ANDA SEDANG MEMBACA

48

Masih ada yang sayang

Abdul Sokernet Isnin, Februari 28, 2011 ,




Abang merayu kepada seluruh warga Sokernet untuk memberi kata-kata semangat pada adik abang seorang ni, Pipiyapong.

Murung kemain abang tengok dia ni. Mana taknya, hari Sabru tim kesayangannya di Malaysia, yakni Pahang, tewas. Semalam, dia menerima satu lagi tamparan yang maha dahsyat, team kesayangannya di England, Arsenal juga tewas, di final Carling Cup pulak tu.

Ayuh kita kirimkan kata-kata perangsang padanya, hiburkan hatinya, ingatkan padanya bahawa "Masih ada yang sayang."

Pipi, we all love u.

P/s: Warga Sokernet bolehlah meninggalkan kata-kata perangsang di ruangan komen. Kata-kata nista akan dipadam tanpa belas kasihan kerna belas kasih kita pada Pipi melebihi segalanya.

48 Ulasan:

skystrike berkata...

pertamaxx!!!!!!1

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Pipi,

Sanjunglah Pahang seperti mana kamu menyanjung Arsenal.

sesungguhnya Pahang memerlukan kamu!

Farhan berkata...

bersabarlah untuk 6 tahun lagi... mase tu semua budak arsenal dh mtg dan mampu mng 4 piala

meen berkata...

pipi,
siapalah pahang dan arsenal di malaysia ni tanpa kamu.

Hazard Ali berkata...

Pipi.. sesungguhnya..

Damn.. apsal susah sangat nak kuar kata² perangsang nih.. haih...

Hidup Sihat berkata...

Pipi,

bersabarlah, ceriakan hati yang suram, kerna ingat, masih ada lagi tim yang tak klasemen seperti ARTsenal.

bersabarlah, ceriakan hati yang suram, kerna ingat, masih ada lagi insan2 yang menyokong tim Yenuwa.

bersabarlah, ceriakan hati yang suram, kerna ingat, kau masih mempunyai dunia ini!

Khuzz berkata...

Rileks sudah pipi.. dapat jugak cerita kat anak cucu...

---team kami sekuarangnya sampai ke final---

aju ramsey berkata...

budak haris mane ??
abang beliau kesedihan...

gua arsenal dan gua ok...

yuu donaghue berkata...

pipi...aku tak tau rasa cakap stay strong tuh meyakinkan...sebab i don't know how you feel cuz i'm not in your shoes...

tapi kalau kau perlukan orang untuk meluahkan perasaan aku ada untuk kau kol...aku pon boleh sembang2 dgn kau dgn menceritakan ttg tim y glory...pasti kau bakal ceria kembali...aku mahukan senyumanmu terukir semula

Bang Chin berkata...

pipi, semua org tau ni semua badi lu..pahang kena arsenel pun kena.mungkin lepas mandi bunga tak pun mandi wajib, pahang & arsenel dah tak kena balun dah..tak gitu

Pipiyapong Abdillah berkata...

Cilake, Abdol...

zool berkata...

pipi..

chillax..

kitt berkata...

pipi, sukar untuk be-in-your-shoes, kerna team aku sendiri sering memenangi piala2 baik sebesar2 champions league, sekecil2 mickey, malah piala untuk mama juga..
ayuh, pimpinlah tangan bersama adik haris dan dendangkanlah Can't Fight This Feeling...


** dah macam slot Bersamamu...

adinda anna liyana berkata...

yg part pahang tu, saya pun tumpang sedih jgk...boleh klh gn kak limah pulak. haih. gajah zaman skrg ni lemah2 semuanya...

tp yg part arsenal tu...saya nk senyum, taknak kata apa2...

=))

sebelas berkata...

sabar pipi..
jgn tikam anak mata dengan batang pensel..

kekekeke..

SFB berkata...

bro..

Masih Ada Yang Sayang...

wakakkakaka

Mumia.Megat.Menjelma berkata...

Bro Pipi....

Sebenarnya....
sebenarnya...
sebenarnya...

hurmmm.....masih ad yg sayang...

Nerzhul berkata...

nak gonerkan...wat senyak je la...

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

"Kekalahan malam tadi memang dirancang oleh kami sepasukan sebagai satu tanda protes kepada Pipi yang jarang-jarang membuat entri tentang Arsenal di Sokernet!"
- Wanger & Co.

