ANDA SEDANG MEMBACA

30

Kings Of Nothing





Harapkan rambut je bertocang tapi main macam gampang



Harapkan kepala je botak tapi main takde otak




Apakah persamaan antara Liverpool dan Manchester City?

Kedua-duanya sudah terkeluar dari Europa League.

Apakah perbezaan antara Liverpool dan Manchester City?

Manchester City musim depan belum tentu lagi dapat main Europa League tapi Liverpool lebih bertuah, musim depan pasti main dalam Europa League dan boleh cuba menang sekali lagi (dan lagi, dan lagi, dan lagi...)

30 Ulasan:

Askar MUFC berkata...

first kot..huahuahaua

Blog Reader berkata...

kahakahakahak

yenuwa!

ini bukan andy carroll, ini lewis carroll yg tulis buku alice in wonderland tu haha!

kitt berkata...

kui3 kui3 kui3

tunggu la season depan.

WV :sperame : sperm peram!

Askar MUFC berkata...

jangan gelak lebih lebih, next year is their season tau..huahuahua

Hafizzuddin berkata...

bhahahahahahahaaha!!! bodo liverfool cap ayam sardin

Encik Akmal berkata...

Ini baru King!

hellghast berkata...

Once a Kop....sila sambung...hahaha!!!

city boleh tahan lagi la,main 10 org boleh score,tapi liverpool,ketinggalan 1 gol,main kat home...pun tak boleh score? hahaha!!!

Jarr berkata...

Gua syak abdul ni bukan pengulas kem mana mana.sekadar menjadi haters liverpool no 1 kat sini..

syabas Liverpool,anda menggembirakan Abdul.


YNWA.

-yzd- berkata...

Jarr, Butthurt eh?

Lepasni YENUWA kena tukar EUROPA pulak.

EUROPA EUROPA EUROPA EUROPA!!!

ayobkelubi berkata...

errr jarr.

i beg to differ.

abdul merupaka satu escapisme untuk pundit2 dlm sokernet yg bergembira menganjing liverpool tanpa perlu amik risiko di benci oleh kawan-kawan.

sekian.

kalau tak takdelah sampai dua entri guna ABDUL kan?.

guna nama sebenarlah wei macam jorji buat, baru true menganjing.ini pakai akaun BOT. haiyahhhh!.

LS berkata...

cam celaka! hahaha

Jarr berkata...

Ayob jenis malas nak ckp byk main kopipes.celaka.

kah kah kah...

oh ye butthurt butthurt ni tak main arr dik.tu perangai budak2 jer. :p

adinda anna liyana berkata...

eh jarr...
bukan perangai budak2...
perangai adik-adik...

tett.

Yazzy Sixx berkata...

abdul punda !
*bola itu bulat !

Pak Alex & Co. berkata...

kahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkah..sekian.

Azfar Ridhwan berkata...

malas la nak komen liverpool. ramai sangat kat atas da petik. nak komen man shitty la:

Bangang Balotelli. Tak reti pakai bib, pastu emo. Main pun emo, dapat plak red card. memang bangang.

http://www.twitvid.com/AHCJ1

Abang sheva rilek je..

Azfar Ridhwan berkata...

lagi satu bangangnya balotelli waktu first leg; ape jadahnya pemain bola padang allergic kat rumput??!

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/3460535/Mario-Balotelli-suffers-an-allergic-reaction-to-the-GRASS-in-Kiev.html

balotelli bangang bangang bangang!!

dewajiwa berkata...

perbezaan atau persamaan, tetap looser jua. kah kah kah. amik kau. takpe, ada gak hikmahnya. pasnie Liverpool akan lebih cemerlang kat premier league sebab dah bleh fokus. all the best The Koks

Hazard Ali berkata...

HAHA.

Sikit sudah.

Lion-O (Thundercats) berkata...

penyerang utama hatibodoh encik andy carroll hanya sempat mengikat dan mengusap rambut sepanjang perlawanan..beliau yg juga meminati azizul kamaludin dr pahang yg mempunyai trend rambut yg sama juga menegaskan mereka akan kembali memenangi liga europa pd musim hadapan..itupun kalau mereka kekal di tangga ke ENAM liga BPL..

matbong berkata...

Power gler babi Liverpool..
Team yang kalahkan Chelsea n Mencipap United nih..
Bukan calang2 team..
KUI KUI KUI

Nik Mohd Amri Bin Nik Azmi berkata...

xnk tambah video ni skali ke abdul?

http://www.youtube.com/watch?v=lYU-SeVofHs

bebal toiiiiiiiii.... wakakaka

LollyHatesMe™ berkata...

nik,

bhahahahah..vid tu lawak seyh!

macam retarded la pulak si balotteli ni


sementara itu di a field..






zzzzzz..

pakkordi berkata...

Team yang datang dari Manchester semua memang tak cerdik. Har har har.

Lion-O (Thundercats) berkata...

hahaha..boleh gagah la pakkordi nk bnding dgn team2 dr liverpool..buat kapal paling gah tp karam..buat pasukan bolasepak gah jgk, karam jgk..

jerong berkata...

dh lama dh tau yg yenuwa ni kelab bangang bangang bangang.....kahkahkah eh terEMO lak aku ni...hehe

nyzm berkata...

tahun depan ade lagi... kahkahkah!

mohd faizal bin sarif berkata...

hahhahaha..biar menang dgn mu..tak menang cup ape2 pon takpe.biar menang sejarah shj..tp dpt ciom kamera selalu.

ggmu n respect to all real contenders only!

AmMARS berkata...

Aku sebagai pencinta MC yg sejati ingin menyatakan bahawasanya..balo memang bodo tak terkate! pakai bib tak reti! ces! jgn sebab marahkan takreti pakai bib..dicampak kemuka briankid! bodo~ tapi tak la sebangang liverpool~hahaha~ atleast city bole la main liga champien season depan..liverpool? terus meng april foolkan diri~ hahaha

Streetwizer berkata...

sila sandarkan pada kenangan sekali lagi yek...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...