ANDA SEDANG MEMBACA

32

Solidariti Liverpool, Arsenal dan Pahang



Lagu ini adalah lagu paling banyak di mainkan di Sokernet.

Untuk hari ini, untuk semua penyokong Liverpool, Arsenal dan Pahang, ayuh kita berganding bahu, berpimpin tangan, sama-sama menyanyikan lagu ini.


32 Ulasan:

Abdul Sokernet berkata...

1st!

a berkata...

tanpa membuang masa...

meen berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Lion-O (Thundercats) berkata...

hahahaha..sndri post sndri 1st..

apa brg dgn barca ble menang dgn team cap cibai pn kalah..arsenal worst....the bangkai of london

Ucu Baik berkata...

xde piala lg la gamaknye

Hariadi.Org berkata...

Kah! Kah! Kah!

manggosteen berkata...

ahahha..pahang mesti terlibat la..team juara kot..

kitt berkata...

part berpimpin tangan tu biarlah hanya abg pipistuta dan adik haris saja merasainya...

PELAUNG PULAU berkata...

bak kata pipi... "Babi"

kahkahkah!! at least kalah awal tak sadis sangat ye dok??

Mr. Schomey™ berkata...

kahkahkahkah! lawak king la arsenal.

mr dimaz berkata...

entry ni lah yg ak tggu..
hari berkabung bg fan sengal dan liverfool..
x yah msuk sokernet la,,takut bontot kmbali berdarah..

kenchana89 berkata...

hahahah...berhabuk lg la almari piala tuhhhh.
*pinjam ayat jap "bangang,bangang,bangang"

heirynafri berkata...

damn..aku trase ati ni..
jgn comment byk2..

talkIZcheap! berkata...

TTB mana? TTB? Xde komen 'pendek2' lagi?

:p

WV: bessla - memang best!

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

gua tak kata ape pun.. sumpah.. gua diam je ni.. nanti orang kate gua sebok plak nak komen kat kem lain punye entry..

Raiden berkata...

aku nampak video nie punyer ayat first je "Dadamu ke dalam"

jerong berkata...

ish3.....kalah ker...very kesian la...menyangap lah arsengal sampai bila2...ade byk kenangan x tuk disandarkan?kalau xbanyak haa p lepak ngn kem foolians....kahkahkah

harap rating lagu ni meningkat menjelang peatang esok...hahahaha

ijan berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
ijan berkata...

saya gunners saya ok!!
harap kehadiran aku kat sini xde la manusia2 dangkal akn cakap fan arsenal tgh tido kat tadika wenger..

in wenger we trust!

AMRI berkata...

kalah menang adat perlawanan...

arsenal sampai mati!

Khuzz berkata...

Tak sia-sia Hleb kluar...

zX berkata...

in wenger we trust from 2006 ☺

Raiden berkata...

In Arsene We Frust. LOL

Emoon Zulhilmi berkata...

Keghairahan Liverpool di bawah kendalian Kenny Dalglish rupa-rupanya hanya sekadar ‘hangat-hangat tahi ayam’ sahaja apabila mereka kembali mencatat
kekalahan memalukan semalam.-BANGANGNYE STATEMENT KOSMO..
KAH KAH KAH!!

Zinedine Zaiddin berkata...

Sape kata Birmingham team cap cibai nampak sangat anda yang bangkai. Sekadar sapot team yg rasa2 'world' habis tapi x pernah tau perkembangan semasa.

Ingat Birmingham tu calang2 team ke. Memang kekalahan Arsenal semalam aku dh memandangkan gandingan Zigic dan Martins.

Ni yang payah kalau sekadar orgasm sapot team syok sendiri ni. Bila kalah mencicit nyorok bawah almari, yg lg x tahan tu bila team lain kalah dia punya sorak macam gampang macam team dia plak yg menang.

HAHAHAHA

hellghast berkata...

mcm cilake TV3 time seri dengan Johor FC tak tunjuk dlm berita sukan,cuba kalau menang...sampai muntah ulang2...

dewajiwa berkata...

syok juga lagu nie. siap download untuk ringtone. kelas..klasik.

Naz,
poster belah kanan nie dah bleh tukar la ikut perkembangan terkini (malam tadi). thehe

cecx berkata...

scott parker macam leonardo di caprio je smalam....

en.sani berkata...

cilake, apasal kat utube tu lirik 'dadamu ke dalam'? adakah tanda2 kecik hati?

momokonyok berkata...

no problem arsenal,
game arsenal semalam cantik
mungkin luck takda
Up Gunners!

Streetwizer berkata...

ayoh!!!!

Awang Joe berkata...

Mr Dimaz :fan lpool x berkabung...dh biasa kna season nie...WTF.

p/s-diakui lpool main mcm banggang smlm...YNWA.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...