ANDA SEDANG MEMBACA

56

Stretford End Clock Banner

FdausAmad Sabtu, Februari 12, 2011 ,


Boooo Manchester City..!!

Booo panjang,

Booooooooooooooooooooooooooooo!!!!!

Booo pendek,

Boo!!

***

Sementara itu, di Ipoh, Perak

Boooooo sama Jang panJang panJang!

BBBooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!

56 Ulasan:

asks berkata...

Boooo....

hellghast berkata...

1st...
Celaka Man Lu hahaha!!!

@ Yana bikin hati panas sms ayat2 membakar jiwa! suke la tu!

hellghast berkata...

cheh ade nak kena lempang asks ni...hahaha!!! kalau tak aku dah 1st! huhu

adek dah besar berkata...

rooney voli memang lawa.

babi!

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

babi! terpancut gua tengok gol, rooney!

Ozzz300 berkata...

rooney main takraw? LMAO~ lolololololololololololololololololol! man shitty shit

asks berkata...

haha.. Hellghast, cuba lagi lepas ini. Dah nampak potensi di situ..

Apa pun gol Rooney memang "One of the greatest goal in Manchester derby..." bak kata si pengulas.

julu berkata...

alaaa..
lwan city bleh la..
gol nasib jek nani tu..
rooney pon nasib voli dpt masuk goal..
tgk city, goal punye la lawa.. dah plan reflek kene silva..
MU menang nasib jek..
Rooney score satu jek?? ek eleh...

huahuahuahuahuahuahua..
ama MU haters... mana.. mana....
huahua..

dewajiwa berkata...

hahaha. MC nie ada hati nie, ada hati nak jadi macam lagi satu nama team merah merah tu. cuba lagi ye MC, cuba lagi. cuba sampai mampus.

bring on the envyness yek.

Azfar Ridhwan berkata...

kah kah kah. julu kata gol technique nani tu nasib. gol dzeko deflect tu plak bukan nasib. cubaan jadi sinis ke. kah kah kah

rooney tak perlu tumbukan padu di udara. sepakan padu di udara!!

keli berkata...

Terpaksa mengaku gol rooney tu mmg stunner la...cilake btol. Good game..
Lepas ni pak arab city kene keluar duit lg beli messi plak....kakakaka
Gua gak ade dgr Qatar Holdings nak beli MU....Lps ni bley pggil Arab derby plak...kakakakaka..
Perak menang dgn N9 2-0 ke?
Kesian Ayu raudhah...kikiki...

mr dimaz berkata...

rooney mengingatkan para haters mu bkn ssh nk wat gol..
smpan taik tggu kalah lak bru buang..

keli:mmg btol geng arab nk bli mu tp x jd kowt..

PELAUNG PULAU berkata...

Sementara itu, di Ipoh, Perak

Boooooo sama Jang panjang panjang!



gua bagi pendek je... cibai!!!

Mumia.Megat.Menjelma berkata...

Kak Limah power mlm ni ye...

Cian Ayu Raudhah...

Manakala di KB biase2 je, Johor skor gol sndri..ok la tuh...

Abi-iRFAN berkata...

Jang tu saper? reti ke nyepak bola?



Kehkehkeh..

Askar MUFC berkata...

Memang puas sorak untuk gol Rooney tadi. Fans City (aku syak haters MU sebenarnya) yang buat bising masa gol Silva dan cubaan cubaan seterusnya yang tak berapa bahaya terus senyap. Habis gem laju jer blah..huahuhauhua

Apa jadi sama Evra tak dapat nak tahan crosses dari SWP. SWP nih kalo pegi team lain kompem dapat first eleven aku ingat. macam lipas kudung.

AH7 berkata...

gol smart

zX berkata...

apa kono eh jang?

kah kah kah!

keli berkata...

Lps ni Pegesen kompem kontek dgn ISTAF plak psl ramai yg boleh buat aksi macam rooney tu la.....hehe...

Point of View berkata...

derby manchester apa barang?

talkIZcheap! berkata...

err... hurm...

err... hurm...

ok lah,


boooo!

aBĂ© W. Abagnale berkata...

"ek eleh rooney, susah payah ko lipat nak score.. MU bukan kuat mana pun, aku score pakai bontot je" - david silva

dikwahab berkata...

pahang dalam liga super terus kekal sebagai melukut di tepi gantang

Tengku Sidek berkata...

Meireless!!!! gol...

I Am Legend berkata...

Teman terima kemenangan Yob dengan rasa rendah diri. Takat Jang turun Ipoh teman buat tempoyak je!

Dan teman peduli ape komen pasal Liga Super kat entri Manchester, he eh!

Sinalau Bakas berkata...

sabahawks menang suda! mungkin tu player kedah punya fokus kena kacau sama sumandak kali!

