ANDA SEDANG MEMBACA

26

Siri Pemain Idola - William Gallas







Nama: William Eric Gallas
Umur: 34 tahun
Posisi: Pertahanan
Negara: Perancis
Kelab: Tottenham Hotspur
Kenangan Manis 1: Bermain untuk Chelsea dan menjuarai EPL (2004/05 & 2005/06) serta League Cup 2005
Kenangan Pahit: Bermain untuk skuad tadika Arsenal tanpa menang apa-apa dan diberitahu tahun depan kami akan bangkit dan bangkit dan bangkit dan bangkit dan bangkit...
Kenangan Manis 2: Bermain untuk Tottenham Hotspur dalam Champions League dan layak ke suku akhir
Kelebihan: Sebagai orang dewasa beliau suka meng-Gallas cabaran

26 Ulasan:

Remy Maximus berkata...

1st!

Hazard Ali berkata...

Ada dua benda yang gua suka :

1. Kenangan pahit beliau
2. Tag 'Saudagar Garam' tu.

Huhuu.. 2nd!~ DUSH!

talkIZcheap! berkata...

mana makanan kegemaran dengan impian? kui kui...

apa kem SPurs tak buat kerja, Luci jugak yang kena bagi modal...

meen berkata...

pengulas sokernet pun tak paham ke dengan garam,
kahkahkah.

Muhammad Fadhli berkata...

bro..kelebihan tak ade ke..???eduardo ade kelebihan...

sharkzsky shahir berkata...

x bleh blah ayat kami akan bangkit dan bangkit dan bangkit...

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Maka terbuktilah kehebatan Arsenal sebagai entiti pendidikan bolasepak ART dan kem motivasi pelajar lanjut usia/kelas peralihan!

Sudahlah Taska Arsenal menjadi sebutan seluruh dunia kerana kehebatan murid-muridnya, malah graduannya juga mampu mencapai kejayaan di luar.

Pak Alex & Co. berkata...

kahkahkahkah..nice one..wooff! wooff!

tambah sket la lucy
kelemahan: tak boleh bergaul dengan kanak-kanak emo..sure menangis

i'msosupernotcool berkata...

haha.
dah kurang emosi dah die ni ye lepas pindah spurs.

nasr berkata...

kahkahkah.. gua da dapat agak da entri ni akan kuar. xabih lagi bahan arsenal. siut lu luci.. hehee..

dewajiwa berkata...

tag tu paling mantap. haha. cool.
Gallas nie aku kenal. sebab player France.

tapi, dia penah main untuk Arsenal gak ke? dasat eh kelab tu. semua player lagend dia ada. bagus untuk direkemen pada yang belum ada kelab nak disokong nie. syabas Arsenal. salute~

Zinedine Zaiddin berkata...

"Maka terbuktilah kehebatan Arsenal sebagai entiti pendidikan bolasepak ART dan kem motivasi pelajar lanjut usia/kelas peralihan!

Sudahlah Taska Arsenal menjadi sebutan seluruh dunia kerana kehebatan murid-muridnya, malah graduannya juga mampu mencapai kejayaan di luar."


Macam batak. HAHAHAHAHHAHA

SFB berkata...

link yg akan mem 'butthurt' kan Fan Meriam Muda...

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/3457361/Arsenal-were-so-bad-they-made-history.html


Aksara: crotte --> lucah sungguh hehe

SyDen berkata...

kah kah kah TOTTENHAM HOTSPUR advance lagi jauh dari ARSENAL. kah kah kah

The new pride of North London = TOTTENHAM HOTSPUR. Kah kah kah

LS berkata...

bangkit!

sampai bila?

Pet Shop Boys berkata...

Ni AC Milan zaman Robinho boleh le deme berlagak, boleh ler eme beat....cuba AC Milan zaman Jaap Stamp, Maldini, Crespo,Schevchenko, kaka, Pirlo, Seedorf,Gattuso,Tomasson....boleh ke?

Well anyway tahniah Spurs dan Harry Houdini Potter

hellghast berkata...

memanglah Pet Shop Boy,zaman yang ko cakap tu memang dia dengan Real Madrid aje yang memang org gerun,tapi sekarang semua dah tua,Nesta pun dah down dah...

sekarang semua kuda tua,itu pun nasib baiklah Cafu tak main lagi hahaha!!!
apepun aku suke Milan tersingkir,sebab kalau dia layak,dia boleh menggugat rekod kejuaraan champion league dari Real Madrid...

Btw gua suke Schalke 04 masuk semi... Raul ftw!!!

kakiberita berkata...

arsenal ada strategi la. bkn suka2 cakap je berkenaan ngan bangkit2 ni.. dia kate bangkit.. mesti akan bangkit.

arsene wenger ni power. bleh terduduk skuad kunyit & skuad Nani AF.. tengok je la.. aresene wenger rules!

jerong berkata...

kalau dh penah masuk tadika budak2 sengal sampai bila2 la akan kekal sengal...

Azroy Bin Kassim berkata...

berapa kali bangkit da.. minat cite inception kowt dorg ni... susah benar nak bangkit nyer... mimpi dalam mimpi dalam mimpi..

Hazard Ali berkata...

Umpama Mimpi Dalam Mimpi = tajuk lagu kegemaran Gallas.

keli berkata...

@ PSB
AC Milan zaman tu liverpool dgn power buat dramatic comeback pastu menang....masa tu menang cup aper yer...jap gua nak ingat balik....hehe

gua sandarkan pada kenangan...ada gua kesah....

Gallas ni perangai mcm anelka gak...suka lompat2 kelab...

pokdegrunge berkata...

polisi wenger ng nasri, tua tua xyoh maen bola la..nyanyok doh..nk maen art pon xigt doh..samang ekor uefa! base babi..in arsene we trust

pak berkata...

pokdegrunge, kalau kau nak mencarut kat sini ade lebih baik ko amek air semayang atau bace quran dulu sebelum bukak sokernet..

Streetwizer berkata...

hot lbh bagus dr art...

ann berkata...

tuah AYAM nampak di kaki GALLAS ~
hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...