ANDA SEDANG MEMBACA

30

Layan Pelacur Tua? Itu Standard Rudeboy Rooney, Low Class!

Lucius Maximus Selasa, Februari 22, 2011 , , ,


Dari suratkhabar kegemaran orang-orang Melayu

SUNGAI PETANI: Seorang pemain bola sepak Perlis dihadapkan ke Mahkamah Majistret di sini, semalam, atas tiga tuduhan mencabul kehormatan dan mencederakan seorang gadis berusia 17 tahun pada 13 Februari lalu.

Bagaimanapun, pemain pertahanan Singa Utara itu, Muhammad Munawwar Shavukath Ali, 21, mengaku tidak bersalah dan minta dibicarakan selepas pertuduhan dibacakan jurubahasa mahkamah di hadapan Majistret Raja Shahril Anuar Raja Baniamin.

Mengikut pertuduhan pertama, tertuduh didakwa melakukan kesalahan mendatangkan kecederaan parah terhadap mangsa di sebuah rumah kosong bernombor 533, Jalan Taman Batik di sini, antara jam 3.30 hingga 5.30 petang pada 13 Februari lalu.

Dia didakwa mengikut Seksyen 325 Kanun Keseksaan yang jika sabit kesalahan boleh dikenakan hukuman maksimum tujuh tahun penjara dan denda.

Bagi pertuduhan kedua, Muhammad Munawwar dituduh mencabul kehormatan gadis berkenaan dengan cara meraba dan menghisap buah dada mangsa.

Bagi kesalahan itu, dia boleh dihukum mengikut Seksyen 354 Kanun Keseksaan yang boleh membawa hukuman penjara maksimum 10 tahun.

Sementara bagi pertuduhan ketiga, Muhammad Munawwar didakwa menyuruh mangsa melakukan seks oral pada tarikh, masa dan tempat sama.

Tertuduh boleh didakwa mengikut Seksyen 377D Kanun Keseksaan kerana melakukan kelucahan melampau dan jika sabit kesalahan boleh dipenjara hingga dua tahun.

Sebelum itu, Raja Shahril Anuar mengarahkan tertuduh mengenakan jaminan sebanyak RM5,000 bagi kes pertama manakala RM7,000 kes kedua dengan seorang penjamin.

Kes itu dikendalikan Timbalan Pendakwa Raya, Lim Saw Sin manakala tertuduh diwakili peguambela, T Jayaraj. Sebutan semula kes berkenaan pada 21 Mac depan.


Muhammad Munawwar Shavukath Ali ada dalam gambar di atas. Pernah terpilih antara 13 pemain muda yang disenarai pendek untuk pemilihan Nike The Chance, di mana Nike memilih seorang pemain untuk menjalani latihan di London, England. Nasib baik juga dia tidak terpilih ke England, kalau tak habis pula awek Mat Saleh (dan pelacur tua) di sana. Dalam perlawanan Liga Super baru-baru ini, beliau antara pemain Perlis yang dibuang padang dalam perlawanan menentang Harimau Muda A.

30 Ulasan:

Paan Ovrtd berkata...

lol

Point of View berkata...

siapa kata bola malaysia tak gempaq macam england?

baguih dok ada anak shavukath ali ni, pulun budak sekolah tu. jenis segar dari ladang

Blog Reader berkata...

Nafsu Singa Utara Sungguh!

gula-gula berkata...

pedo nak mampos

-zAp- berkata...

baik pi siam

meen berkata...

lucy, dah bold besarkan la skali font tu, baru sedap sikit nak membacanya.
keh keh keh.

I Am Legend berkata...

Sedap sekejap, merananya mahu 7+10+2=19 tahun jika semua hukuman maksimum dan berjalan berasingan

Hambali ® berkata...

patutla merudum team perlih taun ni ...

antara faktor² kejatuhan

drizzt berkata...

ralit main budak drp main bola ..

no wonder la singa utara now sama kelas ngan singa aslan

hahaha!

wv = swines

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Badi di Perlis ini adalah sama seperti apa yang sedang berlaku di Chelsea.