Point of View berkata...

kelate dan perak masih invincible. perlis je yang skrg pulak impossible. apa pun aku tabah, biaq pi manager perlis ckp bagi dia 3 tahun nak develop.

tapi 3 thn aku ingat perlis main liga perdana dah kot

kareem berkata...

mane yg kate ayu raudhah nak lempang kak limah? mane? mane? ayu raudhah plak kene sampuk kak limah...kahkahkah...

gua syak jorji akan beralih mengepos entri gol rooney(wait,rooney skor?)daripada mengulas pasal jang plak...kahkahkah..standard minded

Blog Reader berkata...

Liga super ni unpredictable macam bundesliga, banyak shocker!

Dan apa hal entri mancester jadi tempat komen liga super ni?! pergh!

safiuddin berkata...

ce citer ce citer..kekekeh

AmMARS berkata...

ATER..teman ni sedih bebenor la MC kalah~ teman terima jele..nak buat mcm mane..takde rezeki..tapi teman gembira gak la selandang dpt sambar laki ayu raudhah..kempunan ayu raudhah nak seround dua malam ni~hahaha

I Am Legend berkata...

Ater teman idok le peduli pasei Manchester tu, kalau udoh Seladang menang takde epl setahun pun haram teman tak heran

LoStGuErReRoZzZ... berkata...

Perak kalo lawan MC ni kompem menang 2-0... Ada sinar disitu...

Buenaventura Durruti berkata...

sinalau...hehe kau guna sumandak ye kat likas?patut la hijau kuning kena tapau

kenari lawan hawk mmg tak dapat lak hehe

PELAUNG PULAU berkata...

@kareem: gua stuju kalau jorji post pasal wrestling wwe pulak... asik bola bola bola...

standard minded

PELAUNG PULAU berkata...

Kelantan FA 4-1 Johor FC
Felda United 2-1 Pahang FA
PBDKT T-Team 1-3 Harimau Muda
Perak FA 2-0 Negeri Sembilan FA
Selangor FA 1-1 Kuala Lumpur FA
Sabah FA 1-0 Kedah FA


sape nak doggy pi doggy cepat....

apehal derby de klang valley jadi seri nih...bebudak KL ni makan ape ni

Nik Saiful Anuar berkata...

bak kate abg pipi, man city ade 11 striker pon x leh nk skor, bangang, bangang, bangang, kehkehkeh

Sinalau Bakas berkata...

si lucius ni dia akan pos entri 'pahang talk to the hand la, bontot!' nanti. percaya la!

buenaventura, nasib la tu, di alor setar manada awek hot pant kan. standard la kalau baddrol bakhtiar hilang fokus di likas tadi

keli berkata...

Sape yang menang peraduan teka result hari tu agak2 ek....

Popo berkata...

bile menang laju je entry.

time kalah nak dpt 1 pon payah.

kejor yop kejor!

ijan berkata...

cilake..ayu raudah klh dgn kak limah
xde la hppy sgt walaupon ars mng..
sodey2

top_ace7 berkata...

Lipat Maniam satu kali!

Wong Lanang berkata...

ah....season ni masih lagi MU punya..

team lain boleh tumpang tengok je..

GGMU

Raiden berkata...

haram, walaupun aku nak tengok team setan nie kalah, tapi kena ngaku gol rooney macam syial punyer sentapp jantung..game bagus untuk neutral fan..

p/s : pekehe ea yob?? Ater doh dilambungnya jang kena tanduk dek seladang..

Hazard Ali berkata...

Possession 50-50.
Rooney score lagi.
MU pakai 2 sub je.
Rooney score lagi.
ManShitty tertinggal 8 point, satu game di tangan.
Shrek score naik beskal.

Apedehal.
Dush! Dush! Dush!~

AKSARA : Gol 'parin' cantek derby. Takde hal...

adek dah besar berkata...

dik wahab..

apa kene mengena Manchester dengan Pahang?


aok jangan nak sabitkan ye..

all pahangies hate MU.

LS berkata...

hellyeah rooney!

Hazard Ali berkata...

"all pahangies hate MU"
- patutlah tak menang.. haih...

Mr. Schomey™ berkata...

ape bende pulak pahangies hate MU.

blitz berkata...

adek dah besar : keje sekolah dah siap?

adek dah besar berkata...

blitz: loh, keje sekolah pebende pulak aok ni?

jerong berkata...

booooo sama haters MU...seronok korang xlama...pity betul..booooo....

snomed3 berkata...

Kahkahakahkah cilako mak amek! Pueh den carik dereyan kek ipoh alih2 kome yg jumpa 2 bijik gak..

adinda anna liyana berkata...

amboi2 hellghast....tak padan gn sakit...nasib demam, kalau tak kita dah bersua muka ari ahad aritu...


mana ada pahangies hate mu...
gua anak jati maran, pahang kot...xde pun benci mu...kipas susah mati lagi adalah...pedeoh awok ni...

iKa iVy berkata...

peh.. ramai budak pahang baca sokernet ni.

phui! gua paling benci orang kutuk sultan bola!

AmMARS berkata...

anna liyana..kome la bideah sgt~ hahaha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...