ANDA SEDANG MEMBACA

46

Arsene Wankers! #2

j or ji Isnin, Februari 28, 2011 ,
Alamak! mana gua nak letak muka ni?

Jika berbelanja roti canai setiap hari, selepas 6 tahun, roti canai itu jika dikait perlahan-lahan, boleh juga dibuat kain gebar untuk diberi kepada 6000 warga miskin yang kesejukan di Rusia.


Jika air menitik ke atas batu..tap! tap! tap! tanpa henti selama 6 tahun, batu boleh berlubang, air diempang boleh menjanakan tenaga elektrik cukup untuk menerangi satu bandar berkepadatan penduduk 6000 orang.


Jika mengaji selama 6 tahun, dah boleh jadi doktor dan mampu berkhidmat kepada masyarakat, menyelamatkan nyawa manusia.


Jika beranak, tahun depan dah boleh masuk darjah 1 dan jadi pandai.


Jika menyangkul dan dilambuk tanah belakang rumah selama 6 tahun, mungkin dah jumpa minyak atau gas asli,lalu menjadi kaya raya.


TETAPI,


Jika jadi penyokong Arsenal dan Arsene Wenger, selepas 6 tahun, seposen pun tiada gunanya! Menghabihkan boreh yo! Tak dapek den nak nolong eh tu do!

46 Ulasan:

Hazard Ali berkata...

FIRST! Dan bukan penyokong Arsenal! YEAH!

Mumia.Megat.Menjelma berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
aju ramsey berkata...

cet....hazard,lu padam komen lu...gua nak first plak...haha

matbong berkata...

Hahahaha..cibai
byk betol artikal LULZ pasal artsengal arini..
I LIKE

Khuzz berkata...

j or ji... the next abg fakta... muahahahahhaaaa..!!

Ucu Baik berkata...

kah kah kah

LS berkata...

kah kah kah! cam gampang.

Azroy Bin Kassim berkata...

kah kah kah

Nik Saiful Anuar berkata...

football is subjective, and it is also about passion, dont u feel passionate about ur fav team?? ssh sng bersama org2 tua kate, hehe

Zulkhairi Zakaria berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Kap berkata...

enam jahanam.

Zaqquan47 berkata...

haha..semat..

AH7 berkata...

Hahaha...Teruks sekali...aku dh agak dah...arsengal kalah...

Hizwan Nizam berkata...

oh. kesian. agak2 ade entry lagi lepas ni ?

Pak Alex & Co. berkata...

standed la tu ksilapan2 tahap high school musical cmtu..hahaha. budak2 skolah men bola..mcm tu laa..pantang cikgu arsene lepa sket, bdk2 ni da buat hal..

highlight of the game:
1. kepala kosialni kena tepuk plyr brmgham dari blkg after the goal..pelepek! loser siol rasenye..aahh..ape bole buat

2. Adik wilshere kita mnangis tersedu2 smbil dipujuk abang sczeczny.."jgn nangis ye dik..ni sume silap abg..nanti abg banje gula2 udang ok"

Pet Shop Boys berkata...

Alamak dude, season belum habis dude.

barca dah tentu kalah punya nanti....

Banyak lagi game boleh menang. Man U pun belum tentu boleh menang liga lagi dude.
(sebab 6 Mac nanti Liverpool akan beat depan huhuhu)

Askar MUFC berkata...

SIR ALEX CEMBURUKAN WENGER

Sir Alex mencemburui Wenger yang berjaya melonjakkan populariti Arsenal sekelip mata setelah melakar rekod 6 (enam, six, liĆ¹, chaha, sechs, sei - dalam 6 bahasa berlainan) tahun tanpa piala dengan MEMENANGKAN pasukan Birmingham City dalam Final League Cup malam tadi.

Namun begitu, disebalik kecemburuannya, Sir Alex mengakui yang perkara bangang itu hanya mampu dibuat oleh Wenger dan Arsenal.

"Apa yang saya boleh katakan ialah perkara yang dilakukan oleh Wenger itu BANGANG namanya", jelas Sir Alex.

Sir Alex mengakhiri komennya terhadap kekalahan Arsenal kepada Birmingham dengan menyebut "in Wenger we frust!" kepada pemberita.


- Sumber TAK BETUL TAPI BETUL

word veri: upper -word veri pun bangang,manader upper, low low dan LOW lagi laa..huahuahua

AMRI berkata...

ekceli byk post2 yang butthurt ngan arsenal time depa kalahkan barca dlu.. so, skang dpt peluang.. pe lg bantai le seadanye.. wakakak...

arsenal sampai mati!

Pak Alex & Co. berkata...

biasela dude..ade pluang hantam, kasi hantam la kaw2..sebagai bekalan lube butthurt di kemudian hari.. xpyh menggelabah..auff!auff!wankers!

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Hantu betul Askar MUFC!

