ANDA SEDANG MEMBACA

62

Ultra Sabahawks! Ultra Sumandaks!

Lucius Maximus Rabu, Februari 09, 2011 , , , ,


Atukoi!

Bah, apa-apa pun sia mo kasi ucap tahniah dulu sama pasukan Harimau Malaya (Malaya ya, bukan Malaysia kio!) kerana kasi Naga Hong Kong sampai ampai-ampai dia urang di Shah Alam. Walaupun teda pemain Sabah dalam Harimau Malaya kelmarin, sia bersama James Wong, Hassan Sani dan Matlan Marjan tatap merasa bangga di atas kejayaan Harimau Malaya. Mungkin lain kali ada la bah anak Sabah dalam skuad Harimau Malaya tu.

Sia teda mo kasi cerita panjang ni kali. Sia tingu Harimau Malaya ada Ultra dan hampir semua pasukan dalam Liga Super juga ada Ultra suda. Jadi sia mo kasitau sama kamurang, di Sabah juga kami ada Ultra.

Ultra Sumandaks!



Bah, malas sia mo cerita panjang. Ko tingu la sendiri! Tapi sia mo kasi pesan, palan-palan ko tingu tu. Jan ko meleleh air liur pula dapan itu skrin, kasi malu urang kampung jak!





















Nah, apa ko rasa? Orennnn!

Walaupun jersi pasukan Sabahawks teda bintang macam tu Red Warriors, tapi kami ada Ultra Sumandaks!

Sia mo tanya ko, tu Red Warriors ada Sumandak ka teda? Rempit jak yang ada bah. Nah!



Gambar-gambar oleh:
1. Augustine Jumat
2. Amed Juzmyd
3. CFu Achzree
4. Jiffe Saj
5. Ree Bro's
6. Jaiman Taip

62 Ulasan:

Lucius Maximus berkata...

1st kio!

deus X machina berkata...

1st~~~~

deus X machina berkata...

demmmm

Azfar Ridhwan berkata...

peh, awek 'A of hAwks' memang mantop giler!~ :P

ska berkata...

awek A tu pakai SPP*... ketuk lutut.. ketuk lutut...

SPP-skirt paras pantek

Abdul Sokernet berkata...

pehhhhhhhhh!
malas nak komen banyak
luci!
bile bleh ke sabah nihhh
hishhhhh!!!

zX berkata...

owh H .... slurps!

ovedi ~ over oredi

dikwahab berkata...

GUA NAK PERGI SABAHHHHHHHHH!!!

Obefiend Weiland berkata...

"Walaupun jersi pasukan Sabahawks teda bintang macam tu Red Warriors, tapi kami ada Ultra Sumandaks!

Sia mo tanya ko, tu Red Warriors ada Sumandak ka teda? Rempit jak yang ada bah. Nah!"

OWNED and BURNED....... LOL nice one la lucy.

I Am Legend berkata...

Teman yang sebenornye Lucy, adalah penyokong setia Sabah sejak zaman Matlan Marjan dan Scot Ollerenshaw lagi. Ajenye benor cakap teman ni!

j or ji berkata...

ajernye iyer

aSr1 berkata...

tinggi tinggi gunung kinabalu..tinggi lagi sayang sama kamu~~~

Buenaventura Durruti berkata...

Harap Sabahawks tidak menggunakan Ultra Sumandak ini apabila Kedah bertandang ke Likas pada 12 Februari ini...

Kalau guna juga, memang lingkup Kedah dibuatnya

oni berkata...

huruf A hotpants memang terbaik ah buat spanking! perghhh!

zool berkata...

i keep bleeding keep keep bleeding nose...

Norhafiza Yusoff berkata...

LOL.
entry provoke red warriors lg ke?
mau jugak ko selit bah pasal red warrior
obe pon suka highlight dalam comment benda2 provoke ni

en kentang berkata...

lucy.. mana ko dapat sumandak2 ni.. aduina matilah jugak... kick sompotan lg..

talkIZcheap! berkata...

ater?

WV: wyabbi - sila jelezz... :P

SFB berkata...

aisey.. berdarah idong gua kejap...

mmg merecik...

Point of View berkata...

ko ni sengaja lucy, ko tau tak malam ni malam jumaat?

I Am Legend berkata...

PoV habis tu kenapa kalau malam Jumaat? Orang rumah balik kampung mertua ke?

Point of View berkata...

celaka legend! gua nak ngaji der malam jumaat. tapi lucy nye pasal kena mandi wajib ni haha

Tengku Sidek berkata...

saya yakain saya pilih yang huruf 'H' tuh..nak terbaik lagi, sertakan alamt facebook drg..nyum2....hahaha

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Kalau Ultras Sumandaks ini bikin koreografi lompat beramai-ramai seperti yang dilakukan oleh Carsi Besiktas, maka runtuhlah stadium Likas bahana dari gegaran yang maha hebat!

GGMU berkata...

give me 'A'

shahirahkhairudin berkata...

wooh !

Awang Joe berkata...

mcm nie aku nk join ultras sabah...go sumandak go...hehe...

-knape hidung berdarah nie...siot punye lucy...

Ajiz Zulkifli Nasution berkata...

aku undi S yg paling kiri tu dengan H..memang panas! haihhhh..

“Sahaja aku mandi wajib kerana Allah Taala.” bismillah.......

