ANDA SEDANG MEMBACA

17

Siri Pemain Idola - Ashley Cole

Lucius Maximus Khamis, Mac 17, 2011 ,




Nama: Ashley Cole
Umur: 31 tahun
Posisi: Pertahanan
Negara: England
Kelab: Chelsea
Kenangan Pahit: Bermain untuk pasukan tadika Arsenal dan dibayar gaji ciput
Kenangan Manis: Bermain untuk Chelsea dengan gaji lumayan dan layak ke suku akhir Champions League
Kelebihan: Pernah mempunyai bini lawa dan pada masa yang sama masih berselingkuh dengan perempuan lain

17 Ulasan:

Lucius Maximus berkata...

1st

shahirahkhairudin berkata...

seken

Awang Joe berkata...

bab kelebihan yg xleh blaa tue...

Awang Joe berkata...

erk...3rd...still layak ke champion league...fuh...

Farhan berkata...

hahaha... sekarang dh jadi janda

Encik Akmal berkata...

Kelebihan II: Tiada tumor.

Peh, hebat juga King Cole ni ye... (lepas ni mesti ada yang pertikaikan. kah kah kah!)

oni berkata...

nigger habis! macam cilake!

GGMU berkata...

kenapa suku akhir UCL??? bukan ke pernah pergi Final??? owh..final tu pun kenagan pahit jugak la kan. kalah dgn team power terhebat.

Hazard Ali berkata...

Memandangkan tuan punya badan dah petik, gua terus nak pertikaikanlah kan?

Erk.. tak jadi.. sebab terlalu simpati...

AKSARA : 'sudis' = sadis berkudis.

keli berkata...

Mamat ni lagi sorang last day pye transfer....Cheryl mmg hot dan lawa mse kat group Girls Aloud...Cole mmg bangang...

kareem berkata...

keli, dah rasa cukuplah. cari plak yang lain...kehkehkeh...

Aksara:matie...cole mati?

damaging berkata...

tukar-tukarlah header tu. pekena header hijau klasik pun ok jugak.

Raiden berkata...

takde entri menganjing Liverpool ke bai?? hehhehehe..braga..hehehe..

Hazard Ali berkata...

Ha'ah. Siap ada insiden nanges nanges cam Luis Nani lagi, aku dengar.. haih...

DUSH!~

pokdegrunge berkata...

asshole cole

Streetwizer berkata...

ini baru selingkuh sebenar...

Streetwizer berkata...

ini baru selingkuh sebenar...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...