ANDA SEDANG MEMBACA

35

Jang Ultrajang

Jorji Rabu, Februari 02, 2011 ,
Jang nak tumpang lalu kek pasukan Tok Gajah dan Tok Nenek, juga kepado pasukan Yob. Harap mereko bori laluan kek entry Jang ni. Bak kato orang, bori la kelobihan sikit kek pasukan klasemen nak bercakap.
Pasukan paling bawah ligo sonyap dulu. Bagi pasukan handal habis bercakap dulu. (pasukan gergasi merah kuning ko kek bawah sekali?)
Jang baru 2 game dah klasemen! Apo makan eh Jang semuo ni? apo dimasak eh kek Wan Jamak agak eh? Nak kono siasat ni! Tapi sebonar eh Jang semuo macam kito yo, makan nasik! Bezo eh Jang-Jang semuo ni memang dah handa main bola semonjak dalam bodung laie. Jadi setakat nak jadi juara bergando tigo pialo musim ni, apo ado hal!
Takdo apo Jang nak koba an do..Jang nak tribute post ni kek Jang Ultrajang yang memeriahkan This Is Paroi sekarang ini. Memang handa! Memang luarbiaso!

This is Paroi

Jang flare bom asap ditempat yang disediakan. poie balai blakang cito poit!


Ater? Cikgu Jijan dah ready ko? Jang nak datang Ipoh ni! Jaga-jaga! ko tunggu! Jang tertib nogori beradat tapi gentar tiado!

Hobin Jang Hobin!

35 Ulasan:

Abdul Sokernet berkata...

Lagu mana, lagu?

Letak lagu la..

hantuLongkang berkata...

T-Team bagi je jang oii...T-Team bagi mata, jang bagi duit tiket, T-Team bagi duit tiket kat Terengganu, Terengganu beli lampu banyak2...jang tunggu la nasib lawan Terengganu nanti..haha

I Am Legend berkata...

Udoh tak sabor nampaknye Jang nak bergomol dengan Yob ye? Takpe, kite raye cine dulu. Lepaih raye cine Jang datang Ipoh, Yob jamu limau barli Tambun. Ayu Raudhah tak payah le Jang bawak sekali, ater bukan ape, Yob risau kena kokak dare.

Eh, Ayu Raudhah udoh tak dare. Ajenye!

Azfar Ridhwan berkata...

Ahahaha. Terbaik jorji! Ultras nyanyi 90 min non stop semalam. bagus budak2 ultras nogori nih. aku dok depan seat ayu semalam. tapi fans N9 memang professional. takde jakun buat bising bile dua artis ni masuk seat. tapi lepas match baru jakun amik gamba :P

Next match mintak wat preview sket. Yon versus Jang!

Azfar Ridhwan berkata...

eh, silap typo; YoB versus Jang!

Point of View berkata...

apa jang ultrajang?
nak kena terajang?

LS berkata...

go n9!

Ejoi berkata...

Bile rombongan player N9 sampei ke Ipoh, jamu je deme dengan nasi ganja. Mesti The Yobs boleh menang match tu nanti!

uncle fly berkata...

ape ade heyyyy

α.φ.a.k. berkata...

cilakak, ini entri paling gua tggu2..abdul mintak lagu tu jorji, kasi paste itu lagu hobin jang hobin jang hobin, ruso perkaso pasti berjayo! keh keh

selangor dgn kelantammm buleh duduk diam2 dulu, abg2 nak gebang, haha

dikwahab berkata...

baru 2 game bang, jgn yakin sgt. n9 pun takat ni baru jumpa team kelab dan pelapis. tunggu ngadap selangor, kelantan ngan johor fc nanti

j or ji berkata...

kalau dikwahab suruh Jang tunggu, Jang tunggu...

namun Jang gentar tiado!

I Am Legend berkata...

Dik Wahab, pasei tunggu ngadap Selangor, Kelantan ngan Johor FC je? Yob mike nak letak mane?

Dont mess with the Yobs. Tumpo mike nanti dibuatnye!

α.φ.a.k. berkata...

selangor? selangor siapa, yg ada 32 bintang tu ke? haha

talkIZcheap! berkata...

silo bui panah takhto liga tuh deh...

jange wi de ko sek2 ambo pege, payoh doh la nok lepah kalu de start pege gak, hahaha-HA!!

