ANDA SEDANG MEMBACA

21

Pahang Juara

Pipiyapong Abdillah Hamzah Rabu, Februari 02, 2011 ,

Lagu pasukan dan penyokong bola negeri Pahang. Dengar lagu je dah champion. Tak ada pasukan Liga Malaysia (dan seluruh dunia) lain yang mampu menumpaskan lagu pasukan kami. Harap maklum.

Lagu dihasilkan oleh The Dirty Dogs. Band power dari Lipis.

21 Ulasan:

j or ji berkata...

Pahang masih juara di website MSL. TETAPI TIDAK di carta sebenar MSL!!


hobin jang hobin!

nu_Ox3r berkata...

lawan budak belum baligh 3-1 kena.apa barang....

yuu donaghue berkata...

saudara pipiyapong tidak bermain bersama pasukan pahang...makanya...susah untuk mereka bergelar juara

karl berkata...

insha Allah. kepada semua penyokong Pahang, mari la kite sama2 buat semayang hajat hari2, semoga Pahang beroleh kemenangan jugak..satu hari nanti

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Apa guna mendabik dada dengan lagu yang dicipta oleh satu kumpulan punk rock dari Lipis sekiranya Pahang kena kekah 3 gol berbalas 1 dengan pasukan budak sekolah Harimau Muda A?

Super AL berkata...

lagu ni mng ajl tahun depan.

anas saifuddin berkata...

lagu teran berak.ada peluang juara liga FAM.

Kaki Merapu berkata...

Banggang....

Banggang....

Lucius Kasi komen sikit team naungan Sultanitas nih....predict Luci tepat walaupun score xsama...memang leh ganti shebby kt ESPN buat pundit..

Banggang....

Banggang....

ZAM SHAH RIZAL berkata...

wujud lagi ke band dirty dog ni?

Point of View berkata...

pahang? who the hell are ya? passion bola pun takde kalau nk banding dgn jiran pantai timur lain mcm kelantan atau ganu!

I Am Legend berkata...

Haris Adams mane weih? Ke nak teman ngabor ke tangan deme? Kate talk to the hand?

ska berkata...

kaeh baghu boghok dengey atan tadi... tau2 ade oghang kutuk lagu band die.. keh keh keh..

Buenaventura Durruti berkata...

Habaq kat Atan, bukan kutuk band dia je, team dia pun kena kutuk gak. Baik punya!

Najiro berkata...

pipi try dengar

http://www.youtube.com/watch?v=aIZ9byTi4II&feature=related

dinyanyikan pemain sendiri.

kakiberita berkata...

apa lagu ni..?
hancoq!

hantuLongkang berkata...

lagu dah power...team jahanam..haha

Streetwizer berkata...

sultan bola senyum kambing ajer dgr lagu kenangan nih....

payeen millekit berkata...

haris adam xde kot..
koi dtg komen plak..
relaks la kn..mne team y mnang 2..
bersenag lenang la dlu pnyokong2 nye ea..
t kalo da kalah..jgan plak nk mara kn pemain team sndri k..
org pahang x pnah kutuk team laen..korg jgan la nk kutuk plak k..
aq org pahang..cm ne kalo org laen ktuk team korg..jgan plak nk mara k.. sekala kiter kt ats..
sekala kiter kt bawah..

Haris Adams berkata...

haa..ni aku dah datang...

Pahang kalah 3-1??so what??kitaorang kalah pon dengan team pelapis negara..memang diakui pahang ta kuat lagi..tapi team pahang ni dalam prancangan utk jangka masa panjang..semua player muda2..sorang je senior..alahai,perak menang pon 1-0 je ponn..dengan johor fc plak tu..hahaha..aku tak kesah la kalo ko nak kritik kelemahan pasukan aku,tapi tukar la nama blog..nama je sokernet,tapi dok puji melambung ke negeri sendiri..tak pro lalu..

sekarang ko menang la,kita tengok la team kita jumpa nanti camane plak jadinye...

Haris Adams berkata...

allo mr Point of View..

alaa..Pahang yang tetak team kau sampai 3-1 tu laa..takkan laa tak kenall..hahaha

adek dah besar berkata...

Point of View ni siapa?

lu try main sedas la dalam MSL.
tengok handai ke tidak.

takde passion la mende la, pung pang pung pang pandai.

main tak pandai.
gentel telor je pandai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...