ANDA SEDANG MEMBACA

54

Ini lawak lame paling best, percayalah!





Mula-mula, suruh datang balik bila menang 18 kali EPL. O.k, sekarang dah 18, nak masuk 19 dah ni.

Lepas tu, tukar pulak, datang balik bila menang 5 kali UCL pulak? Mesti la boleh, ye dok?

Kah! Kah! Kah! Kah! Kah! Kah! Kah! Kah! Kah! Kah!

54 Ulasan:

uncle fly berkata...

ye sangat lawak !

shahirahkhairudin berkata...

hik hik !
team cap ayam ! yenuwa.. kok kok kok kok !!

Jarr berkata...

awal awal dah ckp Lame.Takut kena taruk la tuh.
Kurang tegar la mcm ni..

Kami kalah,kami ok,kami kecewa tapi tak berdarah jubo mcm team kanak kanak lain.

King mana?Mana?

GGMU berkata...

jgn la kutuk liverpool wei. season ni kan diorang dh dapat piala 'Menang Dengan Man Utd'. Itu sudah cukup utk mendefinisikan ayat 'This is our year' yg setiap tahun dilaungkan oleh the kops.

Liverfoolians!!! aku penyokong Man Utd akan sentiasa di belakang mu!!!

-yzd- berkata...

HAHAHAHAHHAHA YENUWA YENUWA KENA TUKAR LEPASNI JADI EUROPA EUROPA

Encik Akmal berkata...

Gua cadangkan buat meme je gambar ni

ayobkelubi berkata...

errr jarr.

i beg to differ.

abdul merupaka satu escapisme untuk pundit2 dlm sokernet yg bergembira menganjing liverpool tanpa perlu amik risiko di benci oleh kawan-kawan.

sekian.

kalau tak takdelah sampai dua entri guna ABDUL kan?.

guna nama sebenarlah wei macam jorji buat, baru true menganjing.ini pakai akaun BOT. haiyahhhh!.

Abdul Sokernet berkata...

cuba teka siapa saya?

makanbola berkata...

Babi la..aku xtau ape nk ckp ni
Sial sial sial
Babi babi babi

LS berkata...

hahaa..

Riderz berkata...

mmg yg ayam tu liverpool,
tp yg ikan sardin tu Man Utd!!!

ayam atah ikan sardin rilek je..
kah! kah! kah! kah! kah! kah! kah!

PapaseedSuarez berkata...

hang confirm ke dh dpt 19 tu?

sesengal Artsengal aku rs depa ble pulun team hang utk ke title season ni hehe..

hang punye team ble mng yg ke-19 kalu howard webb jd referee for every match team hang main haha..

webb ngan fergie still tukar2 bini kn? hahaha..

top_ace7 berkata...

There's always next year. Hahahaha.

Remy Maximus berkata...

juara eropah 5 kali kalah dengan Braga.homaigodd amat memalukan.
hahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaa

p/s:kami akan bangkit season depan-peminat tegar liverpool

AH7 berkata...

hahaha...

SFB berkata...

this really is your year la Pool...

hehehhee

Lion-O (Thundercats) berkata...

team kalau player ada tocang msti lembap..cth dlu Malaysia, semua geng rmbut pnjg..lari2 minitbetulkan rambut, lari 2 minit betulkan rambut..

adinda anna liyana berkata...

hahahaha...

anda2 semua menceriakan hariku..

komen awak lion, mmg kelakar..

zX berkata...

offtopic

kesian wj kena letak jawatan ... ni dah kes marahkan nyamuk...kelambu dibakar

yg untungnya tokey kelambu .. demm!

Popo berkata...

blog ni patut tukar name jadi abdulnet.blogspot.

yang lain takyah buat entri dah lepas ni

matt Dark berkata...

ooohh yeahhh

Lion-O (Thundercats) berkata...

at least ayam atas tin sardin tu wujud..burung yg ada atas crest liverfool tu burung rekaan saja mcm team liverfool jgk..

dewajiwa berkata...

KAH KAH KAH KAH KAH!!!
kuat tu Braga tu. kena buat-buat gigil la kalau MU ada peluang jumpa Braga suatu masa nanti. fuhhh.

maybe malam nie team simpanan la yang main. maybe la. The Kok tengah fokus tu nak menang premier league season nie. eh salah eja. palat la kibod rosakikhkjnkm lhksvvvdmnkjhv..

SyDen berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
SyDen berkata...

Aku dah cakap dah.

Memang typical team lemah, hanya naikkan game depa bila lawan team2 power. Bila jumpa team2 lain terus down.

European night? Anfield? Kah kah kah

Lion-O (Thundercats) berkata...

komen Kenny D after the game ...errrr..europa league???? nevermind, at least we have won the "we won with manchester united once this season trophy"..sshhh, don't tell anybody we lost twice to them this season..and yes we are going to maintain our sixth position in the title race for BPL although MU might be winning their 19th league title compared to us which is 18..furthermore, we are going to sit back and watch man u, man city, stoke or bolton win the FA Cup ..and we'll come back next season with our liverbird portruding..