Ejoi berkata...

Dont mess with the Yobs, because The Yobs are BIGGER than The Kops!

Point of View berkata...

ada perkembangan positif gak la bila sokernet mula tulis pasal liga tempatan dan pembaca ada yg mcm nak bergaduh ikut negeri masing2.

cuma aku tgk muka had familiar yg selalu byk cakap masa entri epl especially liver ngan man u kurang berminat nk komen bab entri liga malaysia ni...

tak pa, pelan2 kayuh no. keep it up sokernet

dikwahab berkata...

ejoi jangan ckp mcm tu, nanti fan liverpool kat mesia ni mudah terasa. kampung diorg dah la jauh, kat liverpool nun!

Ejoi berkata...

dikwahab - Ala, apa diaorang (peminat Liverpool) nak terasa sangat. Kalau nun jauh di Liverpool sana ada King Kenny, di sini pun dah ada KING.

Bukan satu king, tapi banyak king. King Devan, King Kopal, King Karathu...

keli berkata...

Ternyata King Devan dan King Kenny paling mantop....hahahaha...King Pahang???

sinach zawawi berkata...

baru duo game wehhh..panje lg liga.

pengulas sokernet xde camp setiap negeri ke? br menarikkk

ijan berkata...

terbaik dari ultras jang...
mmg susah nk tgk fan yg mcm ni kat stadium...
yg kt klntan mmg byk tp jakun nye lg byk..klu dkt negeri lain xtau la kn..

hobin jang hobinnnnn

pjoe berkata...

"Jang flare bom asap ditempat yang disediakan"

kah3

dah banyak seat kosong, memanglah

j or ji berkata...

tepat sekali pjoe! mana tau ni? :P

Nor Ridhuan berkata...

dop ultra lah manow lagilah kalu stadium kosong gak..kahkahkah

Point of View berkata...

biaq pi la depa nak ultra ke, ultraman ke, ultraviolet ke. at least depa pi stadium, keluaq duit tengok local league punya game.

jepun dulu nak habaq hang, takdak gak menatang ultra ni. liga bola pun takdak depa pakat pi tengok besbol ja. pastu buat jleague, mula mai 20 ekoq ultra, pastu 200 ekoq la ni 2 ribu senang2 ja. stadium jepun pun takdak nak penuh gak, ada ja yang kosong tapi kemeriahan ultra tu buat liga diorang colourful dan dpt liputan meluas...

at least depa ultra pi stadium main flare sambil tengok bola. baguih lagi la dari yang pi mamak pakai jersi epl tgk game kat tv.

sinach zawawi berkata...

setuju. org kita cakap je lebih, gi stadium payahhh..

kecuali supporter kelantan kot.

anyway, br ku sedar ayu raudhah itu cun

pjoe berkata...

j or ji,
aku tengok gambar yang kau tepek je.

Lagi best kalau ada live-tweet review dari geng2 sokernet yang tiap2 minggu ke stadium. Mesti menarik!

kan?

PAP berkata...

apo kona ejang?

bajet kome bawak ayu raudah, igt player2 teman cayor ke hah?

geng2 yob tak cepat cayor tgk awek2 cantek, sume kuat iman.

moh yob moh..

kejor yob kejor...

PELAUNG PULAU berkata...

jang sonyum yo....alahai peghak...razali umar kandasamy..alahaii...


ehh apo jorji den pon tak perasan..la lawan perak ko?? klasemen laie la kek ateh...


alahaiiii

I Am Legend berkata...

Pelaung Pulau,

Mike jangan memandang rendah. Teman tunggu mike di Ipoh! Lepas game kite pekene laici kang di TKK.

PELAUNG PULAU berkata...

@i am legend..

peh kome crita lai chi kang tengah paneh nih..pehhh

wong kam pung berkata...

mlm ni kijang kna tanduk dgn seladang la

kareem berkata...

powerrr betul seladang nihhhh

FAIZ FAKHIRIN berkata...

Teruskan semangat JANG.. Hopefully makin bertambah Fans yg boleh mencapai tahap Fans "The Red Warriors".. baru syok tengok bola...stadium penuh....

Asa Keturune Ore Debe
The Red Warriors
Gomo Kelate Gomo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...