ANDA SEDANG MEMBACA

24

Pahang Juara

Pipiyapong Abdillah Hamzah Ahad, Februari 27, 2011 ,
Haris Adam,

Aok nih buat malu ke keh je. keh palih geraa oraa ginih. Keh tampor jugek karaa berdamor mulet te. Cube buat perangei molek sikit. Dah team kite memaa tak terer nok buat goner? Buat stail senyak je dah laa.

24 Ulasan:

xFRDSx berkata...

serius dia sedang butthurt. haaha

jumari jipan berkata...

Nak perhatian je tu. tak cukup kasih sayang.

Norhafiza Yusoff berkata...

terbaeklah pipiyapong
ahahha

Najmi Hayat Bin Abd Malek berkata...

takde butang like cam fesbuk ke kat sokernet ni?

Fossil berkata...

hahahaha guling2 aku gelak

Tendangan Gerek berkata...

dah kincit gamak nye budak Haris nih...

MFG2u berkata...

letak button fb like pleaseeeee!!!
ngan fb share....

ahahaha...

Kap berkata...

belum terlambat lagi.
semua boleh kejar.

makanbola berkata...

Kadang2..aku rasa nk terajang je org yg asek ckp 'butthurt' ni..lame,cliche,bangang,suka meniru,jenis org2 gomen..xreti nk cari kelainan..bodoh!

Makanbolakimak berkata...

ko tak pikir ke orang membodohkan n nak terajang muka ko? bodoh punya binatang. macam good good.

suka hati orang la nak cakap apa. jubo ko luka ke apa?

mr dimaz berkata...

tahniah yob,,buatkan mamat ni sakit bontot,,ape dy sakit bontot...
lps ni kome ayam kn selangok pulak nk tgk ade lg x yg sakit bontot....

talkIZcheap! berkata...

pergh... sampai kena buat surat terbuka...

kui kui kui :P

PELAUNG PULAU berkata...

bodohlaa sokernet ni..bagi promosi free...

ada kabel ke? nak ngorat haris adam punya kakak ke?

bangang bangang bangang....

Emoon Zulhilmi berkata...

aduiyai encik pelaung pulau,

marketing strategy ke beb?

kah kah kah

adek dah besar berkata...

kome pun gera dengan die te...

macang gampang!

buat malu ke keh je...


aksara: jobit= jubo rabit!

PELAUNG PULAU berkata...

sokernet mmg suka bagi promosi free..

kahkahkah!


apekehelnye aksara aku bunyik sumsar ni??? macam samsu pon ade

keli berkata...

Korang gado2 pon,
Last2 team selangor gak yang cool & legends..hehe

Redz da Tsar berkata...

te la pasal... Demeh nie Haris, ce la memikey sket... Aok jangan jadi gaye penyokong Liverpool... Senyak sudoh~

SFB berkata...

kan dh kene marah ngan taiko...

kui kui kui...

Sylarius berkata...

Ah, Haris Adam tu kaki layan citer GLEE. Paham-paham sudeh.

sasukeshah berkata...

weihh..dh la tu..sian mamat tu..teros hilang tanpa berita jer..jgn dak2 sokernet g blasah die dh la..aper2 pn team yob mmg mantap..pasni giliran selangor lak kene aym..kalo tgk selangor lwn johor FC aritu..mmg teruk arr selangor main tp nsb baik Johor FC kurang sengatan coz bontot dh kene cucuk dgn Haris Adam...hahhaa

r.k berkata...

aduh pipistua .. sapot la mate .. kesian beliau . XD

Streetwizer berkata...

aku rasa dia tgh ckp dgn tangan sndiri..tu yg lama tak nmpak muka adik adam tu...

blitz berkata...

mungkin pihak pengurusan sokernet boleh menjemput en haris adam utk jadi MC sabtu ni masa tournament futsal, mungkin juga bole kasi dia peluang untuk berucap dan beri kata2 semangat utk pemain2 yang bertanding..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...