Ucu Baik berkata...

sabarlah...
syukurlah dgn pencapaian ke final

FeRoZ SuLaiMaN berkata...

gua kenal sorang fan newcastle...newcastle jatuh 2nd divisyen pon dia still stay with newcastle sampai sekarang...

gua cuma nak nak bagi tau...jangan sokong newcastle...sokong arsenal masih lagi okey

Hizwan Nizam berkata...

tabahlah pipi.
(tepuk2 bahu.)

α.φ.a.k. berkata...

pipi, redha itu indah, kesabaran itu senjata mukmin. haris adam ada, sila buat support group ok.

Nik Saiful Anuar berkata...

gua pon sedih bg pihak abg pipi, spoil btol la birmingham, season dpn x pasal2 main europa, haha

hellghast berkata...

sayu siot gambo pipi...hahaha!!!

MaOi berkata...

pipi, lepaskan lah segala kesedihan yang terbuku di hati lu 5 mac nanti..

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

"haris adam ada, sila buat support group ok." - α.φ.a.k.

Hahaha! Sudah seperti Alcoholic Anonymous support group pula bunyinya!

ijan berkata...

nak pnjm bahu x??
jom kita muhibah same2...
sambil 2 blh rancang strategi..

Pet Shop Boys berkata...

Blogger yg paling banyak gambor di blog, itulah Pipiyapong Puey On.

Rizwan Zainal berkata...

ok....esok lusa masih ader bro..kamon

Ajeossi berkata...

pipi,

masih ada yang sayang..

sekian

Azfar Ridhwan berkata...

pipi,

Harap anda tabah dlm saat2 liku kini. Aku yg singgah gerai kat sg. lembing, kuantan masih lg menggantung bendera2 n poster2 logo meriam dan pakcik2 di sini tetap tegar walaupun rasa menyesal baring tengok tv pagi td.

Rambut2 pakcik masih basah, aku syak baru bangun dari tido menangis. Makcik2 turut serta, aku syak boikot masak selepas kekalahan pahang sambil memberi sokongan semangat kepada gerai arsenal ini.

Pipi, pakcik2 n makcik2 di sini sangat tegar dengan realiti sebenar. Aku rasa kau jua pasti boleh menerima realiti ini.

Ok, aku nak menganjing arsenal kat entry jorji plak :P

r.k berkata...

pipi ,

cubalah sokong team lain untuk kesejahteraan Arsenal dan Pahang .

keh keh keh . aok bawak badi ni pipistua .. XD

Streetwizer berkata...

sabar pipi

adik haris ada...

sasukeshah berkata...

pipi...

Rileks..kalo pahang tu mmg gua dh jangka coz Yob mmg kuat tmbh lak kak limah dtg sokong..hahha
pasal arsenal tu mmg luck takde..wlpn main cm sang juara tp sbb Haris sokong arsenal smlm..tu yg arsenal kalah..hikhik3

ashraf berkata...

there...there...



pipi.



once a gunner's always a gunner's. in arsene we trust

pokde berkata...

relex la boh..
fikir yg indah2x

Awang Joe berkata...

parok ngat pipi kna...tulisan kacip kt baju x tahan tue...hehe...

mus berkata...

jgn sedih bnyk2 Pipi...simpan sket tuk season depan, adik nasri dan adik febregas bakal blah dari Arsenal, masa tue baru lah pulun sedih habis2an

.Gory. berkata...

Maaflah Pipi, gua tak dapat nak rangsang lu dengan kata kata.

Suruh la makwe makwe.

DIYSAR berkata...

ooh pipi

aku x leh nak kata pada dah, orang lain smua dah tolong kata

citoe berkata...

semoga kau tabah pipi

Encik Akmal berkata...

"Hidup tak selalunya indah,
Langit tak selalu cerah,
Suram malam tak berbintang,
Itulah lukisan alam"

Gua tak payah nak kasi perangsang sangat. Gua kasi lagu Hijjaz je. Baru Islamik.

Ozzz300 berkata...

hari sabru. lol lol lol abg pipi jgn sedih sorg2, kami pun support arsenal sama2 k

keli berkata...

Muka pasrah menerima dugaan je pipi.....kakakaka...
Tak payah sedey sangat fokus kat lu pye majalah rokes jer...pedulikan sume...kikiki.

Zinedine Zaiddin berkata...

Macam gampang komen TTB..tergelak aku sorang2 macam orang gila.

Berbalik kepada hal pipiyapong, harap anda dapat bersabar, jangan bunuh diri, tahun depan masih ada lagi..

fikiranlicin berkata...

jom ALIMA, gua blanja.

ku.mahu.KAY.tahu berkata...

pipi
karya anda dalam hilang punca masih di hati aku dan selalu menjadi motivasi hidup aku

ko tetap idola aku Pipi!

PIPI FTW!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...