Hazard Ali berkata...

Kah! Kah! Kah! Kah! Kah! Kah! Kah! Kah! Kah! Kah!
(ikut perangai Ayob, kopipes - apa ade hal, janji tak kalah ngan Bkt Broga)

matbong berkata...

Tahan..tahan..tahan..
Aku xnak gelak

cecx berkata...

entri ni Nazri yg tlis kot dia dh lupa password ngn username akaun dia,jd dia guna akaun Abdul...keh3

LollyHatesMe™ berkata...

kopi pes dari sebelah side bar

"2098–99 Liverpool"

orang_es berkata...

mengaku je la para yenuwa sekalian. liverpool itu buat masa ini sememangnye kelab yg agak bangang.

hantuLongkang berkata...

come back when you've won 5!!!..
we're still on our funcking perch!..kehkeh

pakkordi berkata...

Ok la.. lawak sardin ni memang kelakar walaupun lama. Saya pun nak tergelak.

Suarez kangkang 2 player ManUre sebelum Kuyt score baru-baru ni pun kelakar jugak.

Keh keh keh.

Hazard Ali berkata...

Kenangan lagi? Hmm mungin video ini dapat membantu.

http://www.youtube.com/watch?v=HMsnOPC4ggo

Selamat menonton. Yenuwatefak.

ZombA berkata...

Sejarah oh sejarah...
Jangan sedih2 ye Liverpool...
hmm~~!

jerong berkata...

padan muke loserfool sekalian...ayam ayam yammmmmmmmm.................

Hazard Ali berkata...

simple, tapi gua dapat rasakan kepuasan tahap maksima dengan ayatmu, jerong. hauhuahua...

dewajiwa berkata...

kurr..kurrr..kurrr..

Firdaus Alim berkata...

Ade Aqu Kisah? YNWA

LollyHatesMe™ berkata...

tibe2 gua teringat skrip ni lak..


"bulunya kasar2 gitu, bentuknya seperti kelapa sundal"

wakakaka


supgis? watf itu supgis

keli berkata...

'lawak kalau ulang sekali masih kelakar sikit-sikit lagi. Tapi kalau dah banyak kali, rasa macam bangang pulak'

Gua kopipes dari komen kardio saja suka2 sbg tatapan utk renungan kita bersama....hohohoho...:O..:D..

mangifera berkata...

huhu. kena tolong budak2 man u ni meroyan sbb bapak setan kena ikat utk 5 games. xpe..pengaruh setan tu kuat...setakat kena ikat tu xdak hal la.

dalam hati ada setan.:)

eJAI berkata...

kuat betul budak2 setan menyalak..

Raiden berkata...

aku rasa Braga nie sepupu Barca, nama lebih kurang.Patut le kuat. Ayam ayam ayam!!

Adli berkata...

xpela nk wat cmne, ni lah pdahnye lau x konsisten, x caye tya arsenal..

ayam brand sdap gler kot, and merseyside mmg tmpat manufacture sardin , so no wonder lau ade prsamaan pun...x caye tgk ni
http://www.kompass.co.uk/directory/companyinfo/Liverpool|_Merseyside/John_West_Foods_Ltd/82614881.htm

ya ok liverpool mmg ayam, tp klau klah ngn ayam 2 cmne plak? cacing?? hihi

se7en berkata...

ayam kalah dgn cacing musim nie dua kali... dan ayam bila kena ayam-ayam dgn cacing nama bebatov adalah sgt ayam masak lemak cili padi

Adli berkata...

berbatov kn power scoring, dia kn top scorer season ni..
tp
lenla klu dmalukan dgn kuyt yg pyah gler nk skor, pas2 leh lak dia skor hatrik pling mudah dlm dunia ble lwn menyu...lg pedih 2

p/s:mendiang torres pun x prna skor lbih dr sebijik bila lwn menyu, gerrard pun 2 bjik je pling byk hi3

se7en berkata...

klu kyut hatrik sepuluh kali pun tak la sepedih tak penah menang-cium-rangkul sebarang kejuaraan 5 tahun berturut-turut dan nak masuk 6... simpan kyut tu lama2, agak2 telur dia dah layut nanti leh muat masuk gerobok buat trofi...

Adli berkata...

x menang piala smp 60 thun pun xpe,ktorg bknnye team glory hunter....
kalah mng bukan ukuran, sokongan kami spnjang zaman....
lgpun kt malaysia ni bkn leh cuti umum pun klu team epl mng piala..
so why so serious? he2

peace n YNWA~

Raiden berkata...

adli, aku aminkan doa 6o tahun ko tue..

Adli berkata...

ok trima kaseh raiden

halfboiled berkata...

Adli mighty butthurt siot. LOL

Streetwizer berkata...

ini sgt lame dan butthurt...

Adli berkata...

fuyoo mighty butthhurt 2 ala2 mighty morphin power rangers ke? xD ROFL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...