpool klab kesayangan gua ni...cisss!
Kalo ikot da lggr perjanjian ni...
Gua akn bwa perkare ni ke muka pengadilan...kakakaka...

Komen ni x rebel please take note eh.... Kikiki...

abeih berkata...

jgn 1 dari belakang sudah..

-KingSyahmi- berkata...

"Kalo ikot agreement tahon ni TAHON MENGANJING CHELSEA. Tp nape pnoh entri menganjing liverpool klab kesayangan gua ni...cisss"

ape salahnye kte menganjing dua2?

jgn marah ye, nnt kena jual

Hidup Sihat berkata...

oh. hodgson ni dulu lekcerer kalkulus rupanya.

Ariffin Janal berkata...

bukan sng nak dpt die. maintain kat bawah. biar jelah~

frwls berkata...

kahkahkah macam harammmmmmm!

pakcik roy boleh pergi jahanam sekarang

MuJE berkata...

aku rasa inilah teori yang paling agung selepas e=mc2

Ozzz300 berkata...

genius! haha keep up liverpool no 12 pun ok jugak apa? big 12

Wan Gerrard berkata...

hahaha manager terbaik ni, boleh gantikan alex ferguson =P hahaha

keli berkata...

Liverpool mmg tgh crisis wat mase skrg, TAPI!!!!
MUSTAHIL & IMPOSSIBLE liverpool akan ddk kt no lebih drpd 10 mse last season nnt. Juz wait n see...
Gua mmg pegang dgn teori gua ni.
Lu org bley tros berhrp...
Tp jgn harap la...

LIVERPOOL FC
THE MOST SUCCESFUL CLUB IN ENGLAND.
YOU NEVER WALK ALONE.

wanburN~ berkata...

aku xpaham sangat la teori dia..bole sesapa terangkan lebih lanjut x?


LOL

huffaz sejati berkata...

hidup uncle roy.....hahahaha

bLaCx3n berkata...

ak dah agak da..
mesti ade sbb liverpool buat2 klh musim nie...
ujung mggu nie pom mst dg sje buat2 klh x..

zX berkata...

tolongggglaaa NESV

kekalkan pakcik woy ni sampai hujung musim depan...

teori dia tu mmg terbaek ...

ikhlas dr man united fan hihi

Hazard berkata...

"LIVERPOOL FC
THE MOST SUCCESFUL CLUB IN ENGLAND.
YOU NEVER WALK ALONE."

*facepalm

talkIZcheap! berkata...

aku rasa Uncle Roy ni belum cukup terer lagi teori dia...

sepatutnya dia merujuk kepada kalendar lunar, iaitu apabila masuknya Tahun Ayam bagi kalendar Lunar, maka pada masa itu lar Liverpool mampu muncul juara (EPL ka, FA kap ka, Karling Kap ka, mahupun yang ditunggu2 mereka sangat, Yuropa Kap...)

Masuk je tahun ayam confirm menang semua lah!

Ini bukan cakap2 kosong, bukan seperti nama aku, talk is cheap, bukan!

Ini telah terbukti baru2 ni, apabila team kebangsaan kita yang tak kuat mana telah sapu Suzuki kap, pasal apa? Pasal tahun lepas (2010) ialah tahun Harimau, betul tu, Tahun Harimau, beb...

dan nama timangan skuad Malaysia ialah Harimau Malaya, spesies harimau, so, kalo Liverpool nak menang, kena lar tunggu Tahun Ayam pasal diorang kan nama timangan ialah team (cap) ayam...

Ha! ok tak teori aku? Agak2 kalo Roy kena pecat boleh tak aku plak gi latih Liverpool??

Amir Hamzah berkata...

Terbaik teori lu talkIZcheap..LoL

Pet Shop Boys berkata...

Mari kita lihat apa Jarr, Ayub Kelubi dan Pak Kordi kata tentang hal ini....huhuh...

y.a.n.a berkata...

kita tunggu game double pool khamis depan...

who is the real fool..let's see...

good day people!

pakkordi berkata...

Roy Hodgson ni memang ba alif ba ya.

