ANDA SEDANG MEMBACA

37

Terry - Kapten Kental Singa England

Obefiend Weiland Khamis, Mac 24, 2011 ,
Kembalinya Lagenda

John "Tiger" Terry kembali merampas kugiran lengan (armband - salahkan Google Translate) kapten England dari Rio "Merked" Ferdinand untuk perlawanan menentang Wales yang akan datang ini. Perlantikan semula The 'Ard Man of Stamford Bridge membawa banyak reaksi negatif dari peminat tegar England khususnya dari peminat kelab Freemason Merah dari bandar Manchester.

Banyak yang mengatakan Terry sudah tidak lagi layak menerajui pasukan negaranya. Seperti tak layaknya Rosli Talib menyarungkan jersi Harimau Malaya. Seperti tak layaknya Steve Bruce membebel pasal penjaga garisan gagal menjalankan tugas dengan baik (haha.. you liked it when you get the right decisions don't you Bruce?). Oh dan seperti tak layaknya pasukan Happy Woryah mengatakan mereka the best team in the East selepas diratah Gajah naik minyak kota malam (fortnight - sekali lagi Google Translate) yang lalu.

Mereka mengatakan Tiger Terry sudah tidak dihormati teman sepasukan. Selepas kes menzinai Vanesse Perroncel , bekas teman wanita Waybe "Subs Bench" Bridge tahun lalu, Terry dibenci semua pemain bukan dari Chelsea "Aslan" Football Club. Ramai yang mengatakan beri sahaja kugiran lengan itu kepada Steven Gerrard. Tapi honest to god, siapa lagi yang lebih layak jika bukan Terry? Beliau ialah captain Marvel, DC, Jonesky, Valiant, Dark Horse ,Shonen Jump dan Kreko England. Tiada yang lebih layak.

Wayne Rooney? Kalau mahukan kapten kaki kad merah silakan. Memang tiada yang lebih layak dari Judas Scouseriot ini. Frank Lampard? Anda berlelucon kah dengan aku? Fat Frank mana boleh jadi kapten. Takde karisma. Takde semangat "get in there and get stuck in my son" yang menjadi tangisan perang (battle cry - Google Translate) setiap pemain England sejak tertubuhnya The FA pada tahun 1863. Siapa lagi?



Cant do it with Manchester, certainly cant do it with England!

Siapa lagi kalu bukan Terry. Nak bukti yang memang dia paling layak? Lihat gambar dibawah. Tengok baju yang dia pakai dan bandingkan dengan baju pemain lain seperti Gaz Baz dibelakang. Nampak?



Terry dengan machonya pakai hanya sehelai lapisan baju sedangkan player lain pakai one added layer of jumper. Ini baru kapten. Tak gentar dek sejuk. Kalau elemen alam pun beliau boleh ketawakan apakan pula Zee German, Le French and those dancing ponce from South America

Bring it! Captain of England Captain Of Chelsea and most definitely Captain of Adultery! Hidup John "Tiger" Terry!

37 Ulasan:

ajib berkata...

1st

ajib berkata...

demn..klasik sungguh.."Cant do it with Manchester, certainly cant do it with England!"..

M Hizami berkata...

JT agak style. Dah kena stripped armband pon boleh dapat balik. Haish!

LollyHatesMe™ berkata...

bile nak passing kat jack wilshiere lak ni

kehkehkeh



phosad = pusat *bkn gugel trenslet tp pengesahan perkataan

aHmAd ZaCk! berkata...

nice one ! capt Marvel!

eszol raar berkata...

last point is d best

aSr1 berkata...

dan dia punya juga yg mencacak naik..

meen berkata...

dia memang la tak sejuk,
dok main betina je selalu.

-zAp- berkata...

darren bent yg simpan haba plak yg takut sejuk.haha

cecx berkata...

ceh..ni Google Translate versi Obe ni...
Google Translate betul ok je aku translate...

Jarr berkata...

John Terry ngan Rahim Thamby Chik ni tak banyak beza.Perangai lebeh kurang je.

Hazard Ali berkata...

Mungkin dia minum Tiger Susu?
Yes, minum.

lara_nur berkata...

