ANDA SEDANG MEMBACA

29

Chelsea Not Dead Either!

Lucius Maximus Khamis, Mac 17, 2011 , ,



Aku suka mamat kat atas ni. Dulu-dulu masa zaman pra-Roman mamat ni akan skor dan kemudian ramai-ramai akan kejar untuk tangkap dia. Macam budak-budak berebut Danish Butter Cookies.

Tapi malam tadi dia tak skor dan Chelsea ke suku akhir Champions League.



Mamat kat atas ni pun aku suka juga. Dulu-dulu kalau dia skor memang aku sakit hati.

Tapi malam tadi dia tak skor dan Chelsea masih layak ke suku akhir juga. Apa ada hal?

Sementara itu di Old Trafford
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
19 Mac - Bolton (H)

2 April - West Ham (A)

9 April - Fulham (H)

16 April - Manchester City (FA Cup semi)

23 April - Everton (H)



Sekiranya merayu dan gagal, Pak Alex akan dikenakan satu lagi penggantungan perlawanan:

1 Mei - Arsenal (A)




Namun begitu masih ada yang sayang dan simpati kepada Pak Alex.


29 Ulasan:

anas saifuddin berkata...

alex fergilicious. HAHA

I Am Legend berkata...

Happy Belated Birthday Sir Lucius Maximus

p/s: tunggu juga kalau ada keluar artikel semalam untuk wish hari jadi tapi tak mandang lak! Haha!

lara_nur berkata...

heh.

nak jugak membahan.

erna bt. ramli berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Jarr berkata...

Mike jgnla lupa jasa Pierluigi Casiraghi.Dia pon bergegor juge masa ngan Chelsea.

Selamat Hari Tua ye Org Tua.Oh teman dah wish kat twitter.





aksara:thoosina ---> bukit tursina?Nak suruh gua muhasabah diri la ni arini.

pjoe berkata...

http://www.guardian.co.uk/football/gallery/2011/mar/15/sir-alex-ferguson-media-blackout

manager pandai pun bangang jugak sebenarnya

LS berkata...

kehkehkeh!

Encik Akmal berkata...

Pak alex sampai merah2 muka sebab nak menang. malam tadi, king carlo datang kentut je dah dapat go through.

kui3..

r.k berkata...

jenis baik hati juga Ancelotti ni . Tak busuk mulut macam Dato' Alex Ferguson . keh keh keh

Hazard Ali berkata...

king carlo? sapa tu?
memang asal coach je, wajib letak king ke zaman skarang ni?

haih...

Azfar Ridhwan berkata...

mesranya ferguson peluk wenger :D

i'msosupernotcool berkata...

5 games tuh,

hepi besday lucy!

now back to mr. webb.

.Gory. berkata...

The conclusion : Alex Fergesen tak suka AirAsia dan Tune.com

Asohoku Keita berkata...

5 games ban will not give any impact to united performance...

cecx berkata...

carlo xsmpai tahap king lg..

mangifera berkata...

Gudjohnsen is good. :)

ZombA berkata...

i like!!!!

Awang Joe berkata...

rasenya PM dpt ilham 1malaysia masa tgk fergie tunding jari ke ref laa...hehe...

frwls berkata...

torres, the next shevchenko?

ijan berkata...

naissss

kitt berkata...

Gory: spot on...kui3



WV: glysick. -> ini line haris adam gly glee ni..cait.

Blog Reader berkata...

happy birthday lucius! up the blues!

Buenaventura Durruti berkata...

daulat lucius maximus! happy besday!

keli berkata...

Mulut longkang Fergie mmg ni jelar ubatnye...Kalo torres score kompem nnt ade org ckp torres is reborn...hohoho....:O...:D..

Gua suke dgn Jimmy Floyd Hasselbaink kalo nak compare dgn torres...hehe..

Hepi Besday for lucy...ucapan rumah kata pergi kubor kata mari...kikiki..

adinda anna liyana berkata...

go through dgn agregat 2-0?
err...come on...

contohilah real madrid.

bak kata pak alex...manusia mudah sgt lupa. kenny dalgish pernah sound dia jgn slhkan pengadil, bkn sikap yg bgs, tp knp kenny sendiri slhkan pengadil?

ini bukan ckp kosong...tak caya baca surat khabar..

LollyHatesMe™ berkata...

akhirnya..


MAINCHEATSTEREFFEREE UNITED punya bos

kene dah..

kareem berkata...

walaupun gua benci chelsea, gua nak ucapkan juga hepi belated besday pada lucius dengan ucapan,lekas-lekaslah kahwin dan timang anak...ngehehehe

Raiden berkata...

hepi besday lucy, long live perak, long live chelsea!! Ajenyer yer!!

Streetwizer berkata...

itulaf SAF yg ku kenali...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...