ANDA SEDANG MEMBACA

47

Wonder Goal of the Season Rooney

Jannah Ahad, Februari 13, 2011

Atas paksaan abang saya yang hardcore Manchester United fan, saya ingin berkongsi gol hebat Wayne "Shrek" Rooney.

Enjoy.

#GGMU

47 Ulasan:

meen berkata...

ceh, biasa je,
ngeee

Amjat berkata...

jannah kene paksa ngan jorji ke ni?uhuhu

shay berkata...

Suke atau tidak, fan lain terpaksa gak mengakui itu antara gol terbaik musim ni..

LS berkata...

THX ROONEY! for 3 pts.

Kap berkata...

Safee Sali tertanya-tanya, "itu ke terbaik??"

Hazard Ali berkata...

Haha obvious sangat.. apa kata kalau cantek, kita kata cantek? Gua dengan tanpa teragak, leh je ngaku gol Van Persie semalam pun cantek. Apedehal.

Owh.. mungkin susah skit nak paham bila dah duduk no. 5, no. 6 ni ye dak? Beza mata dah jadi belas, belas.. mana nak nampak hat no. 1, no. 2 tu.. ye dak ye dak?

Simpati...

dewajiwa berkata...

2 player MU dengan 2 gaya yang sama jadi top 2 best goal of the season. enough said.

AMMOSHAM berkata...

gamp, ini gol biasalah. budak kg iman lapar hulu terengganu selalu buat gol macam ni. baru tgk bola ke?

top_ace7 berkata...

Lipat maniam satu kali ! kah kah kah.

ijan berkata...

aku lagi suke nani sbb assist die yg stail..
shrek seorg striker..msti reti sekor..
hahaha

wanburN~ berkata...

biasa tgk ke x,gol tu mmg cantek..mmg hebat..klu tiap2 minggu ade gol camtu,aku tetap ckp gol tu cantek..

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
PecahKata berkata...

ni gol paling puas hati season ni. SAF pun terus ingat tuhan.

aranhellstorm berkata...

dah lama tak tengok gol overhead kick yang proper. syabas runi! (diucapkan dgn hati yang maha berat) heh

alan zed berkata...

gol volley lebih klasemen ! #fakta

Nik Saiful Anuar berkata...

striker englang mmg hebat main lipat2 eh?? ingat crouch?? haha

afterc berkata...

kalau cantik katakan cantik. jangan butakan hati anda hanya kerana dipengaruhi emosi. ekekekeekekek...

Viper Feireira berkata...

lawa la....tp nk ckp proper gol lipat....aku rase rivaldo je yg ak pnh tgk yg proper....btul2 backflip yg tepat di tgh....xmenyerong sume....but lawa gk la.....

Sinalau Bakas berkata...

besa ja ni...tiada wonder pun... gol sabah lawan kedah kelmarin lagi mantap

ska berkata...

mmg le budak Kg Imam Lapar slalu buat gol mcm ni...tp ni EPL... bukan liga Imam-Imam Lapar Sedunia bai... hahahha.. gua mmg suspek gol camni sbb mmg susah nk gol..selalu terbang ke laut je bola kalo try camni..
tapi...gwa tader laa suke sgt MU... gwa cume suspek je dgn gol camni.. kalo Torres buat pon gua suspek... Torresss??!!

mohd faizal bin sarif berkata...

gol cantek.yg plg power ttp maintain dgn ape yg ade..coach yg sme..takde kelam kelibut tukar sana sini..xde mcm2 hal.player maintain.

ggmu!

Shinichi Kudo berkata...

tak sio2 budak tu latih main takraw ngan budak jkkk kampung tok bedu sampai lewat pete.

ska berkata...

"gol cantek.yg plg power ttp maintain dgn ape yg ade..coach yg sme..takde kelam kelibut tukar sana sini..xde mcm2 hal.player maintain."

tp kene ingat.. kalo lame2 sgt memimpin... sekali memberontak boley tumbang woo... tanye Hosni Mubarak kalo x caya... kehkehkeehh

AmMARS berkata...

der~ ini yg korg bangga kan..hek ele..aku lagi suke tgk gol pakai bontot dari silva..lagi berseni~apa adahal~

Azfar Ridhwan berkata...

header blog terbaik!!