Walaupun Liverpool main macam taik, ahad ni ManUre sahih kena lanyak. Kah kah.

JorJi, ahad kita layan di Ukay Perdana. Cer komen... cer komen...

Awang Joe berkata...

teori nyanyuk pkcik roy...hrp2 mng lwn setan merah...leh nganjing...hehe...YNWA.

y.a.n.a berkata...

hahaha..aznil cam haram ngajing lagu MU gn lagu wali band ibu2 bapak2...

hahaha..

neorackle berkata...

1=1.

kah...kah...kah...gua baru tahu!

Jarr berkata...

kordi,game awal ke game pagi?Kalau game awal bleh teman join mike mike seme? cer kabor cer kabor.

sebenarnya roy mulut manis ngan henry.skit skit ckp mak incik lawa pak...mak incik lawa pak.

henry plak ckp, mak incik nkau lawa ey?ok tak jadi sack..

Ejoi berkata...

Manchester United kalah saja satu game liga, mode menganjing Liverpool dan Chelsea akan diberhentikan seketika untuk memberi laluan kepada "sesi menganjing Manchester united".

Bermula sekarang, semua pembaca sudah boleh cari bahan untuk sesi tersebut. Sediakan siap-siap agar tak terlambat masuk sesi.

Lepas kemenangan Malaysia dalam kejohanan Piala AFF, "sesi menganjing Manchester united" yang kalah kali pertama dalam liga adalah persitiwa terpenting dalam kalender bolasepak Malaysia secara amnya.

Kalau tak dianjingkan bila kalah, tak Sokernet la namanya, ye tak?

Woff..woff..

mamakkuat berkata...

bila nak pecat roy ni..haha

huffaz sejati berkata...

ejoi : tgl harapan jer la kot....hehehehe

ijan berkata...

gua bersama lu ejoi

-KingSyahmi- berkata...

@ejoi

harapan je la

nyzm berkata...

wuyooo ada anjing menanjing lah kalau man utd kalah

kahkahkah!

GGMU

talkIZcheap! berkata...

"Lepas kemenangan Malaysia dalam kejohanan Piala AFF, "sesi menganjing Manchester united" yang kalah kali pertama dalam liga adalah persitiwa terpenting dalam kalender bolasepak Malaysia secara amnya."

bukti betapa klasemennya Man Utd, satu kalah jer terus jadi peristiwa penting...

ye lah, dah jarang-jarang kalah, bak lirik lagu raya, "setahun hanya sekali..."

tu pun kalo ada lar 'sekali' tu, huhuhu...

p/s: aku menunggu dengan sabar, nak jugak bagi non-MenYu fan ni kegembiraan sekali setahun, kalo tak nanti ramai plak spesies Kardio, Klasemen Forever, Abdul Suckerleaks membiak di muka bumi ini bagaikan cendawan selepas hujan...

Mr. Schomey™ berkata...

hazard: lololol

talkizcheap: dem. kalah sekali dah jadi peristiwa penting ek kat malaysia?

aku harap manchester united kalah la next game. biar kalah 4,5x lagi. cam kesian pulak dekat fan2 kelab lain. wakakaka

Seizer berkata...

berani kamu!!

tapi saper kisah pasal roy... bagus!

dISEBALIK KEKALAHAN DI BLACKBURN


.

keli berkata...

Cewaaahh lu TiZ...excited nmpk!
Naseb baek Obe da kurung Klasemen forever dlm kandang...kikiki
Abdul Sokerleaks tu cume x puas hti kt yana je gua tgk, gua rase xder kaitan dgn MU la...biar btol lu.....
Kardio plak cume xder prinsip kompelin jer dlm diri die cam POV kate.
Peristiwa penting kalo MU klah...Xder keje la weeei nk amk kesah...Gua fokus kt liverpool je walopon kalah...kikikiki.

hellghast berkata...

aku dah kate dah,korang semua kelmarin kat mulut je nak menganjing chelsea,tapi dihati tetap nak menyalak pada abg roy...hahaha!!!

talkIZcheap! berkata...

gua pon fokus kat liverpool jer walaopon (liverpool) kalah... sama lar kita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...