ANDA SEDANG MEMBACA

10

Ambik ko!

Pipiyapong Abdillah Hamzah Jumaat, Februari 11, 2011 , ,
Pipihail Abbas - Pemain hoki islamik

Ingin menonton perlawanan di stadium dan duduk di dalam stadium selama lebih 6 jam? Nah ambik ko!

Sapura lwn Nur Insafi (3.30 petang)
Maybank lwn UiTM (5.15 petang)
TNB lwn Armed Forces-Airod (7.00 petang)
KL Hockey Club lwn YNS (8.45 malam)

Semua perlawanan berlangsung hari ini di Stadium Hoki Tun Razak.


Notahoki: Sebagai seorang pemain hoki divisyen 5 KL gua rasa bangga dapat berbakti kepada liga hoki Malaysia ini hari. Sekian.

10 Ulasan:

lara_nur berkata...

divisyen 5 KL adakah?

Santo berkata...

go hoki go!

azma azmi berkata...

org MHF ni tak mkn saman,even president(Tg Abdullah) pon da suruh tukar jadual tapi diaorg buat dek jer.kejadah main pukul 330?igt ini holland ke?

http://www.tnbmhl.com.my

I Am Legend berkata...

Yang sebenornye di Pahang tu sukan bolasepak idak le wujud langsung, pasei tu Pipi udoh takde bahan

Hazard Ali berkata...

Erk.. tengok hoki sampai muntah.
Gua rasa menjelang game ketiga, mau penonton merusuh masuk ke padang, nak main sama.
Huhuu...

Cob Nobbler berkata...

Ape lagi ultra - bakar flare la!!

Nyanyi lagu Pipi the legend!

ijan berkata...

tp muke org yg main hoki islamik ni mcm pipistuta lah...
betoi ka???

Radziah berkata...

Pergi kena bwk bekal mangkuk tingkat...

Nik Saiful Anuar berkata...

cer citer ckit profil pemain hoki islamik nih

main posisi ape, kaps bape, gol bape, hehe

Luffy berkata...

patut la arsene wenger menerapkan nilai2 hoki dalam games

iaitu bermain-main dlm kotak baru rembat

pipiyapong yg ajar haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...