ANDA SEDANG MEMBACA

35

Satu Tumbukan Padu Ke Udara! Roooneeeyyyyyy!!!

j or ji Isnin, Februari 14, 2011 , ,
Setan Merah semua tak perlu angkuh, bongkak dan mendabik dada sangat. Rooney dah tapau semua fans bola satu dunia untuk kita. Kita rilek-rilek sudah. Sementara itu, teruskan enjoy menatap beberapa gambar dari sudut sukar ini.

Torres dapat buat?

Drogba berat bontot?

Van Persie dalam mimpi?

Ingin membuat tumbukan padu....?

Inilah gaya celebration terbaik dan terangkuh abad ini.

Terus angkuh!

Orgasm bolasepak sebenar

35 Ulasan:

adinda anna liyana berkata...

first!
damn!hahaha..

zX berkata...

terbaek!

ijan berkata...

Alaa joji xkn nk cte psl mu..
cite la psl nogori...

Pet Shop Boys berkata...

fan team lain jgn nak mengada-ngada kata gol ni tak cantik....:)

YNWA!

padi n sekam berkata...

hahahhahahahaa...sorang lagi kot.. darren bentleh wat ke??

Nik Saiful Anuar berkata...

so, boleh dpt goal of the season ke ape nih??? kahkahkah

aBé W. Abagnale berkata...

what a weekend di situ..

Man Utd dan Kelate klasemen..

torres skor malam ni kot?

aBé W. Abagnale berkata...

mancini cakap, "when a player like rooney scores a goal like that, the only thing you can do is "clap"..

priceless moment - time replay tu tunjuk mancini geleng2 kepala.. tak boleh nak salahkan defend dah kalau lagu tu cara diorang skor..

aku tak teruja dengan result tu, sebab menang tu perkara BIASA bagi kami, tapi gol tu memang LUARBIASA..

Farhan berkata...

apsal x sebut striker liverpool....
ke liverpool xde striker?

adinda anna liyana berkata...

setelah berentri-entri, tak sangka yg kali ni first...cm tak caya..

im looking for keli...where is keli? keli, rooney dah score? percaya ke tdk?

-KingSyahmi- berkata...

aku bertumbuk ngan udara di cherating hari tu!! wowwouu!!! *yearghh!!!

keli, mane keli? men TTB??

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Apahal buat entri berkali-kali tentang gol tak sehebat mana tahap budak sekolah Kg Iman Lapar Hulu Terengganu ini?

Perkara yang biasa-biasa dan yang tidak seberapa, kalau digebangkan berkali-kali memang menjemu dan menjelakkan. Entri ini seolah-olah seperti Kempen propaganda Third Reich oleh Nazi German pada perang dunia kedua dahulu.

Tapi seluruh warga Sokernet faham tentang kenapa entri seperti ini diwar-warkan berkali-kali. Ianya hanya bertujuan untuk melenyapkan minggu menganjing Manchester United, dan sekaligus menutup minggu menganjing Pasukan Ayu Raudah yang sudah menemui SENTUHAN KEKALAHAN pertama mereka di tangan The Yobs untuk musim Liga Super tahun ini.

Ater?

mangifera berkata...

aternye, time kalah semua menikus. time menang semua mencanak naik cam anu diwaktu pagi.

yer la..rooney la hebat. sebab tu byk gile gol rooney season ni. byk wooo.

aku rasa rooney kembali aktif di ranjang liar maka sentuhan gol dia kembali. kalau tak meliar di ranjang liar seperti dulu, nak gol pun payah. kita tgk la bila pulak kantoi for the third time.

kareem berkata...

"gua syak jorji akan beralih mengepos entri gol rooney(wait,rooney skor?)daripada mengulas pasal jang plak...kahkahkah.."


Kesyakkan gua memang berasas!!

j or ji berkata...

kareem : strategi kene ada.. :P

Askar MUFC berkata...

molek juga kalo kita email scout MU turun Malaysia tengok kehebatan budak sekolah Kg Iman Lapar Hulu Terengganu main bola. mungkin juga mereka mendapat seorang lagi 'Bebe' di sini..huahuahuahua

Hazard Ali berkata...

17th! Macam NANI!

TTB :
"Tapi seluruh warga sokernet.. bla bla bla.. bla bla bla.." gua tak paham sepatah haram ayat lu, so tak yah la claim SELURUH sangat! Hahaha.


AKSARA : 'rowed'.

Streetwizer berkata...

satu sepakan padu ke udara!!!!

