ANDA SEDANG MEMBACA

36

Apabila Robin Van Pekak Berkata-kata...

Lucius Maximus Jumaat, Mac 25, 2011 , ,




‘Barcelona's players have the habit of whingeing about every- thing, and that is disappointing. In England, Chelsea’s players behave in the same way.


Alahai. Sudahlah pekak, bangang pula tu.

Sumber Kardio: Daily Mail

36 Ulasan:

Lucius Maximus berkata...

1st

gula-gula berkata...

ade betulnye die cakap tu

talkIZcheap! berkata...

RvP FTW!!

:P

Jarr berkata...

Ada sebab kenapa org tak kasi menyampuk time org tua bercakap..nanti jadi mcm RVP ni la...

Askar MUFC berkata...

ini..ini..ini memang lawak..huahuahauhau

-zAp- berkata...

banyak complain betul la..lagi mau kata kat org lain

Abdul Haffiz Bin Zakaria berkata...

seorang loser berkata2..

Encik Akmal berkata...

sapa kata? hah? tu, tengok budak ramires tu, rilek je!

Hambali ® berkata...

robin van pussy

Yozad berkata...

Alahai. Sudahlah pekak, bangang pula tu..

Alahai. Sudahlah bangang, pekak pula tu..

Alahai. Sudahlah pekak & bangang, arsenal pula tu..

Diego Amani berkata...

Pandai jugak RVP membengangkan Lucy. Hahah.

cecx berkata...

budak2 Taman Didikan Kanak2 Arsenal (TADIKA) mana reti merengek kat reff..dia ikut je apa reff cakap..kan2

LollyHatesMe™ berkata...

tp player barca mmg jenis ckp byk pun..bende yg blom jadi pun ckp byk..

ape lagi drogba and the gang kahkahkah..

oke, ivanovic terkecuali..dia pendiam gagagagag

ijan berkata...

LOL..
luci emo ker??hahaha

ayobkelubi berkata...

dah namannya tadika's team..get it?

Pet Shop Boys berkata...

fan Liverpool kalau ye pun janganlah kutuk Arsenal....nanti Man U menang liga habislah rekod oi!

ayobkelubi berkata...

PSB..

pedulikan rekod tu...macam takleh menang lain kali pun..

mmg tiap tahun pun kita ckp this is our years..apa adahal..

bukan selau kutuk team kanak-kanak ni..diaorg bantai kita..tenang jek..ni kita tengok derang balik..kena bantai..ada mengaruk macam budak kecik tak dapat susu tak?. keh keh keh keh.

M Hizami berkata...

Antara entry yang terbaek dari ladang. =]

Pet Shop Boys berkata...

Kelubi...Bantai Arsenal mmg best, diaorang mana reti melawan hahaha....

Anyway, while Van Persie a good striker aku anggap dia tu fragile. Lembik. camne leh jadi stiker entah Van Persie ni :)

adijaya berkata...

alahai.. korang ni tak puas hati betul ngan arsenal. biasa la, team nak menang EPL mesti byk org dengki. tapi kem arsenal rileks je. chelsea menghibur hati la tu, tak dapat pertahankan takhta EPL. liverpool toksah citer la, no. 6 atau 7 je season ni.

apa-apa pun, korang memang rocks!
never let the spirit die.
begini lah jadinya kalau lama sangat takde entry baru. mana penulis lain pegi eh? asyik-asyik lucius je post entry.

crone1585 berkata...

chelsea..no game over....

ayobkelubi berkata...

kelubi ko panggil aku?. ayob udah ler..kah kah kah

btw, RVP menjadi striker yg fragile kerana sifat kebapaan yg tinggi (dia tukar lampin anak dia) tak macam terry.sodok merata-rata.macam mana jadi bapa tahunan pun aku tak faham..

patut RVP jadi defender..baru kerassssss!. kah kah kah..

adijaya berkata...

bang yop, persie takleh jadi defender. lembik mcm koscielny. nanti defend arsenal makin teruk. hua hua.

kalo terry jadi striker, pandai gelecek tak? boleh ambik free kick swing tak? boleh score vs barcelona dgn tight angle tak? wallahualam.

LollyHatesMe™ berkata...

tery boleh swing bila mood swing hahaha

wan tetel berkata...

kalau carling yang dah tersedia hidang depan mata pun takboleh nak menang, usah cakap pasal FA Cup, usah sentuh pasal nak menang Premier League, usah mimpi pasal nak menang UCL... usah, dan jangan sesekali berani..

Streetwizer berkata...

ketiadaan semangat art pada RVP pnca dia pekak...

kareem berkata...

betul ape van parsi ni ckp luci..fakta bai..

Hazard Ali berkata...

artistik or autistik mamat ni?
DUSH!~

Raiden berkata...

Ahh si pekak nie. memekak je. ade medal baru la layak nak kondem team champion. Bangang bangang bangang!!

matbong berkata...

Budak2 tadika..apa nak heran..

Sebab Chelsea la, EPL makin menarik hingga ke hujung musim..nk harapkan ARTsengal??? dah bermusim2 pon masih kosong lg kabinet tu..

KUI KUI KUI

mr dimaz berkata...

ape lg si pekak ni x puas aty,,cube la ko komen sket psl mnger tadika ko tu,,kurg2 dy seda gak yg ko ni nk piala..hahaha

pokdegrunge berkata...

femes arsenal..
art itu arsenal..
rama eh xpuah ati..

Awang Joe berkata...

budak2 tabika artsenGal...x tau nk korek telinga klu mak x suruh...itu ygekak badak jadinya...hehe...

mat berkata...

en V Persie..jgn bukak mulut luas-luas sgt, nti terry sumbat ngan keris dia, bkan boleh pakai si Terry tu asal nampak LobanG jekk

cecx berkata...

asal nmpak LobanG jekk dia score...

akubukanpemikirhebat berkata...

walau Chelsea byk ckp biar lah...yg penting Chelsea masuk Quater final. Apa ada hal? Chelsea pun penah dp Ref rabun masa lwn Barca gak. Tapi takde la menghambat team org lain sama. Apa ada hal?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...