ANDA SEDANG MEMBACA

47

Birmingham City 2 - 1 Arsenal

Abdul Sokernet Isnin, Februari 28, 2011


3 brader paling ART main bola dunia. Muka-muka dah biasa keluar masuk The Emirates.

3 sekawan ni memang ART. Gua selalu dengar Pipiyapong cerita. Semua team diorang dah ratah. Barcelona pun diorang tibai sampai 2. Manchester United tu biasa-biasa je bagi diorang. Chelsea pun mainan je bagi diorang. Liverpool tak payah cerita. Cuma Pahang je diorang belum uji.

Tapi sebenarnya ramai tak tahu. Ada lagi yang lebih ART. ART yang melebihi peringkat dunia. Dengan ini dipersilakan,





Abang Obafemi Akinwunmi Martins!!!



Nama: Obafemi Akinwunmi Martins
Umur: 27 tahun
Hobi: Black Money dan berniaga jam Rolex dari rumah ke rumah
PMR: Batal (gagal melangsaikan yuran peperiksaan)
Makanan kegemaran: Tapir Salai
Minuman kegemaran: Kopi Janda
Pemain diminati: Olubunmi Adigun (Nigeria dan Kedah FA 1992 - 1994)
Impian: Melangsaikan yuran peperiksaan dan menggantikan Goodluck Jonathan sebagai Presiden Nigeria

47 Ulasan:

hellghast berkata...

1st!!!
hahaha dengan Birmingham pun tak leh makan ke?Barca boleh pulak? hahaha!!!

'Ariff Ansaruddin berkata...

2nd!!!
hahaha, ni entry macam barcelona dulu la pulak. dulu letak muka messi vavi iniesta, lastly adik jack jadi hero
aku pun dengar berita kat radio, boleh gelak-gelak time riadah tadi, sampai semua orang dengar. sebab dengar arsengal kempunan piala lagi untuk 6 tahun. kesian. plus liverpool kalah. kesian lagi. plus citeh seri. lagi bertambah kesian

Azfar Ridhwan berkata...

hehe. Sure lepas ni artsenal fans guna alasan takde cesc n theo. Birmingham je wey. Mickey mouse cup je wey. Sepatutnya takde alasan dowh!

DIYSAR berkata...

Olubunmi Adigun legend tu bak ang

aSr1 berkata...

obafemi martins~~bukan obefiend...hehe

hellghast berkata...

Obafemi dgn Obefiend ni aku syak adik beradik...sebab dua2 suka minum kopi Janda!

trevor berkata...

hobi dia jahat, sial!!!!!

matbong berkata...

Lepas ni kne belasah ngn Barca lak..

skrg ni --> 1 down, 3 to go
lepas kne belasah ngn Barca --> 2 down, 2 to go

MUAHAHAHAAHAHAHAHAHA

Hizwan Nizam berkata...

gagal bayar yuran pmr. gile gelap masa depan !

LS berkata...

brader hellghast:

rasanya diorg leh makan bigteams jelah kot. keh keh keh!

mana budak "talk to the hand" haha!

Fahmi Ismail berkata...

Sabar Pipi, sabar Pipi...kalah ni ada hikmahnya...6 tahun without any silverware, apa ada hal??

dewajiwa berkata...

takpe team Arsenal.
janji slot automatik ke ECL masih dalam genggaman. tak gitu?

GGMU.

Farhan berkata...

tu pn kalu dlm genggamn lagi... kalu x sandarkn pada kngn jugak la... duk jaja citer msk fnl...hehe

adinda anna liyana berkata...

itulah bila MU mng darling cup season lepas, ckp "MU setakat mng cup mickey mouse, bolehlah cite",

masalahnya cup mickey mouse yg korg kutuk2 ni pun takleh nk dpt, apatah lg, uefa gn epl, try another 6 yrs la...

momokonyok berkata...

tahniah kepada abe ben foster kerana main dengan cemerlang,
okla ni kalah 2-1 kat kelab mickey mouse, daripada kalah 4-0 dekat kelab mickey mouse

i'msosupernotcool berkata...

aku syak ini pipi tulis sendiri.
kahkahkah

FeRoZ SuLaiMaN berkata...

klu cenggini ghopenye nak pulun 4 piala tahun nih??? gua yg seumur hidup jadi fan arsenal pon x percaya~~~

dan awal pagi tadi telah terbukti!!! terima kasih koscielny

pokde berkata...

lek lu boh..lepok isap rokok lu..nasib je 2

hellghast berkata...