Super AL berkata...

fap fap fap~

DIYSAR berkata...

kalau pakai ultras jnis ni, leh nganga helmi time game vs sabah nnti

eyemeroll berkata...

Celaka, entri ni buat gua terklasemen pula!

Awang Joe berkata...

nampak mcm ada the sign kt kaki2 sumandak tue...siap ada bulatan kna kt buah dia...apa tue...agenda freemason ke? hehe...

Kap berkata...

jauhkanlah kami dari tsunami.

keli berkata...

Saye nak semua...

Pet Shop Boys berkata...

letak gambr awek semua lupa kekalahan Chelsea ditgn team uderdog....mudah sangat korang makan trick ni, dasar jantan!

fairuz berkata...

sabah eksploitasi awek-awek hot..demmm..

ijan berkata...

ahhhhh nak sume A...
chuby ade,hot ade comel pon ade..
i likeeeeeeee...

julu berkata...

ok.. aku nk call anuar musa jap..
sruh cari banyak2 awek klate..
pakai tudung.. manis2.. comel2..
dari pasir mas pon orite..
pkai jersi klate..
:D

Wan Perlis berkata...

kompem org p stadium x tgk bola

LoStGuErReRoZzZ... berkata...

Balerrr!!!

kareem berkata...

cilakak. Bubarkan team lelaki sabah dan kasi masuk team sumandak nih. Konfem invincible sampai mampus!

keli berkata...

Gatal...!!!

Berto berkata...

dlm banyak2 Ultras, ini lah ultras yg paling disenangi abam polis, keh keh.

PELAUNG PULAU berkata...

pehh..sia baru teringat..sia orang sabah jugaa... sabah dokek... ehh dokek??

hazel darwisya berkata...

Ini sia paling suka! Paling semaatt.. alchiqas 'W' paling kiut............

amie berkata...

bdarah hidung tengok awek2 neh,mantop habis. Sapa ada iphone or ipad leh masuk tgk dlm ni. http://belogapasajajadi.blogspot.com

Blog Reader berkata...

Sabah definitely making Malaysian football a sexy thing!

Sinalau Bakas berkata...

sabahawks tatap marak!

bha setakat rempit baling botol & mercun macam team negeri di malaya apa la?

punya byk rempit di sana kaum wanita mau ke stadium pun kin takut.

tapi di likas, kau dtg pakai hot pants pun teda apa bha, sabahans are sporting people!

hellghast berkata...

Sia mo tanya ko, tu Red Warriors ada Sumandak ka teda? Rempit jak yang ada bah. Nah!


hahaha Quote terbaik!
btw gambar yang last sekali,awek baju merah kanan sekali dengan sebelah dia buat aku inzal pagi2 ni huhuhu....
sabuuunnn dibilik mandi...sabuuunnn~~~~~~
Hahahaha!!!!!

I Am Legend berkata...

Sinalau aku paham apa yang kau maksudkan. Memang kalau kat Semenanjung atau Malaya ni nak bawak awek ke stadium tengok bola kena betul-betul tabah hati. Tebalkan telingalah dengar ungka menayalak-nyalak.

Aku tak pernah pergi stadium Likas tengok bola. Tapi pernah pergi Sabah dan tau kat sana budaya rempit memang tak wujud. Jadi aku bajet dari apa kau cakap memang di stadium pun sama, tak ada rempit equal tak ada ungka terkinja-kinja menyalak serupa tak pernah tengok perempuan setahun dah.

Agaknya, kalau Ultra Sumandak ni turun Kota Bharu macam mana lah kot ye?

dikwahab berkata...

legend - red warriors cuma ada jantan pakai bra dgn rambut palsu berlakon jadi mek mcm gambar yg pernah sokernet tayang dulu. itu je yang termampu, mana ada awek cun & hot nak layan rempit kelate

hellghast - yezz quote terbaik, sindiran makan dalam punyer huhu

Adleen berkata...

sexy back!

Nabil Hussein berkata...

gua minat sabahawks!!

errr...dorg ni bole di beli tak?
mntak tlg tunjuk jalan kat sabah,abg sesat jln la.

momokonyok berkata...

demmm demmm demmmmmm!!

BanDeLa berkata...

jangan main otak arr....

sebelas berkata...

Perhhhh.. Ultra Sumandaks nie memang buat ketat lutut!

Tak bakar flare pun tak apa kalo macam ni.

Khuzz berkata...

ni bukan bakar flare dah... ni bakar iman... hahahhaaaa.... ni FAM nk haramkn x? kihkihkih...

Nk pinjam gmbr ni ar... :) (aku mntak ngan muka comel)

Ajeossi berkata...

"Sia mo tanya ko, tu Red Warriors ada Sumandak ka teda? Rempit jak yang ada bah. Nah!"

zing!

Edy G-Minor berkata...

Lucius, paling manang ini entry woo. Napa la lambat betul sia check apdet sokernet. ada ni kazen sia dalam pic tu. malas sak sia kasi tau sepa la. nama dia Hilda. Paling manang suda bah ultra sumandaks kita urang ni. nah kau. bukan oren suda dirasa, stroberi pulak! HAHAHAHA!

asks berkata...

Apa sudah jadi dengan SabahRhinos? Aku dengar ada penyokong SabahRhinos yang tak puas hati ni...

Odette berkata...

dorg jual t-shirt sabahawks x? nak bli dr dorg la.. >:)

magsob berkata...

rezak awok2 nih...hahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...