Berani plagiat hasil laporan orang lain dan 'tweak' sedikit dan jadikan hasil komennya!

Mana integriti peminat Glora Glora Melaka United?!

http://sokernet.blogspot.com/2011/02/invincibles.html

Geruh Hantu Kak Limah jangan dicari, kelak bahana menimpa diri!

Streetwizer berkata...

JIKA ANDA MINAT ANGKA 666 YAKNI ANDA ADA PENGARUH SYAITHON...ITU TAK DAPEK DEN NAK NOLONGNYE...

Azfar Ridhwan berkata...

siot je enam jahanam. Haha. Tu la, dulu eksyen mengutuk man utd menang mickey mouse JER. Ni lawan birmingham je kot.

Udah2 la alasan budak belum matang. Sampai bile wey nak guna alasan sama2. Hehe. Cesc n Theo takde? Ala, birmingham je KOT! Haha. Tu la, awal season patut beli shay given tu. Selamat sket.

Hee. Harap takde butthurt. Biasa la kat sokernet ni anjing menganjing :P

Askar MUFC berkata...

Yer,memang aku curi dari situ..aku emang pantes..huahuahuhauhua

Anyway, kan aku dah kredit sumber dari ko tu..huahuahuahua

adinda anna liyana berkata...

you guys always make my day...

"in wenger we frust" I LIKE IT SO MUCH!

eh kali wenger tak mencemar duli kt tepi padang pulak ye..

Erry berkata...

kesian la jgk... tiap2 tahun manager cakap team dia kuat.. huhuhu...

pokde berkata...

fak epl
fak ingeland
arsenal bia kaloh asal maen lawo...

Askar MUFC berkata...

ala kalo nak tengok lawa, aku tengok gem soccerkids tv3 semalam pun lawa jugak..huahuahuahua

Hazard Ali berkata...

Haha BANGANG! BANGANG! BANGANG!

AKSARA : 'asted'. tertinggal 'w' nampak.. hahaha...

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Apa guna ditangisi kegagalan sebuah pasukan bolasepak luar negara sedangkan pasukan bolasepak kegemaran di liga tempatan tidak mendapat kasih sayang sepenuhnya dari anak watan?

AMRI berkata...

@TTB, Ouch!! PWNED

koo berkata...

AL-FATIHAH BUAT ARTSENAK FAN

Abdul Munir Sanusi berkata...

Kah kah kah, macam haram!

Emoon Zulhilmi berkata...

untuk arsie sekalian :

-usaha hingga jaya

-bersekutu bertambah mutu

-agi idup agi ngelaban

kah kah kah!!

kareem berkata...

biar 10 tahun atau 20 tahun tak menang piala sekalipun, kami akan berdiri teguh di belakang arsene wenger!!

-KingSyahmi- berkata...

1st time tgk TTB di-butthurt kan oleh org lain...tahniah askar MUFC...

Gelora Gelora Melaka United!!...ehh silap,

Glory Glory Man United

keli berkata...

For the gunners fan...
i feel u'ols....

Woii kareem ko berdiri teguh dibelakang arsene wenger lagi 20thun hidup lagi ke orang tu....kakakaka...

jerong berkata...

sedih aku pedih....arsene wengok said..trophyless!

Zinedine Zaiddin berkata...

Arsenal kalah aku rilek lagi.

Liverpool kalah aku ok lagi.

Cuma yang pelik nya dengan fans Not-So-Man-chester United.

Aku nganjing fans Liverpool sbb West Ham titik diorang 3-1 pun nak butthurt macam kena sula.

Arsenal tak menang (ayat kasik positif sket, pujuk Pipi) semalam pun dia nak bangga lebih2. Mengalahkan fans Birmingham City, Obefami Martins (bukan Obefiend Weiland) yang score winning goal semalam pulak gaya terencat akalnya.

Ke memang fans MU ni KEBANYAKANNYA suka butthurt x tentu pasal?

Terpaksa taip huruf besor, sbb takut ada yg meroyan macam PMS, terasa lebih. hahahahaha

keli berkata...

Masing2 da panas da....bakar membakar amalan mulia...kikiki...

jerong berkata...

yg butthurt ni aku rase...aku rase la..team yg disokong tu kalah...ok ke rileks ke klh ttp klh la...

talkIZcheap! berkata...

nasib baik aku fan Birmigham siti... biasak lar, Glory hunter...

:P

afterc berkata...

@jerong
Hahaha.. I like!!!!

pokde berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
pokde berkata...

IN WENGER WE TRUST!!
sex mung obses lajok epl..
sokong team gagoh doh...wtf?
goner rlex je..

Hazard Ali berkata...

KEBANYAKAN ye? Hahaha.. bontot aku SIKIT LAGI je nak gatal... ;P

trevor berkata...

yerp Zinedine Zaiddin betul.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...