ANDA SEDANG MEMBACA

54

This Is A Field






Sporting Clube de Braga bem-vindos! Este é um campo!


Tahukah anda, SC Braga sebenarnya tidak kaya sejarah di Portugal sama seperti Chelsea yang selalu dihina penyokong Liverpool kerana tidak kaya sejarah di England?

Tahukah anda, SC Braga menang Primeira Liga pun tak pernah tapi Liverpool pernah menang liga 18 kali di England?

Tahukah anda, dengan kekalahan pagi tadi bermakna Liverpool tidak akan menang apa-apa piala tahun ini dan ianya genap 5 tahun sejak mereka kali terakhir menjulang FA Cup 2006?

Tahukah anda, Liverpool sebenarnya bersaing dengan Arsenal untuk mencatat kemarau piala paling lama?

Tahukah anda, sekalipun kalah pagi tadi tapi Liverpool masih tetap akan bermain di Europa League musim depan?

Bertuahnya!

54 Ulasan:

Waris berkata...

1st ke?

Waris berkata...

Okey, puas hati. Nak pi bentang sejadah kat masjid plak..

lara_nur berkata...

err 2nd?

aku tahu welcome tu je

lara_nur berkata...

gilerr

cecx berkata...

Braga kan baru turun dari UCL...
xsalah la liverpool kalah...
ape2 pun YNWA!!

Lucius Maximus berkata...

Pergh, masih lagi memberi alasan untuk menghalalkan kekalahan?

Berbo berkata...

king kenney my ass

Adli berkata...

yela, ok liverpool x power,x konsisten, men teghuk..no excuse...
lau men mcm smalam xyah brangan r nk klahkan braga, nk tawan bukit broga pun semput haha
papepun YNWA..

LollyHatesMe™ berkata...

YAWN!




blersin? haha bersin

nasz playersz berkata...

kuciwa ngan club2 epl yg kononnye hebat tp kalah dgn kelab yg kurang ternama dlm europa league.

Pet Shop Boys berkata...

Gua dah tak larat nak backing Liverpool dah.

Biar Jarr dan Ayob Kelubi je backing.

hahaha.

Biar kemarau piala, jangan kemarau jaringan kan fernando kan?

Hizwan Nizam berkata...

patut le pon khatib td kurang semangat bagi khutbah.

pjoe berkata...

nice miss lucy,
at least u got enough kotey to bash liverpool without using 'abdul'
yang lain sorok kotey dalam jubur masing
keh3

matbong berkata...

KAH KAH KAH KAHHHHHHHHHHH
Leader: artSENGAL
Mengekori rapat: Loserfool

top_ace7 berkata...

"Never Say Never" - Justin Bieber.


Hahahahaha.

saya berkata...

tahukah anda, walau apa pun orang cakap liverpool tetap team yang power...

kah kah kah!

pakkordi berkata...

Nampak sangat menipunya.. "N" tu kena padam.

hantuLongkang berkata...

tahukah anda, ini bermakna chelsea lagi hina dari braga?...
2 kali kalah home dan away dengan liverpool yang dikatakan 'lemah' musim ni..kehkeh

uncle fly berkata...

ooooooooooo baru gua tauuuu

LOL

AH7 berkata...

hahahhaa...

Hazard Ali berkata...

Err.. memang trend kat 'A FIELD' ek, amek gambar sambil kenyit mata seblah?

Haih...

AKSARA : ausnodf. ntah.

ZombA berkata...

KAYA SEJARAH XBERMAKNA KAYA DENGAN KEMENANGAN...
HMMM....
NOOB LOSERFOOL..

ayobkelubi berkata...

mengaruk betul kalau liverpool kalah kan?. keh keh keh..dasattttt!.

jerong berkata...

sape yg ckp 2nd nnt loserfool akan bangkit dan terus layak...mane wey mane........europa europa europa.....

Nik Saiful Anuar berkata...

so, klb epl lain smue bgs2 la ye?? ok, this season bwk blk ke england satu, gua nk tgk, kehkehkeh

p/s: skrg player liverpool boleh la luangkan bnyk masa lg utk keluarga dan kawan2, lol

Pet Shop Boys berkata...

Aku setuju dgn nik saiful. skrg player Liverpool boleh spend banyak masa dgn family.

Cole dan Terry dan Rooney Looney main luar sebab takde masa spend untuk keluarga...

Guys, mana yg lebih penting? famili ke bola?

