ANDA SEDANG MEMBACA

69

Teka teki teka tekuk - No. 3


Hai pembaca semua. Abang Abdul datang lagi dengan teka teki terkini.

Teka teki teka tekuk, cuba teka siapa yang mengungkapkan kata-kata di bawah berikut:

"Kalau saya mempunyai peluang untuk bermain, saya akan melakukannya sebaik mungkin buat Chelsea dan harapnya dapat menyumbat gol."

""Saya mahu menyertai sebuah kelab yang benar-benar hebat dan kelab itu adalah Chelsea. Kini saya ada peluang untuk menjadi sebahagian daripada pasukan ini."

"Liga Juara-Juara menjadi impian setiap pemain bola sepak dan ia juga satu kejohanan yang berada pada tahap tertinggi.

"Chelsea ada peluang untuk memenangi banyak kejuaraan dalam setiap musim, jadi apabila kamu ada peluang untuk menyertai kelab seperti ini, kamu pasti tidak boleh menolaknya," kata Jejaka X.

Siapa Jejaka X ini? Cer teka cer teka..

69 Ulasan:

Edy G-Minor berkata...

Torres ;)

meen berkata...

suarez.. eh, torres.

lucyal berkata...

terlalu hebat pengorbanan ko torres...confirm lg kemarau champ league la chelsea pada tahun2 akan datang...

eszol raar berkata...

injury prone nandos torres

Super AL berkata...

razali umar kandasamy.

hantuLongkang berkata...

chelsea's transvestite

Hazard berkata...

7th! Aiseh.. nape laa bukan 9th, macam Senandong Tores.. haih...

Mukmin Selamat berkata...

fernando ninny

Khuzz berkata...

Ahmad Idham..

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

abdul dubook!

makanbola berkata...

Kesiannn abdul/sokernet..dh xde idea ke nk wat entry?kahkahkah.. suarez sudah mula tunjuk taring,eh gigi..kahkahkah..kesian liv haters,masih menggunakan isu tores yg dh lame tu utk kepuasan diri..kalo bosan sgt g toceng la woi..kahkahkah

matbong berkata...

KAH3
Ramai gler butthurt..

en kentang berkata...

His armband proved, he was a red, Suarez, Suarez!
You´ll never walk alone, it said, Suarez, Suarez!
He bought it from a guy from Spain
Tall, blonde hair, forgot his name
Luis Suarez, Liverpool´s number 7!

GGMU berkata...

aku rasa Luna Maya...

I Am Legend berkata...

Why should I bother bout Torres, or Suarez or even Liverpool?

I bet 90% of the so called Liverpool fans here had never been to Anfield. Yet they are talking shit and being all emotional bout it.

Sekarang biar aku bagi teka teki teka tekuk aku:

"Dia boleh memilih untuk terus menghilangkan diri dan berdiam sahaja. Tetapi kami akan bermain seperti biasa, kami mempunyai pemain lain yang mampu melaksanakan tugas yang diamanahkan. No player is bigger than the team."

Siapa yang cakap tu dan siapa pula yang dirujuk oleh beliau?

Pet Shop Boys berkata...

hahaha hohoho...

pleaselah tolonglah..janganlah kacau Torres lagi.respeklaaha decision beliau untuk berpindah ke kelab yang lebih hebat. come on, London sudah tentunya lagi seronok untuk tinggal dari Liverpool.

yang tinggal sekarang hanyalah memori ketika kita bersuka bersama-sama.

Tanpa Torres kita (liverpool) tak akan mampu menang FA Cup, dan Champs League.....

eh jap jap.....kita menang semua tu tanpa Torres huhuh

α.φ.a.k. berkata...

yg patut butthurt chelsea punye kem, kita liverpool patut more than happy he's leaving. bukan perform pun.

yg keluar duit, abg abramovich, kapitalis untung yg buat duit + signing of new no 7 dgn no 9 henry NESV. aku rasa yg patut terasa bongok chelsea, keh keh

chelsea ada krisis keyakinan, bukan dah melambak ke striker dia?

LoStGuErReRoZzZ... berkata...