LollyHatesMe™ berkata...

aku tgk takraw rilek je...lagipun bola lagi kecik haha

keli berkata...

Harga utk gol camtu 200K per week...ishish...

mohd faizal bin sarif berkata...

"tp kene ingat.. kalo lame2 sgt memimpin... sekali memberontak boley tumbang woo... tanye Hosni Mubarak kalo x caya... kehkehkeehh"

cube gelak..tp tak bole..cube gelak..tak bole jugak.mayb leh anto kat nadzmi raja lawak utk tugasan berikut.kuikukuikui

hafiz.nasir berkata...

Oh mannn. Joe Hart dislikes this.

kareem berkata...

biase je ni. Lagipun badan die serong jadi tak berapa umphh. Terai tengok gol adebayor masa last season die kat arsenal lawan villareal... kehkehkeh...

hafiz.nasir berkata...

ramai yang jealous. biasalah team klasemen. lupakan yang lain.

jerong berkata...

gol tu canggih beb...yg duk ckp besar tu try buat tgk..silap2 kaki hantuk kt kapala...

orang_es berkata...

biasa je score mcm ni. dulu berbatov buat against liverpool, kali ni rooney buat against city. nk tgk liverpool score mcm ni samala mcm nk tgk liverpool mng epl, mmg tak la bak kata nabil hahahaha

keli berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
MAISON DES FLEURS COLLECTION'S berkata...

Torres boleh buat ke camtu? Jangan mimpilah! Harap muka je jambu!

keli berkata...

orang_es
Peter Crouch masa kat liverpool pon prnh wat gol camtu ler kt UCL...rilek je kitorg.

http://www.youtube.com/watch?v=kF7qDCcdlNw

iKHwAn berkata...

ek?? abg desak ke DLM HATI ADE SETAN MERAH.. JAMBUU..

creater berkata...

Keli
Mana ko taw fan liverpool tak bising time tuh ? Kawan2 aku fan liverpool 3 hari 3 malam tak habis2 cerita pasal gol tuh. Celaka sunggoh.

Ke ko baru setahun dua nih bergiat aktif dalam kutuk mengtuk bola sepak ? hahah

Lagipun derby Manchester yang menambahkan perisa GOL tuh. Setakat lawan Galatasaray...hakk tuihhh....byk lagi Gol overhead kat division 2 boleyh tgk.....

matbong berkata...

Konpem Looney dah liwat grandma 2,3 das ni..tu yg superb semacam je gol semalam..

zX berkata...

hashim mustapha pun biasa buat gol² "sepak basikal" ni ... apa ada hal?

yg penting 3pts and dapat harass citeh sampai ujung musim

Hazard Ali berkata...

200k untuk gol ni? Berbaloi kot dari 200k tapi TAKDAK gol LANGSUNG dan sekadar meniarap main cabut rumput tepi padang?

Hauhuahua...

nyzm berkata...

ehhh dahsyat btol la gol ni

yg penting sehodoh hodoh rooney boleh gol lipat camni, err torres encem ada ke? kahkahkah!

adinda anna liyana berkata...

saya setuju gn orang_es, berbatop punya lipat pun cantik gak cuma krg dpt highlight cm rooney...

bila madu da abis, memang sepah bersepah sepahlah...

jerong berkata...

adinda:media kurangkan highlight pasal berba sbb dah selalu sgt beliau buat gol cmtu...rooney br smlm je mnjadik...so he's deserve it dpt pujian sebegitu rupa.

keli berkata...

@Creater
Mana lu tau nih...mmg dasat la lu..
Yer gua ngaku gua mmg bru setahun dua gak la belajr mengutok sbb sblom ni gua x kenal sokernet and still learning dari komen2 org len kat sokernet nih.....
Sblom ni gua lbih suka memuji jer..
X salah ye dok....kikiki

adinda anna liyana berkata...

one thing yg sgt menarik adalah:

Man Utd berjaya mendiamkan mulut penganjing ttg kekalahan dgn wolves minggu lepas kerana kehebatan jaringan rooney! Just the right time to make people shut their mouth.

adinda anna liyana berkata...

satu fakta menarik untuk dikongsi:

Manchester berjaya menutup cerita kekalahan minggu lepas dgn jaringan mantap rooney. just the right time to make people shut their mouth...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...