ANDA SEDANG MEMBACA

30

Juara Apakebenda kalau kena belasah dengan Harimau Muda

Abdul Sokernet Rabu, Februari 02, 2011 ,


Kalau lagu tak pernah masuk Muzik-muzik jangan cerita kat sini la..



Kejor Yeop Kejor!

30 Ulasan:

Kaki Merapu berkata...

Sultanitas pun xleh ubah result....

Banggang...

Pipiyapong Abdillah berkata...

Kakakaka fak!

nu_Ox3r berkata...

ni memang terbaik.hahahah

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Kalau lagu yang dicipta khas untuk pasukan The Yobs pun boleh masuk Muzik-Muzik, apakah maknanya itu?

Maknanya The Yobs memang POWER!

nonespecial berkata...

lanyak deme wat tempoyok... jgn mangkor udoh...

Edy G-Minor berkata...

style~!

Khuzz berkata...

Lagu tak nak horny lagi ke? hahahhaaaa...

Sial Johor FC kalah last minit...

dikwahab berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
I Am Legend berkata...

Long live the Yobs! Bior gol last minute, janji tak mangkor?

Ater?

badigol berkata...

melissa saila tu!!!

PAP berkata...

lalalalala..

kejor yob kejor

perak...

lalalalala...

teman bangga benor jadi orang perok!

terbaek la mika..

.Gory. berkata...

Pergh, nyanyi dalam stadium ni pemain jadi berjoget

uncle fly berkata...

kejor yob kejorrrrrrrrrrrrr

Buenaventura Durruti berkata...

Steady yob, tak sabar derby Kedah-Perak nanti, kedah no. 3 n perak no. 4 sekarang.

Berdebaq hati nih!

azlan berkata...

aku nampak ronaldinho main keyboard dlm video nih.

Najiro berkata...

Lagu dinyanyikan pemain sendiri.

http://www.youtube.com/watch?v=aIZ9byTi4II&feature=related

selipar buruk berkata...

wakkkakakaka fakkkk

Ejoi berkata...

"kubu,kite jgn la boco.."
Yeah!

Pasukan Johor FC a.k.a Kentucky Fried Chicken sudah kena, lepas ni team kampung Jorji a.k.a team laki artis pulak.

Ryuiichi berkata...

go go sarawak! :p

kakiberita berkata...

lagu tak sedap..

hantuLongkang berkata...

yob kejor, teghanung peteh...ater? mangkor..kelate gomo, teghanung peteh....gajah main bola pun teghanung boleh peteh sapa' reboh...hahaha

kitt berkata...

kah kah...nynayi le puas2 pahang tu... kena ratah dgn harimau mude gitu aje.

Super AL berkata...

aku igtkan lagu pahang dah cukup metal, tapi taleh nak fight solo lagu kejor ni. steady lah!

keli berkata...

Pahang je pon....kakakaka...

Adleen berkata...

huhu, terus terngiang-ngiang kat telinga muziknya lepas tengok video ni. kejam la abdul ni!

Streetwizer berkata...

ater?

gary berkata...

WAHWHWAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAH!!!

ater sebelum kita pekene die, kita pekene die dulu heee

:))

Diloz berkata...

Kubu kite janganlah bocooo


hahaha

PAP berkata...

pas ni suh mr.os plak nyanyi lagu

"hey kome, durian dah berbunge,
moh kita minang anak dare,
anak dare, anak dare bote..."

team kome ade lagu best2 ke?

ce cite ce cite...

Ajeossi berkata...

zing!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...