M.Karathu

dikwahab berkata...

Kkalau di geledah balik entri liverfool yg lepas2, pengkomen yg sama jugak la yg pernah puji torres melambung2 dulu.

emo tak tentu pasal ni kalau pd lelaki berumur mcm penyokong liverfool selalunya ada sangkut paut dgn erectile dysfunction

makanbola berkata...

Wahab:so?apa masalah?skatila nk puji ke kutuk ke..g mampos la,bontot kau sakit ke?
Cuba tgk plak komen I am legend:konon not bothered liv la tores la,tp the next paragraph,komen lagi pasal liv..not bothered tp nk komen lagi..kahkahkah..klaka kan dpt tgk org sakai tunjuk pandai?

Streetwizer berkata...

gua bajet adebayor...

keli berkata...

Suarez da score woooiiii...Torres who? Suarez liverpool no.7....
Gua lahir kat liverpool sblh katil dgn Syed Adney....kakakakaka....

YNWA

Askar MUFC berkata...

komen Keli paling mantop setakat nih. Lupakan Torres, Torres bukan pawer pun..hauhauhauha

Adleen berkata...

FACT: Malaysian Liverpool fans are the most pathetic lot I've ever seen on Sokernet

en kentang berkata...

apa ada hal

blitz berkata...

adeh.. lawan stoke city je pun.. park ji sung pun pernah score lawan stoke city.. apa la nak kecoh sangat suarez score..

REPUBLIK N9 berkata...

gua nak teka...

zaquan adha...

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

kahkahkah.. ade org sudah sakit bontot!

Nik Saiful Anuar berkata...

nk dapat kepercayaan fan mesti ckp mcm tu la wei!!!! nk merepek bende yg bkn2, jd sub la jdnye, hahaha


P/s: jgn tny nape aku x tkr lg avatar nih, hahaha

I Am Legend berkata...

LIKE komen Adleen

hantuLongkang berkata...

"FACT: Malaysian Liverpool fans are the most pathetic lot I've ever seen on Sokernet"
-adleen-

you've never seen your very own self then...hahah

Pet Shop Boys berkata...

aku pun setuju dgn Adleen...apalah penyokong Liverpool ni, pathetic sungguh!

kasi ajar mereka ni semua Adleen.
Torres tak cantik pakai baju birulah, Torres tak score macam Suarezlah, Torres tak score kat World Cuplah, rambut blonde lah apalah...macam-macam fan Liverpool ni

Dah torres tak suka dgn Liverpool terimalah kenyataan oi!

The Gooners berkata...

agaknya duit beli tores dulu tu duit diorang kot,tu yang butthurt sgt2

Cob Nobbler berkata...

Well Adleen,I'm not a Liverpool fan.But seriously true fan of Liverpool are the great people I've ever met.They can talk about football with philosophical perspective.

Yang emo-emo marah-marah ni kenal Gerrard dengan Torres.Kuat2 pun Fowler dengan Owen.Djaman-djaman tu la.

Did they ever mentioned John Aldridge,Alan Hansen,Alan Kennedy(still remember Paisley statement "they shot wrong Kennedy),John Tosack.

Kalau tak kenal Kevin Keegan,Kenny Daglish or Greame Sounness jangan panggil dia fan Liverpool la.

p/s:Did you Manc fan know that your greatest manager alongside Ferguson - Matt Busby was a Liverpool captain?

nota:saya bukan fan Liverpool.

Pet Shop Boys berkata...

nice on Nami O Fish.

PELAUNG PULAU berkata...

ada sapa mau bet ngan aku? kurang 4 taun lagi suarez cakap "Saya mahu menyertai sebuah kelab yang benar-benar hebat dan kelab itu adalah Chelsea. Kini saya ada peluang untuk menjadi sebahagian daripada pasukan ini."


kahkahkah!!

Pet Shop Boys berkata...

tak kisahlah Suarez nak pi kemana2 pun, ini negara demokrasi...ada duit beli, takde duit usha jelah.

Torres pindah fan Liverpool rileks je. Cer tengok kalau Rooney belah....

