ANDA SEDANG MEMBACA

21

Kita Jumpa di Mahkamah!

Pipiyapong Abdillah Hamzah Jumaat, Februari 11, 2011 , ,
Gua masa ni tengah tenung gelagat Ong Kim Swee. Kalau dia buat slack sikit memang gua masuk padang.

Tahukah anda bahawa gua yang mengiringi Arsene Wenger sepanjang kunjungannya ke Malaysia tidak lama dahulu. Tahukah anda bahawa Arsene Wenger sengaja mengambil hati Ong Kim Swee pegang jersi belang di foto entri Lucius Maximus itu? Ambik ko!

21 Ulasan:

ijan berkata...

fes...
ok jom bace

COCKIN COCK berkata...

COCK

Tengku Sidek berkata...

hahaha.....

makanbola berkata...

sbenanye sokernet ni pipi tulis sorang pun dh cukup..there's no other class above pipi!kahkahkah

faizul berkata...

peh pipi.
jenis main tenung dr jauh.

dikwahab berkata...

kalau nak harap pipi je yang tulih jwb bersawang le sokernet ni. bangang punya makan bola

Point of View berkata...

sejak wenger turun malaysia, arsenal langsung tak menang apa2. terkena badi pipiyapong kot?

bani berkata...

diorang tulis takde gaji pun dan saya percaya semua penulis di sini bagus dalam kelas tersendiri. makanya semua bagus donk.

Nik Saiful Anuar berkata...

haha, i loike

iKHwAn berkata...

kalau pipi x bulatkan kwsn tu memng x nmpak langsung.. Ni adlh slh satu contoh terbaekk tuk pepatah "Bagai melukut tepi gantang"

makanbola berkata...

Bung wahab ni mmg btl2 nk mkn penerajang aku ke ape?xphm sarcastic ke mangkok?

Blog Reader berkata...

kahkahkah! melukut tepi gantang. ikhwan i like ur comment!!!

I Am Legend berkata...

melukut heh, no komen haha

Noel Cienfuegos berkata...

bangsat, time ni wa dapat tengok dari jauh je. geng2 arsemalaysia dapat pulak masuk.

keli berkata...

Kakakaka....syabas ikhwan. Pipi, Ambik ko! Kakakaka...

Buenaventura Durruti berkata...

Jangan bersedih Noel Cienfuegos. Arsemalaysia macam Pipi pun takat melukut tepi gantang. Yang betul2 dapat keistimewaan jumpa Arsene masa ni ialah mereka yang beli minyak 2T Castrol je

Luffy berkata...

jap gua nak nyanyi..

"he's arsene wenger!"
"he's arsene wenger!"

"I'm arsene army!"


he's awesome wenger!



apeke pelik verify code aku ni colvyett

flamez berkata...

Lama da aku perati dikwahab ni selama aku jadi silent reader ni...
Dier la paling bangang sebenarnyer...
Lain kali kalo bodo simpan jer...jgn tunjuk kt org...bodo sebodo-bodonyer...
Selalu sangat nak sawan orang lain nak komen...pusing kepala hotak tau tak
Don't judge just enjoy...budusss..
Kecik2 tanak mampos da besar jd mcm mamat nih

dikwahab berkata...

ye ke selama ni silent reader?ke baru minggu lepas start baca sokernet?

Abdul Rokes berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Pipiyapong Abdillah berkata...

Ok la gua terus terang. Sebenarnya gua datang sini sebagai wartawan majalah automotif untuk cover pasal Castrol. Masa press conference gua sorang je wartawan yang pakai baju Arsenal. Lepas Wenger belanja gua makan nasik kat kampung baru.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...