ANDA SEDANG MEMBACA

26

Musuhnya Habis Binasa!

Jorji Jumaat, Februari 11, 2011 ,
Jang beri peringatan. Nanti jangan kata Jang tak cakap. Jang kalau dah cakap kolumpo ni maknenyer Jang serius. Hari ini Jang memang betul-betul serius.

Jang pejuang dari nogori beradat dan bertamadun


Jang tak cari musuh tapi Jang gentar tiada.



Jang dah siapkan parang! Bukan! Jang bukan nak tetak orang. Jang nak ke kebun doghoyan di Ipoh. Jang dengar musimnya dah sampai, buahnya ranum dan peroi. Jang nak makan deghoyan ramai-ramai dengan UltraJang. Tu yang Jang bawak parang! Adat ke kebun deghoyan la kan...

Jang Ipoh mali tarak sombong, jumpa luar boleh tegur, Gedebe, Yob, Lebah, Lipan, gengster mata celet, UTK, semua kawan Jang.

Kita main bola!!!!

YearghhhHHHHH!!!!

Untuk UltraJang yang nak ke Ipoh, sila check website n9futball.com. Website kito antara yang terbaik, tercekap dan paling update diantara website persatuan bolasepak lain, hatta website FAM pun jauh kito tinggalkan.

Apa-apa berlaku, kontek Ayahanda Panglima Perang di Kg. Manjoi. Kawan kito tu. Cikgu Jan pun boleh jugak tolong.

Ok, kito jumpo kek sanun!

26 Ulasan:

α.φ.a.k. berkata...

kali ni den tak dapek poie, duty calls bak kato uwan den, tapi arap dapek kokalkan lajak, kito tibai perak kali ni, keh keh

Pipiyapong Abdillah berkata...

Kalau dah cakap Negeri Sembilan ni gua jadi tak gerun. Jadi macam baca Ujang ada laa

PELAUNG PULAU berkata...

boleh pulak ch801 takdo live..cilako... perak lawan n9 ni ibarat an Manchester United lawan Liverpool dalam liga malaysia nih..fierce rival bertahun-tahun..buleh takdo live?? buleh ko??

zX berkata...

buleh la .. dah dia nak tayang peghelih lawan teganung ... nak buek camno jang?

kakaka!

Azfar Ridhwan berkata...

Perlis lawan Terengganu main jumaat. Match2 lain main ari sabtu.

Kata astro main sponsor liga bolasepak malaysia. Tapi apehal ari sabtu malam tunjuk hoki malaysia? tau la Maybank lawan TNB.. Ibarat sejarah menentang art tu. hihi

Takpo. Jang tak gentar pun. Players appearance fee on tv, FAM tak lulus lagi. Tak rugi mano pun. Yang ponting, amik tigo mato kek ipoh n kokalkan misi tigo pialo!

zX berkata...

ops silap fakta ..

jgn kena bahan dah le haha

I Am Legend berkata...

Ater? Yakin benor deme nak makan deghoyan ye?

shafiq berkata...

idok ler berape teman nak heghan sangat dengan parang deme..ater,bukanye boleh parang tu nk dibuatnye gugur deghoyan teman ni iye dak???

kareem berkata...

Aish..sejak Manchester kalah baru-baru ni, sokongan beralih lebih kpd Jang nampak...kehkehkeh

ijan berkata...

haha cilaker karem...
ak prasan gak c joji ni da slow skit pasal man u die...
tp ape adehal...joji geng ak nogori sembilan....ak support hahha

PELAUNG PULAU berkata...

fakri saarani jumpa team lama..ibarat torres jumpa liverpool..cilakak gua ingat zaman negeri sembilan malap dua tiga taun lepas masa under k.devan ngan kapitan achong.. main kat ipoh kot..selamba hayam fakri saarani skor hatrik untuk peghok lawan n9...fakri time tu baru 19 taun kot.. akibat dari tu nama fakri naik terus dan n9 jadi team hayam.... cilakak cilakak...fakri ni bile nak gol daa???

r.k berkata...

astro takdo , rtm pasang gem apo ?
jang gontar tiado .. parang buek makan diyan sesamo ngan yob sali . kito poie tompek orang kono yo jago adab . kitokan nogori beradat !

hobin jang !!

RyuJi berkata...

solagi hayat di kandong badan, jang totap nak makan doghoyan!!

snomed3 berkata...

terbaik chief.. bile nak jadi penulis undangan n9futbol.com? gua ade roger member lu akmal tapi tak tau la dia ade sampaikan ke tak.. apepehal.. hobin!

dikwahab berkata...

nogori ni dulu tahun 2000 dah kena tapau dengan perak rasanya

snomed3 berkata...

nak jadi team sandaran kepada kenangan gak ke bro?

Point of View berkata...

kalau ayu raudhah turun pergi ipoh sama insya allah bole menang

j or ji berkata...

snomed : akmal mano ni? takdo dapo cakap apo2 pun.hehe

snomed3 berkata...

deh kojo kek pejabat tanah kek SUK tu.. deh koba deh kona.. tu yang sey suh merisik utk n9futbol tu.. maun chief?

ijan berkata...

ni brape blog yg korg blh refer ttg player n9 slain n9futbol..
den koba an yo..mne tau leh jompot2 ultras ni bt intview dgn sokernet..
ni pure nogori..ade maso blh join dieorg

http://jangbrigade.blogspot.com/
http://ninthmania.blogspot.com/
http://ultrasnogori.blogspot.com/

snomed3 berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
snomed3 berkata...

aah.. n9futbol mang ultras gak.. ultratun..

Sinalau Bakas berkata...

ada sumandak ka tu nogori?

talkIZcheap! berkata...

sumandak boleh kasi menang bola ka?

ke boleh kasi main bola?? :P

Anti Hipokrasi berkata...

3 blog tu roman cam samo yo owner eh

ijan berkata...

2 la..dieorg kire geng...
BERGABUNG MELETUP bak kate sumandak stacy...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...