Baru cakap nak pindah je dah siap kepung rumah haha....

matbong berkata...

Suarez tu tengah dilatih untuk oleh kelab bawahan(liverfool)..

Bila persembahan beliau dah benar2 meyakinkan nanti, maybe 2,3 tahun, beliau akan berpindah ke sebuah kelab yang benar-benar hebat..

HAHAAHHAHAHAHAH

Askar MUFC berkata...

cobb nobler@nami o fish

tak tau plak. thanks for the info.

mamat dogol berkata...

pembelot..kata fan liverfool..~

hantuLongkang berkata...

@cob nobbler:
i beg to differ..kalau yang hidup zaman tosack,hansen, etc diorang dah pangkat otai...otai2 ni diorang lebih tenang...they can take a good banter with a grin..but i doubt they can keep their head with a nonsense bashing..

yang emo2 marah2 ni semua muda2...nak2 yang zaman torres..darah tengah panas..good banter pun diorang melenting...haha..

tapi diorang ok..even penyokong2 lain pun ok...takde sapa2 yang pathetic pun macam adleen cakap tu..dan mungkin adleen pun gurau2 je...all in all, we're here for a good football banter...

apa2pun...aku tabik sama ko punya cara mengomen..salute..

**sounness hampeh as a manager but brilliant as a player...haha

mankaran berkata...

Rohana Jalil

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

Everybody knows that, if you want to win trophies in football (in England), you go to Manchester United, if you want to win some odd trophies and make some money, you go to Chelsea, if you want to make a load of money but win nothing, you go to Manchester City, and if you don't want either, you go to Arsenal... You never go to Liverpool unless you're still living in the 80s!!

keli berkata...

FACT: Liverpool fans are the most cool fans i've ever seen on sokernet ..hehe...adleen just another liverpool haters scum. Komen longkang mmg logik dan munasabah...zaman dalglish gua bru nak blaja tendang bola larr...kikiki..

Berbo berkata...

adakah ini jawapan teka teki tu? http://sokernet.blogspot.com/2010/12/liverpool.html

ijan berkata...

kincah giler komen...
tp ak nk jwb soalan...
mgkn m karathu..LOL

badigol berkata...

byk sgt kemungkinan jawapan die....adrian mutu@mateja kezman@hernan crespo@andriy shevchenko@claudio pizzaro...ntah la...aku pn pening yg mane satu

3rdfrom9 berkata...

bab torres dh tutup buku, kes torres sama ngan owen.

makanbola berkata...

Kesian tgk adleen ni..tau ke makna pathetic ape?kahkah
A ari2 kutuk B..B kdg2 senyap kdg2 pertahankan diri..A kutuk lagi dan lagi..pastu kesimpulannya B pathetic,B butthurt,B emo..kahkah nk jd bodoh tu jgn la tunjuk..player B pindah ke C,A plak yg sebok..kesiann..nape,bengang ke dr dulu pancing2 tp player B xnk gak g A..kahkahkah..pastu B dh dpt pengganti,dpt S,n score on debut,A xpuas ati lg,kutuk lagi B..kahkah..sape butthurt ni,sape yg emo ni..bangang!get a life la ngok!

LS berkata...

yeah! MESTI LA ABAM TORREH!!

keli berkata...

Ape yg abdul sokernet ni bagi bukan teka-teki tapi gurindam....dlu bhase melayu SPM dpt brp hah hah hah...?? kakakaka....
Camne pon gua nak jawab soalan beliau. Jawapan gua Fernando Alonso...kakakaa...

The Sharkox berkata...

fernando peterporn..

aBé W. Abagnale berkata...

dany armando,
best quote, nak komen part "if you want to make a load of money but win nothing"
boleh tukar jadi "if you want to make a load of money even without playing (much of the time), you go to Manchester City"

abé
limaminitsaje.blogspot.com

mankaran berkata...

he always has a dodgy knee torres torres
and know hes gone from lfc torres torres
he will spend his days in the treatment room
sat right next to benayoun
fernando torres chelshit number 9

kforkml berkata...

