ANDA SEDANG MEMBACA

31

Sa-ekor Arnab



31 Ulasan:

Yozad berkata...

hahahaha.. Sandarkan pada tiang TNB..

meen berkata...

1stly, gua tak tengok match ni.
ingat nak comeback bila score 2-1. (tengok livescore je)
rupa2nya nak kena belasah dengan pasukan terbawah liga.

meen berkata...

tapi lepas match tadi, dah tak jadi
pasukan terbawah liga dah la.
kah kah kah

talkIZcheap! berkata...

trend satu gambar 100 komen diteruskan lagi... :P

adek dah besar berkata...

kah kah kah kah!

siapa pakai baju Liverpool dekat hakim tadi memang soya!

soya bedebar....

damaging berkata...

liverpool kalah sebab nak naikkan balik sokernet

Yozad berkata...

tanpa sebaris ayat..

adek dah besar berkata...

kita tengok Arsenal macam mana.


ura ura dah dapat bau Piala dah. kah kah kah!


YUk!

Emoon Zulhilmi berkata...

kah kah kah!

keji sungguh west ham score gol 2nd tu..

Zinedine Zaiddin berkata...

Kita sudah ada dubuk afrika, meerkat..kini sempena tahun arnab kita ada arnab cap ayam dari liverpool. BAHAHAHAHAHHAA

Emoon Zulhilmi berkata...

fak!!

baru gua perasan!

gua ingatkan tikus,rupanya arnab..

kah kah kah

keli berkata...

Suarez ni mmg gua minat cara main dier...rajin kejar bola pastu bley assist team mate...
Gol 1st liverpool pon suarez yg assist...
Cume defensive gua ader nampak kebocoran sket bile martin kelly keluar psl injured dan danny wilson yg bru nak sesuaikan diri dgn EPL...
Alamak lu org ni season ni cume nak build up je pon...aiman tak kesah pon...coz next season is our season...kikiki cam bese dgr jer...

YNWA!

keli berkata...

Btw arnab kan cute...hehe

dewajiwa berkata...

dah kena tu kombinasi dengan arnab pulak. takpe tahun nie tahun arnab. arnab pasti boleyhhh. boleyhhh. boleyhhh..

Remy Maximus berkata...

hahahhaa.macam gampang.liverpool kalah terus update.

pity liverpool

Tengku Sidek berkata...

quality player no doubt..

keli berkata...

Gua dah jangka kalo liverpool kalah tadi die la pengulas yg 1st akn doggy kat sokernet....kakakaka... mmg burit. Tapi x sangka pulak secepat nih....
Burit burit burit...

dewajiwa berkata...

fuiyooo..dah naik ranking Kopites nie. dah no. 6 dah. sikit lagi..sikit lagi. boleyhh punya

mr dimaz berkata...

tu pon meroyan nk men ucl,,kahkahkah..nth2 tores berguling-guling tgk lbefool kalah...

matbong berkata...

Loserpool....
Ape plak alasan kalah kali ni??

Khuzz berkata...

Ni bukan tupai ke? muahahahhaaaa...

zX berkata...

bukan .. ini cengkerit haha


ps: cantek betol goal yg Demba Ba ba black sheep tu buat .. flying header tuh

Pet Shop Boys berkata...

Liverpool kalah terus update. Chelsea dan Man U kalah lansung tukar topik.

hahaha. Conspirasi semua ni!

hellghast berkata...

salah satu sebab kenapa Torres keluar...hahaha!!!
dengan West Ham pun kena bedal,kalau kalah tipis aku boleh terima hahaha!!!

cecx berkata...

arnab lg cute dri shrek,,

xapaix berkata...

kan gua dah cakap The Hammers pasti kalahkan The Reds
Long Live The Hammers

meen berkata...

ni tiba2 ad penyokong west ham ni apa cita,
hahahaha.

xapaix berkata...

kah kah kah

sinach zawawi berkata...

suarez main ok actually. gol liverpool pon dia yg assist. yg teruk aku rase kat midfield ngan defend.xbyk bola lpas ke atas. agak kuciwa la. gol ketiga tu mmg sakit hati aaa..
aku rase xbyk beza gak pas ni since kelly pon injured..haih...jgn europa pon terlpas dah la. satu seat da dpt kat birmingham kan? damn!

Streetwizer berkata...

eh itu arnab...

3rdfrom9 berkata...

dh agak klh jer mesti kna doggy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...