SFB berkata...

as usual.. mmg terbaek la jorji..

angkuh jgn tak angkuh
hehehe

jerong berkata...

jeles la tu striker dorg xleh score cm rooney...mmg bangang la kalau sape xsakit ati tgk gol cmni...hahaha

pokde berkata...

goal gile babi doh ning

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

TTB jelas penuh kebencian dan cemburu buta di situ..

kahkahkah.. u tried so hard bro.. but it will never change the fact that rooney's goal is awesome..

Pet Shop Boys berkata...

ah goal tu mmg power, itu tak dinafikan..... Tambah lagi ianya dibuat oleh lelaki gemuk macam Rooney tu. Cuba bayangkan Afdlin Shauki score macam tu.
Kalau tak masuk sudah tentu Rooney jatuh macam nangka busuk dan malu. Tapi instead it went to the net.tambah lagi ianya dijaringkan masa derby game between 'noisy neighbour'.

kalaulah Rooney score macam tu masa lawan dgn German dulu kan ke best?

well anyway Rooney berhak mendapat pujian dan dia berhak dapat semua pelacur kat England sebab gol itu.

LS berkata...

terbaek la rooney

se7en berkata...

tiada tumbukan ke udara dari WR10 kali ini...

cuma berdiri lurus kepala dongak ke langit,
hidung terkembang seri pagi,
dada megah penuh berisi,
tangan didepangkan selebar daun keladi,
senyum simpul tanda puasss hati,

p/s : ntah kenapa buang air pagi semalam lebih lawas dari biasa

matbong berkata...

@ Tipu Tapi Benar (TTB, mangifera

komen anda berdua yang terbaik setakat ini..

nyzm berkata...

tanpa crossing nani yg cun, rooney tk dpt buat lipatan padu ke udara camni

so credit to nani jugak, dia dapat score jugak malam tu kahkahkah!

keli berkata...

Kehkehkeh... ingt lg si yana ni...gua ingt lupe dah....xper2. Gua ngaku rooney dah ingt cara nak score dan gaya score tu mmg menarik gak lar....Tp kat home jelar pon....away camner plak ekk.....kikiki...

Komen PSB menyedarkn gua yg rooney gemuk...x perasan plak...kakakaka..

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

@Matbong & Mangifera - Cuba anda catat nama-mana pengkomen yang ada unsur-unsur peminat Manchester United ataupun self proclaimed Manchester United fan, dan cuba cari nama mereka dan bandingkan komen mereka (Kalau ada) di ruangan komen untuk entri Liga Super, mahupun untuk entri menganjing Manchester United.

Nak cari peminat Manchester United yang komen lebih dari 3 komen memang sukar, sesukarnya mencari tungau di lubang pusat yang gatal.

Tetapi lebih mudah untuk mengesan peminat Manchester United yang tak komen langsung.

Ater?

Hazard Ali berkata...

Cis TTB.. apa salah sebut nama gua skali skala, tanpa sindiran. Dush!

Ok fine. Gua ngaku. Liga Super gua jarang komen.. sebab.. team gua kat Liga Perdana. Sedih tak? Gila tak sedih! Dush!

Tapi entry menganjing MU, gua tetap tak lepaskan. So.. so.. err.. Rooney gemok, huduh, tapi gol tu tetap cantek!~

HAHAHA!!!~

Askar MUFC berkata...

Bukannya tak nak komen dekat entry nganjing MU, masalahnya susah bebenor nak jumpa entry tu. Yang aku ingat, untuk season nih ada sekali masa MU kalah Carling Cup dan sekali lagi masa MU kalah minggu lepas. Masa MU seri tak ingat plak ada ker tak entry nganjing nih. Kebanyakan masa dipenuhi dengan entry puji-pujian jer nak buat cemana, layan jer laa..huahuahuahuahua

Kacak Menawan berkata...

kalau Allah tu nak bagi
silap2
razali umar kandasamy pun boleh buat gini
gua tak heran langsung score macam ni
kah kah kah

talkIZcheap! berkata...

ye lar, TTB...

kalo komen panjang, tapi merapu jer, buat apa, ye dok??

kat Liga Super punyer entri buat apa aku nak komen? dah sah-sah Kelantan juara tahun ni... jgn lupa, keeper ngan striker kitorang tu Juara Asean beb, keeper deme?

:P

pakkordi berkata...

Inilah penjaring gol tergemok menjaringkan gol secara lipat takraw! OMG! OMG!

fat_hunt berkata...

memang terbaik gol nie... dapat plak bola dr feeder terbaik nani... roll spike terus..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...