ANDA SEDANG MEMBACA

19

Sila respek Liverpool!!





Abdul Sokernet nampaknya tak hormat Liverpool langsung menyamakan Liverpool dengan Kenny "World Greatest Chicken" dan Ayam Brand since 1892. Itu jelah di ulang-ulang dari dulu. Memang lame gila entry.

Respek la Liverpool sikit. Janganlah main tulis je tak buat research. Abdul Sokernet ni tak tau ke yang Liverpool ni:

1. Menang Champs League 2005.

2. Final Champs League 2007.

3. FA Cup 2006.

Respek sikit tau. Blackpool pernah menang apa-apa cup ke?

YNWA!

19 Ulasan:

Remy Maximus berkata...

1st!oyeah!!!

liverpool:no komen,hahah

ali agung berkata...

bidas lagi,bahan lagi...
haha...
setiap ludahan yg kuar,boleh jatuh atas muka sendiri...
haha...

saiful aizat berkata...

so much for a king return. LOL

YENUWA!

A w a N berkata...

fuuhhhhh... tradisi penganjingan masih diteruskan..hahahaha

i'msosupernotcool berkata...

cilake.
jenis bekap sambil nganjing.
haha

Khairul berkata...

hahaha...ni bkn thp ngnjing..thp membangau dh ni..

ayobkelubi berkata...

kan aku dah kata.

bojan berkata...

betul tu..yenuwa!
minggu ni betul betul black week lah..
dengan BLACKburn kalah..BLACKpool pun kalah..eh apeda..

saiful aizat berkata...

YNWA? you never win anything? lul

ijan berkata...

lol...
lain mcm punye menganjing

LoStGuErReRoZzZ... berkata...

Kesian org2 Liverpool ni...

I Am Legend berkata...

Yenuwa!

eswandyasre berkata...

nama liverpool tu pun dah cukup "catchy" ,kan kan kan ~

mari menyanyi -soley soley-

Pet Shop Boys berkata...

hahaha....macam yang aku tulis je tadi. Oi kasi link kat aku lah oi.

Pet Shop Boys berkata...

Tak payah nak respek Liverpool pun takpe....yg penting respek team masing-masing.

Hazard berkata...

Lorh.. finalist pun masuk dalam list ke? Dah macam resume budak fresh frad nak mintak keja je dah haa.. AJK Kebersihan Tingkatan 5 pun masuk dalam Achievements.

LMAO~

Aksara yg agak Islamik : TERMIZIC. Hurm...

hantuLongkang berkata...

ahhh... letih pulak nak menaip banyak2.. haha

jerong berkata...

team libepool plg femes kt sokernet...cayalah...yenuwa=P

Aizuddin Hanis berkata...

famous sb kalah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...