Jika anda mencabul, maka pasukan anda juga pasti akan 'dicabul' di dalam liga.

Semoga ini menjadi pengajaran kepada kita semua.

Kalau mahu berbuat jahat, berbuat jahatlah seperti Razali Umar Kandasamy, yakni tidak datang latihan kerana bekerja separuh masa di Nasi Wanggey.

The Yobs is GREATER than The Kops!

cecx berkata...

danok blana tino...

cecx berkata...

munawwar yg plg tinggi tu..

Pet Shop Boys berkata...

daging tua lah sedap. cepat lunyai...

mr dimaz berkata...

dy yg tggi kt tgh2 tu kn..
ak knl dy ni org pggil mamu,,x sgke igtkn men bola je bgus...

Kap berkata...

jelas dan terang.
dan perlu mendapatkan pendidikan kesihatan oral jika perlu.

Emoon Zulhilmi berkata...

awesome!!

attitude dah ada tuh!

kalau gilap sikit lagi,taraf2 rooney budak ni

MuKaHaNTu berkata...

YES. Akhirnya team Perlis dimention kt Sokernet.
Told U Malaysian football sucks. Coz every single one of them likes to suck. If they're not sucking random tits, they're sucking sultans or FAM top officials. SUCKERS

afterc berkata...

typical..

keli berkata...

Serius jugak tuduhan dia.
Elok2 da main bola pegi buat benda2 lain yg tak elok...bodoh. Kalo btollah dier buat baik mampos teros kat dalam penjara tu...

r.k berkata...

in Rooooooney this lad trust !
keh keh keh

Hazard Ali berkata...

Er.. camna laa ghupanya leh isap nenen tanpa rela ek? Hurm.. naif sungguh aku...

-yzd- berkata...

Kalau dia ada affair dengan team mate punya bini macamana pulak Lucy? HAHAHAH

Hizwan Nizam berkata...

uih. gile. gile.
siap paksaan.
terpaksa le meringkuk dlm penjara agaknye pastu.
haha.

Streetwizer berkata...

bawah umur nih...

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

"Told U Malaysian football sucks!" - MuKaHaNTu

Janganlah disebabkan prestasi buruk pasukan kesayangan anda, habis seluruh negara anda persalahkan.

Sesungguhnya kesetiaan anda kepada pasukan anda diwaktu genting seperti inilah yang akan membezakan anda daripada peminat bermusim yang lain.

Berkat kesabaran dan keteguhan pendirian, suatu hari nanti Perlis pasti mampu berjaya seperti Manchester United! (Walaupun mempunyai pencabul, tetapi pasukannya masih mempu berada ti takhta liga)

Jarr berkata...

Kalau dia salah, dia tanggungla..kalau sebaliknya,jadikan iktibar.

ape pon Spurs kena tale semalam...3 -1.

momokonyok berkata...

mesti mamat ni slalu tgk porn jepun nih.
main raba tanpa kerelaan.

Remy berkata...

hahaha......ni chlsea msia ni....kaler jc da sama da..biru....attitude pon nk tiru gak....bgs sgt r 2....munawwar2 xthn sgt p r danok.....mcm2 ayam ad...majlis agama pon xkacau....tp mati tanggung sendiri r....ni rasa sedap sat ja.....pasni maen bola lam penjara r.....bole r plak maen bola, maen kote bole r....2 pon xda modal nk melancap, tgk dinding ja.....huhu...

Point of View berkata...

aiseh mukahantu, yang main bola ni bukannya nabi. kat satu dunia ni bersepah lagi pemain bola yang merogol, membunuh, merampok, meng apa lagi lah yang menyalahi undang-undang. dan bukan pemain bolasepak je, atlit sukan lain pun pernah juga buat jenayah.

point is, they are all human, like u & me.

Wan Perlis berkata...

buat malu ja budak ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...