ANDA SEDANG MEMBACA

10

Jang ratah Sumandak

j or ji Ahad, Februari 27, 2011 , ,
Jang memang dah lamo peratikan Sumandak ni. Jang pulak dah 2 game tak 'score' kan. Bak kata orang, memang tongah goram bona la. Datang pulak Sumandak menyerah diri kek THIS IS PAROI, apo lagi...

Jang kekah la!

Jang peratikan semakin ramai penonton mengisi stadium This is Paroi ni untuk memberi sokongan tidak berbelah bagi kepada pasukan Jang dan bilangan Jang Ultra Jang juga semakin memberangsangkan. Mengikut risikan SB yang Jang terimo, Jang Ultra Jang mempunyai stok smoke bomb dan flare tak kurang 300 batang! Mano dapek agak eh budak ni? Jang jugo peratikan mereka semuo ni 'gentar tiado'. Apo makan eh?

Suko Jang nak sobut kerjasama Polis terhadap Ultra Jang juga amat baik. Mereka memahami semangat Ultra Jang yang datang memberi sokongan kepada pasukan bolasepak kesayangan mereka. Jang Ultra Jang tidak membuat onar atau perkara yang diluar batasan sebagai Jang beradat, justeru Sumandak dikekah dengan penuh bersopan.

Sonang cito Jang Ultra Jang ni semangat eh samo macam Ultras Besiktas FC kek Turki sanun.

Esok Jang nak makan budu!

10 Ulasan:

Najmi Hayat Bin Abd Malek berkata...

first!

talkIZcheap! berkata...

makan... jgn tak makan...

makan kalo dapat! heh... :P

PELAUNG PULAU berkata...

budu....payah sikit... takpolah jang.liga masih panjang..

kalau tengok kek europe dio dah jadi trend team yang awal2 klasemen masuk hujung2 dio jadi bangang....

cam kek la liga, valencia leading awal sizen bila dah masuk tengah sizen jadi banganggg

kek epl, chelsea klasemen diawal musim sehinggakan kalau kalah pon tetap klasemen.tapi masuk tengah sizen jadi banganggg

jadi dua team yang tengah leading kek liga super ni ado harapan gak jadi bang......oppss kahkahkah

ater?

keli berkata...

Jang kote kecik..sumandak rilek2 jer...kakakakaka...

Norhafiza Yusoff berkata...

budu budu budu.
menang selasa nanti,aku pesta budu kat sini
ahahha

zX berkata...

budu cicah daging rusa sedap gak tu haha

Mumia.Megat.Menjelma berkata...

Jang akan dihidangkan dengan budu paling sedap alaf ini...

Sila2....

Gomo Klate Gomo!!!

taufik berkata...

Jang kalau nak makan budu buleh.. Tapi kena BERANI mari Kota Bharu la.. Bukan stakat makan, nak mandi budu pun buleh..

taufik berkata...

Apa-apa pun tahniah pada Jang menang atas Sumandak.. Season masih panjang Jang oi..

Gomo Kelate Gomo

r.k berkata...

den totap monunggu rezat peh lawan klantan baru bley gebang bosa sikit .
eh , hairudin omar dah mulo skor poit .. penyorang yang kawen artis tuh dah mulo main .. eceh .
Hobin Jang !
Musuh Eh Habih Binaso .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...