BBC Sport Match Of The Day 02.02.11 (Week 25)

Liverpool v Stoke
http://www.mediafire.com/?av69k9skdzvwm05
or
http://hotfile.com/dl/101402849/277de9a/Liverpool_v_Stoke_MOTD_Highlights_02-02-11.avi

sinach zawawi berkata...

Xde liverpool,boringla sokernet ni.xde benda nk bahan.bdak2 bkn nk lyan bola sgt.nk bahan je lebih.xcool lansung.

Anyway,ape bahan next article.kompem xde cite psal MU mng ke sape mng.kalo ade pon mesti selit psal lpool loser.baru ade prencah.

Layankan aje..

PAP berkata...

sua sue good morning..sua sue good morning..liverpool jual torres..sua sue good morning..sua sue good morning..liverpool beli suarez..sua sue good morning..sua sue good morning..ulang sampai liverpool menang EPL tahun 2098-99.

α.φ.a.k. berkata...

keh keh..rilek2..ramai rupenye cerek memanggil periuk hitam kt sini, holding grudges kt most decorated team yg flop for few decades, standed la tu..yg haters2 ni semua belum jadi sperma pun lg masa tu, tapi sembang bagai nak rak..hehe

pathetic dowh liverpool fan ni, pathetic..sedih lagi menyedihkan, haha

sally allen berkata...

Agak2 korang kalo season ni tiba2 Livpool pangkah chelski, pehtu naik top 4 or 5, chelski drop to 7th, nangis airmata kucing tak Abg Torres tu??

:p

jerong berkata...

teka teki ni susah tol la...puas aku google sapela org nye...rupe2nya fernando torres...sian pool kan kena kencing idup2 ngn toreh...kate nak jd legend upe2nya dah berbulan2 dia dok peram nak blah...suarez dah skor kita tgk lak toreh boleh x dia nak ayamkan reina ahd ni..

Pet Shop Boys berkata...

ye kutuk Liverpool best sebab banyak fan backing.

nak kutuk Man U? arsenal? Chelsea? Spurs? mana ada org nak backing....

Lucius Maximus berkata...

More than 50 comments for this Liverpool shit?

Kita patut tutup saja FAM, bubar MSL dan suruh Harimau Malaya potong kote sajalah...

Besi Karat berkata...

lucius,

komen banyak pasal ramai nak reply komen adleen.awek la kata kan.nasib baik yana dah kena pangkah.
Lor.

PAP berkata...

kome mmg suke bebenor melayan komen2 fan pool ni. mmg betui2 penuh dgn perasaan dan emosi.

ce komen ce komen lagi...

Surgeon Jal berkata...

em....EL ting tong......aku rase kenney daglish yg cakap.......

Hazard berkata...

Soalan serius : katne kacang pool area bangi?

anas saifuddin berkata...

memang best layan komen2 kat sokernet ni.torres bla.bukan soal apa2.liverpool loser or else.fan livpul marah dia bla bukan sebab apa2.aku admit dia antara striker terbaik.fan livpul takleh nafikan yang dia byk contribute gol.sapa fan livpul yang ckp torres tak perform mmg tak patut bagi aku.tp aku rasa ape yg fan livpul sedih bila dia tinggalkan kelab dengan tak semena-mena.bila dia dah janji nak setia.2 hari b4 deadline.n pg team rival.

youll never walk alone.
you deserve it torres.
you still the best.
but liverpool is not one man team.
so you can go.

Perokok Daun berkata...

Apa la yang nk dikecohkan sangat. Pergi satu dapat dua...kuang kuang...

Pemain kuar masuk adalah suatu yg biasa dalam rencah sepak bola.

Bola sepak adalah sukan berpasukan bukannya individu. jadi, jgn emo emo...kui3..

So, layan jer la...jangan main bakar2 n baling2 mercun..kahkah

akubukanpemikirhebat berkata...

Aku keliru la...korang ni menujukan "Laser" korang kepada Torres ke @ penyokong Liverpool yang meratap pemergian Torres. Byk dah pemain pengkhianat sebelum ni Rooney, Ashley Cole, Luis Figo. Biasa la pemain datang dan pergi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...