ANDA SEDANG MEMBACA

25

Sokkermik #11 - Peraduan Mustahil Lagi

Obefiend Weiland Isnin, Februari 28, 2011 , , ,


EDISI PIALA CARLING 2011


25 Ulasan:

COCKIN COCK berkata...

FISRTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

HAHAHHAAH

ARSENGAL!!

Cob Nobbler berkata...

A5.

Piala MSSD Kuala Kubu Bahru?

shafrizal berkata...

ini shial.

Diloz berkata...

HAHA!

Kasar disitu.

-yzd- berkata...

Pahang kalah, Arsenal kalah.

Pipi taknak teka?

Raiden berkata...

WAHAHAHA!! NAsib baik takde gallas, kalo tak menangis lagi..Sengal!!

Ahmad Fuad berkata...

A4

ijan berkata...

saya gunners saya ok!!
harap kehadiran aku kat sini xde la manusia2 dangkal akn cakap fan arsenal tgh tido kat tadika wenger..

in wenger we trust!

sial verify word sgt susah,tau la ak copy paste--->coadvtkx

matbong berkata...

KAHKAHKAHKAHKAHHHHHHHHKAHAAHAHAHAHA
artSENGALLLLLLLLLLLLLLL......

Khuzz berkata...

Dah boleh tolak kabinet ni ke IKEA dengan harga berpatutan...

zX berkata...

tehehe ... ini doggy tahap susahnakteka kakaka!

Pet Shop Boys berkata...

Dont worry. Arsenal jgn down.

kumpul tenaga untuk beat Barca nanti ok.

tg shaaban berkata...

quadaraple kunun....! heh heh

kitt berkata...

A2 - dah dapat, pastu tertonggeng buang ke tingkap..

(34X lagi boleh try..)




word up - obeava(+devine) kah kah

Zinedine Zaiddin berkata...

Adui obe..kok ye nak menganjing pn jgn le sampai typo kronik sangat..FENERBAHCE bukan FERNEBACHE..

Xpe, kalau Liverpool boleh tahan x menang piala 20 tahun, Arsenal baru 6 tahun..HAHAHAHAHA

LS berkata...

sadis.

zool berkata...

this is madness obe..
@first commenter is the sengalEst of all..

afterc berkata...

@Zinedine Zaiddin

Liverpool tak menang piala 20 tahun? Ko biar betul.. Champions League 2004-2005 dengan FA Cup 2005-2006 tu bukan piala?

GGMU

Muhammad Zaqquan berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Zaqquan47 berkata...

F3: birminham pny....kekeke

Streetwizer berkata...

gua masih tak dpt meneka...argh!!!

keli berkata...

Lagipon ade hikmah gak arsenal kalah tu...kalo tak the emirates pon jadi apartment gak mcm highbury tmpt last diorg dpt piala....kakakakaka...

Zinedine Zaiddin berkata...

Heh, ada lagi fans MU butthurt. Semak bona.

afterc berkata...

kalau dah fakta tu salah, kena betulkan jg la bro. itupun tak boleh terima ke?

jerong berkata...

xmo ase semak2 pegi lepak air terjun...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...