ANDA SEDANG MEMBACA

22

Mari kita nyanyi sama-sama!



His armband proved he was a red, Torres, Torres,
A Russian wallet turned his head, Torres, Torres,
The scousers cried cause' Torres lied,
He ran with pound signs on his eyes,
Fer-nan-do Torres, Chelsea's Number Nine

***********************************************

Gelangnya membuktikan bahawa dia adalah merah, Torres, Torres,
Sebuah dompet Rusia memainkan kepalanya, Torres, Torres,
The Scousers menangis kerana 'Torres berbohong,
Dia berlari dengan tanda-tanda pound pada matanya,
Fer-nan-do Torres, Nombor Chelsea Sembilan


YNWA!

22 Ulasan:

Ozzz300 berkata...

hahah~ aku suka abdul

ayobkelubi berkata...

nak kena tambah heyyyyy hoooooo tak?

Point of View berkata...

haha cam celaka

jerong berkata...

cayala bey toreh...kau pun dah sedar yg pool xleh p jauh so kau blah la jauh2...kahkahkah....

lucyal berkata...

wa nak pinjam header ni..

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

masuk chelsea pun x guna.. once a pool, always a fool.. hahahha.. tak belajar lagi ke dari yg lepas-lepas?

matbong berkata...

OH YEAHHHHHHHHHHHHHH

Mohd Asnawi berkata...

maknanye Torres akn main kat Malaysia summer ni? yezzzaaaaa

hantuLongkang berkata...

"The scousers cried cause' Torres lied," - abdul sokernet

itu ada salah...the scousers hymned when torres cried...
fans liverpool rilek je...fans lain pulak yang meroyan...apakejadahnya ini semua?..haha

ijan berkata...

power betol tores ni..
mencanak2 entry naik dkt sokernet
x slp ak mse final asia cup ari 2 mcm xde entry lnsg..mgkn ak slp..
tp yg psti mlysia ni byk pendatang dri london hahahaha

PELAUNG PULAU berkata...

A Russian wallet turned his head, Torres, Torres,


sepatutnya camni la...

si dompet rusia memalingkan kepalanya,

torres torres

blitz berkata...

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/3318374/LIVERPOOL-fan-Shaun-McCormack-has-changed-his-name-to-Fernando-Torres.html

fan liverpool kat malaysia takde yang nak tukar nama ke? hehee..

Streetwizer berkata...

@blitz

kalo dah lama tukar nama aku rasa td musti dia menyesal tak sudah....jenuh dia nak explain kat ank dia knp dia tukar nama...

Raiden berkata...

Torress masuk chelsea!! haha, jual jersi banyak2, kalo die nak blah kita derma baju kat rumah anak yatim, buat pe bkar, amalan membazir setan merah namanya..

matbong berkata...

Orang bahlol banggang je bakar2 jersi ni..PURELY STUPID

kareem berkata...

Eh adebayor join Real Madrid takdak entri ke? Power sial adebayor tuh. Tak macam Torres. Lemau...

keli berkata...

Bakar jersi je pon no hal lah....Korg tgk je la nnt torres pakai jersi biru akan mengurangkan kehenseman die....tgk je lar...pastu tarok gambar dacing kat tgh2 jersi tu dgn logo 1 malaysia....kakakakaka....

Raiden berkata...

Aku rasa kemasukan Torres akan menganggu gugat Drogba yang dikatakan pemain terkacak..Seperti ketika kemasukan Sheva, Didi menutup kekurangan dirnya yang tidak berambut blonde dengan menjaringkan gol demi gol sekaligus menjadi striker terhebat Chelsea..King Drog, biler pressure baru dia jadi dubuk liar sebenar!!

mat berkata...

"£50 for Fernando Torres is excusable. £35m for Andy Carroll is downright insane. Andy Carroll is now the eighth most expensive footballer of all time. A recent example for comparison: he cost more than Man City and Barcelona paid for David Villa and Edin Dzeko"

lgpn si Carol ni injured.. owh carol

zu berkata...

baru nak merasa duit banyak skit.
apa salahnya joli sakan.
torres adalah pembelian terbaik.
kalau nak citer pasal harga jual balik.
walaupun tak boleh nak lawan ronaldo la kan.
luis suarez tu pun ada prospek gak nak kena harga jual 50 juta lepas dua tiga tahun tu.
buyer? mestila chelsea.

sinach zawawi berkata...

lpas ujung season pon xabis lg ni nganjing liverpool. haha

layan...

Pet Shop Boys berkata...

nyanyi lagu Casey ok...JANGAN ADA BENCI

andainya ada diantara kita nanti,
terputus hala serta memungkiri jangan ada benci

Suka dan luka dilalui jadikan kenangan disudut hatiiii

Andainya cita-cita tidak kesampaian,
ikatan murni terputus ditengah jalan,

jangan lantaran kegagalan,
kita berdendam saling bermusuhaaannn,
ungkit mengungkiti,
sakit menyakitittttiii,
memusnahkan dirriiiii

Chorus: Kita harus tabah dan bersediaaaa
cekal hadapi kemungkinan yang tibaaaa


ah chorus tu suruh Pak Kordi sambung ok.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...