ANDA SEDANG MEMBACA

10

Pahang 2 - Kelantan 0

Jannah Sabtu, Mac 12, 2011

Malam ini lauk Patin masak Budu.

10 Ulasan:

zainulfirdaus berkata...

terbaik dari tok gajah.

damaging berkata...

red kije, red kije. HAHHAHAHAHHAHA

easymustard berkata...

nuar musa tkut sama Sultan Bola daaa

mizu_sama berkata...

kijang kena pijok dgn tok gajoh. suke ler adim haris ngan pp.haha

Nik Saiful Anuar berkata...

lwn away x pe, tggu kt home nnt, hehe

adijaya berkata...

Sebenarnya, dalam Malaysian Super League, 3 mata bukan lagi sesuatu yang utama, terutama kepada seorang pengurus yang bijaksana lagi berpengalaman seperti Datuk Maniam Karathu. Bolasepak yang sangat berkait rapat dengan perjudian boleh ditentukan kalah menang satu-satu perlawanan dan Karathu sangat bijak dalam hal-hal ini. Beliau yang cukup banyak pengalaman dalam bolasepak pernah menjadi jurulatih kepada Negeri Sembilan FA, Perak FA, Malaysia Youth Academy, Woodlands Wellington FC and Sri Lanka national team. Datuk Karathu sepertinya sudah tahu bila mahu menang dan membawa pulang 3 mata dan bila mahu kalah dan membawa pulang pitih berjuta. Kelantan kalah di Kuantan dan beliau membawa pulang RM100 juta hasil 'betting' meletakkan kekalahan pertama Kelantan. Tapi, tidak salah pun Pahang menang sebab pasukan mereka memang sangat memerlukan 3 mata tersebut.

Mohd Idzwan berkata...

entry paling pendek sepanjang pembacaan sokernet..

*kipidap jannah!

wv: kitalne <- mcm name team yg kalah je..ade konspirasi ape??

Mumia.Megat.Menjelma berkata...

senyum bulan x lagi bermaya,
cahya bintang indah x terkira,
Sultan bola dh arrange...lu kne pcaya,
Haris adam pastinya plg gumbira...

sekian... GKG!

Streetwizer berkata...

walaupun arsenal tak art mlm ni tp ko pahang ttp mng...syabas buat pipi and haris adam.....sila talk to our hand yek...

zombiexhensem berkata...

black and white fighter mengalahkan red warriors??? hebat.... jarang berlaku pada masa kini ni.....

pencapaian yang terbaik...tahniah diucapkan....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...