ANDA SEDANG MEMBACA

9

PERADUAN TEKA RESULT LIGA SUPER 2011 #4

Abdul Sokernet Selasa, Mac 01, 2011
Perlawanan rasmi untuk peraduan teka bola minggu ini:

Kelantan vs Negeri Sembilan
Selangor vs Kedah
Perak vs Harimau Muda A
Pahang vs Sabah
Felda United FC vs PBDKT T-Team
Perlis vs Kuala Lumpur


Hadiah Terkumpul: RM70

Memandangkan sudah empat minggu tak ada pemenang, kita kasi kelonggaran la sikit.

DEADLINE UNTUK Teka Result adalah sekitar jam 9:30 malam ke 9:45 malam 1 Mac 2011 waktu time stamp emel Sokernet.

Pendek kata sekitar waktu half time perlawanan hari ini.

Penyertaan hanya sah jika dihantar ke emel sokernetmail@gmail.com

9 Ulasan:

meen berkata...

tunggu bagi jadi rm100 dulu la,
hehe.

cecx berkata...

baru rm70...awal lg nk main teka2 ni...

Khuzz berkata...

Takde Johor FC... terengganu vs Johor fc mne? ni yg aku nk jadi macam Haris Adam ni... siap ar aku tulis kat blog aku pasal ketidakadilan ini....

Tok tu de hen laaa...

Burung Lebar berkata...

Susah teka teki ni.. Apa kata bagi 3 match je.. Kalau dah sampai 6 match nak betul semua memang rendah kebarangkalian.. Huh

ijan berkata...

ok gak 2...
x nyesal ke ubah syarat nih??
da mcm fam plak ubah2 syarat hahaha

aRief berkata...

game tganung mane?
sedih brase..

Tuan Menara berkata...

Game tganung abdul lupe nak letok.. Arief.. Ramai ke dok orang Tganung sokong T-Team?

aRief berkata...

sokong t-team sek budok2 je.
tp ade hok sokong blake.

aku org gong badak.
patutnye aku sek t-team.
hahaha

mr dimaz berkata...

ade org mng x mggu ni??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...