Loled at Happy Woryah.

Dasar Rosalinda! heh

"Berlelucon"?

Btw, mantap jugek.

Askar MUFC berkata...

Terry memang layak pun jadi kapten England. Dia kan dah membuktikan kehebatannya bermain dengan pihak lawan sama ada di dalam mahupun di luar padang..huahauhauah

Streetwizer berkata...

susah nak cari kapten yg rajin bersenggama nih...

Azfar Ridhwan berkata...

For football sense and this game, Terry is good choice. tapi untuk permanent captain aku rasa midfield is the best captain choice. Gerrard FTW!! Kalau dia ade extra tanggungjawab, baru dia boleh bawak form dia kat liverpool tu.

Fat Frank tak payah. Scholes sacrifice retire and Gerrard pun sacrifice main left wing, sume untuk lampard tapi tak perform gak si Fat Frank tu. Hampeh

pakkordi berkata...

Kalau kapten pakai stokin sampai atas lutut, memang barai la team tu.

http://www.onsoranje.nl

Nabil Hussein berkata...

seluruh england hancur..bior ler sape kapten ponn~

Nik Saiful Anuar berkata...

mcm haram selit skali shonen jump ngan kreko, lol

ayobkelubi berkata...

well untuk england captaincy, aku mmg ada idea lain.

aku setuju dgn perlantikan semula terry cuma media britain mmg suka kepoh2 benda kecik mcm ni.

nak amik gerrard?. tak boleh2..dia EMO lebih..EMO lebih dia cukup untuk liverpool sahaj..kalau england, takut england menang WORLD CUP,EURO CUP pulak..england mana boleh menang apa2 lagi dah.cukuplah satu WORLD CUP tu!. keh keh keh

Noel Cienfuegos berkata...

bagi jack wilshere la, old horses sume da bulih rehat kot.

Asohoku Keita berkata...

Apekebende terry tak takut sejuk...tu dia pakai tight hitam berlengan tu. Sbb takut siku luka...

Fred berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
drizzt berkata...

stevie g takboleh ... dalam kepala dia nak cium kamera je ..

Fred berkata...

manager ape lah capello nie, dah ludah jilat balik.. England takkan pergi jauh. sape nak follow captain yg takde moral? kelab chelslut jer :D

Mohd Idzwan berkata...

obe, apesal header x de crest liverpool????

saya reds, saya okay!

Obefiend Weiland berkata...

yang tepi tu apa?

cecx berkata...

dia xknal crest lama liverpool kot..
idzwan blum ckup "sandarkan pada kenangan" utk sokong liverpool..

Raiden berkata...

ntah, logo arsenal takde tak kecoh ponnn..ehh takde?? haha!!

Mohd Idzwan berkata...

haha..skin aku kecik, x dpt full page view td..chill2..ok, skarang dah nampak

kareem berkata...

dalam banyak-banyak malaun komen kt sini, komen Jarr yang ada style...kehkehkeh

Azroy Bin Kassim berkata...

gua bukan penyokong chelsea mahupun england. tp gua respect terry.. cubaan memblocking rempatan dgn kepala mmg gila.. berani mati!! sebab tu dia berani amik sisa si jembatan...,..

gua suka komen jarr...

ZombA berkata...

tiada yang layak selain Terry...
ferdinand?!!! boooooooooooooullshit!!

Hazard Ali berkata...

Captain Tsubasa dan bola berapinya tetap menjadi pujaan hatiku. Bukan.. bukan John Terry. Hahah.

Putra berkata...

crest chelsea kat header tu yg lame punya, yg br cantik sikit :)

cecx berkata...

nice Jarr, Rahim Thamby Chik tu boleh jd Rahim Terry Chik..
mungkin ada bau2 ketiak dgn Shabery Chik..keh3

matbong berkata...

HAHAHAHAHAAHAHAHAAAA

Aku gelak je baca artikel ni..Ferdinand nak pertahankan lilitan kapten England sampai nk memboikot??

Even SAF Yang Teragung pon bagi lilitan kapten kt Vidic..betapa HINAnya si Ferdinand ni..

kui kui kui

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...