@ Yana

Bilemasa MU menang Darling Cup?tak tau pun MU main cup ala2 manja gitu..

hahaha!!!

top_ace7 berkata...

Kempunan lagiiiiiii. Kah kah kah.

adinda anna liyana berkata...

eh, season lepas mng kn? gn city...haip! jgn buat2 lupa plak...gigit kang..

ijan berkata...

Darling cup...i like...
sayang nye mgkin cup 2 Man u je yg menang hahahahahha

afrohead berkata...

birmingham punya 2nd gol FTW!

hahaha!

taufik berkata...

Testing.. testing..

RyuJi berkata...

si abe foster ni mengile time final carling je kot..arsenal patut beli..kompem dapat carling season depan..

adinda anna liyana berkata...

amboi ijan...udoh le kalah, ada hati nk mengutuk MU yg mng 4-0 aritu...

masih tak dpt menerima kenyataankah?
bangkitlah dari mimpi wahai gunners sekalian.

arwan berkata...

koscielny pemain arsenal pling hebat dalam sejarah...hahahaha

afterc berkata...

wakakak..darling cup. lawak sungguh

Zaqquan47 berkata...

CL ado lg....kt nou camp kang pih la ltk formation 5-5-0....huhu

JaZ berkata...

obafemi akinwunmi mARTins..

Olubunmi Adigun?haha..classic!!

ijan berkata...

yana..ade aku kutuk??
ak x bodoh la nk kutuk klb kesayangan ko 2...
lame ass

adinda anna liyana berkata...

eh lek ar geng...
mmg lu tak kutuk...gua slh, gua slh..

tacing plak dia.

sasukeshah berkata...

ala birmingham menang nasib jer..kalo ikt serangan mmg arsenal patut menang..tp bola bulat...aper2 sokong lah chelsea esok...kompem chelsea kalahkan Man U...

r.k berkata...

nasib kejadahnya .. arsenal lah bernasib baik first penalti appeal tu dikatakan ofsaid .. kalau tak , minit awal lagi arsenal main 10 orang yo ! keh keh keh

Streetwizer berkata...

gua jumpa butthurt di sini...keh keh keh....

pokde berkata...

naseb je 2..
arsene wenger dulu kini selamenye..

Gadis Butang berkata...

hahahaha.. macam gampang!!! in his face!!

ijan berkata...

bodoh

kareem berkata...

rilek sudah...ape barang angkat piala hasil gol bodoh. Bior melawan. Bukan kene tibai ngan west ham dlm carling cup...kahkahkah

ijan berkata...

jgn ckp mcm 2 karem..
kang ade whore marah2 ak psl klh 2..
diam kn ajer

keli berkata...

Lu jangan macam2 kareem...
Lu sebot West Ham tu gua pon terasa gak....
Gua tibai lu kang....kakakakaka

jerong berkata...

dah kalah ungkit pulak dah....xpe2 kitorang faham prasaan org tgh emo mmg cmtu...suke ngungkit cite2 lame..haha...4 piala....mane mane mane....budak2 mmg suke sembang xnak kalah...

trevor berkata...

darling cup tu liga mana pulak ah? ramai awek tak?

keli berkata...

amboi,amboi,amboi...yana wat lawak...bru gua perasan...ape jadah darling cup...liga kat planet pluto ke marikh..kakakaka..typo ke meroyan yana? Tak nak repair balik ker? Cam konpiden btol je...amboi,amboi,amboi...kakakaka...

Hamizi Shaharudin berkata...

@yana,

Mu menang darling cup..

peh.. manja betul.. manja betul.

dan dan konfiden Darling Cup. kah kah kah

kareem berkata...

kehkehkeh...gua tgk fan MenYu je yg emo dan butthurt bile arsenal kalah nih...gua rilek2 je. Apadahal asyik nak menang je kan..

Keli,gua bukan nak bagi lu terasa. Gua cuma citer pasal Darling cup...kehkehkeh

adinda anna liyana berkata...

abg keli,
i mmg saja taip darling cup...
bkn ke season lepas pun pengomen2 kt sokernet ni jgk yg bg nama darling cup tu...

mentang2 MU mng time tu, dikatakanya mu mng cup mickey mouse je...

tolong refer ye kawan2 kat post2 2010.terima kasih...

ingatan saya mmg kuat, lg2 psl MU.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...