Tentu famili. tak caya tanya jorji. Dia letak pic apa kat avatar dia?

dewajiwa berkata...

siap nak bersaing dengan Arsenal tu. wakakaka

cecx berkata...

ape nk jd............

i'msosupernotcool berkata...

kire arsenal tengah leading the race of kemarau la kan.
gudluck liverpool!

Firdaus Alim berkata...

Ape apa hal..YNWA

talkIZcheap! berkata...

Ah! Kelab EPL memang overrated!!

Aku sampai sekarang tak faham apasal FAM taknak hantar Kelantan main UCL, setakat Barkalona tu, budu la kalau dapat kat Kelantan...

ijan berkata...

owh klaka nya tiz

talkIZcheap! berkata...

keh keh...

kelaka sikit daripada Arsenal...

:p

keli berkata...

Penting sgt ke Europa League? Memang taaaakkkk la....
Kesimpulan pagi tadi pulak

Liverpool mmg kne carik winger season depan.
Gerrard dgn Suarez takde attacking liverpool mmg jd buntu habis.
Jual joe cole ASAP!

Hikmahnye liverpool bole fokus kat EPL je tanpa gangguan dari liga2 len yg tak penting sgt.

Sekian, TQ.

mangifera berkata...

liverpool main cm bangang pg semalam. redha je la.cmni la nasib fan liverpool. ada masa turun, ada masa naik.

Adli berkata...

sokernet ni kn laman web rasmi utk mmbahan liverpool, so no hard feeling and just smiling lads.... lau liverpool mng mlm td, xde ape yg mnarik lak kt sokernet ni...

walk on through the wind
walk on through the rain
though your dream be tossed and blown
~YNWA

p/s: ak suke entry ni, nmpak ade idea fresh ckit nk bahan, xde lah trbantut dok ulang bnda yg sma mcm entry kt bwh haha

eJAI berkata...

tahukah anda bahawa lucy juga ada akaun abdul?haha...

sinach zawawi berkata...

xleh nk ckap ape.main ntah pape.hmm,pasrah...

dahla kelantan da start menurun ni..demmm..arghh.

kareem berkata...

sedangkan air laut pun ada pasang surutnya.ada tsunaminya...inikan pula pasukan bola, apatah lagi pasukan mcm kelantan. Lainla pasukan perak,hari-hari tsunami...

adinda anna liyana berkata...

morning.

off topic.
perlu ke MU jmp Chelsea quarter CL?

bosan bosan bosan.

Adli berkata...

perlu, sbb da draw ha3

SyDen berkata...

Andy Carroll? 35m?

kah kah kah

Abi-iRFAN berkata...

Semua jenis cup dan liga diatas muka bumi ini akan jadi takde kepentingan bila dah terkantoi ye dok? kehkehkeh.

Ada jugak fan jenis burung onta, sorok kepala dalam tanah tapi lubang jubur bagi orang balun.

kita bakor.. bakor..

akukaki berkata...

aku xda hal bla Liverpool klh ngn braga..
aku xda hal bla liverpool x mng epl..
aku xda hal bla liverpool x mng fa cup..
aku xda hal bla Liverpool x mng carling cup..
aku xda hal bla Liverpool x main ucl..
aku xda hal bla korang caci liverpool fc..
sbb, kami fans liverpool fc.. once a red, always a red.

You'll Never Walk Alone

mohd faizal bin sarif berkata...

untung fans2 liverfool nih.dpt ciom cup selalu.eh silap.camera.

iceman berkata...

akukaki u should roll over and die

cecx berkata...

bila nk update pasal piala FA ni....

akukaki berkata...

iceman, lu monyet

Kurast berkata...

ape ade he kome woi......ari tu yg kene blasah dengan Liverpool 3-1 tu ape ye? felda united ke tu...

aje je nye ye ooiih..

Abi-iRFAN berkata...

Dah takde benda nak buat modal, 3-1 tu je la sampai habis musim. Team lain berebut cari cup dan title tapi bila tanya team cap ayam..

"kitorang ada 3-1"


huiiyyooooo.. dassyyaaaaatt!!!
kahkahkah..

Jarr berkata...

apadahal..Perak kena ngan negeri kawang tu hari FA.

kena peteh terus...

sero berkata...

This is "ANT-FIELD"!......

Pet Shop Boys berkata...

cantik Torres score semalam.Menyelinap celah2 player dan score impossible goal.

eh jap tu bukan Torres judas. tu Suarez...nama dekat2 sama ah :))

Torres mana boleh score dah...

Streetwizer berkata...

field that full of fool....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...