ANDA SEDANG MEMBACA

42

Manchester Not Dead!

Abdul Sokernet Rabu, Mac 16, 2011 ,
Tahukah anda, Manchester United menang semalam?

Sementara itu, di Arsenal..

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.























Carling Cup kalah, UCL kalah, FA Cup kalah, EPL kalah..

Siapa sokong Arsenal, memang bangang, bangang bangang!

p/s: 6 tahun tak menang apa-apa pun masih tak kena pecat lagi.. bangang! bangang! bangang!

42 Ulasan:

nasz playersz berkata...

1st

PK berkata...

siapa sokong Manchester United memang bijak, bijak, bijak!

Encik Akmal berkata...

zzz

Riderz berkata...

man utd tgh tggu masa je tu...

dewajiwa berkata...

keh keh keh.

AH7 berkata...

Manchester United Always The Winner..Glory Glory Man Utd

Mohd Rasydan berkata...

mana boleh kena sack bhai. World's Best Coach of The 1st Decade tuuuuu...

Amjat berkata...

in wenger we trust!!

BTW, epl dah kalah??? lu biar betul abdul? memang lu bangang, bangang, bangang...

Abdul Sokernet berkata...

nak harapkan apa lagi amjat. cubalah terima kenyataan dari sekarang. kelak tidaklah sakit andai terjatuh.

ketahuilah orang takkan memijak anjing yang sudah mati..

kareem berkata...

arsenal 6 tahun tak menang piala dah bangang, bangang, bangang. Leeds Utd dan segala macam pasukan lain yang lebih lama tak pegang piala memang triple bangang le kot...kehkehkeh...

Takkan nak sokong yg menang je abdul...Ah, memang lu glory hunter la..busitt!!

Amjat berkata...

ok, ni jawapan gua..

http://www.arsenalreport.com/2011/03/the-mighty-transition-why-arsenal-havent-won-anything-in-6-years/

lu jangan lupe bace sampai abis ye abdul..jangan malas!!

ijan berkata...

saya gunners saya ok!

talkIZcheap! berkata...

ni kn entry MenYu...
asal fan lain menyalak2?
pathetic

Abdul Sokernet berkata...

amjat..

memang la dorang akan tulis camtu, sebab dorang pun arsenal dan dorang pun bangang bangang bangang!

kareem,

memang gua glory hunter. kalau gua nak jadi loser hunter baik gua sokong liverpool..

-yzd- berkata...

Fak me. Quote of the century lah Abdul!


"Memang gua glory hunter. kalau gua nak jadi loser hunter baik gua sokong liverpool."

We all follow United!

jerong berkata...

mmg bangang 6 tahun xde ape2 piala except piala buatan sendrik(emiraped)hine gile...

matbong berkata...

@Mohd Rasydan
HAHAHAHHAHhhhahhahhHAHAHAAHHAAH

@talkIZcheap!
Xhabis-habis lg ke butthurt?
Sungguh mendalam kesannya..

adek dah besar berkata...

tak lucu langsung.

Berbo berkata...

tak lucu sebab kau butthurtt

Raiden berkata...

mu menang?? tak tahu pulak..aku usha game inter bayern lagi mahsyuk..

zool berkata...

saya gunners saya ok

pokdegrunge berkata...

bosang dgr 6thn xdk piale..mapuh bende laen la plok boh..
cool guner..piale xdok,game kaloh,maen lawo..sex mg bodo xthu bende..lol..
wenger trust

LS berkata...

Naiss!

talkIZcheap! berkata...

"bosang dgr 6thn xdk piale..mapuh bende laen la plok boh."

tunggu la dah menang piala, baru mapuh mugo lain... keh keh :p

WV:ourneed : trofi=our need!

asks berkata...

"In Wenger we frust" heh...

Azfar Ridhwan berkata...

@amjat
ok, aku da baca article arsenal tu. so, 10 years plan ek. mari kita tengok hasilnya waktu season 2013-2014 seperti dikatakan.

economical and philosophy wise, yes concept tu agak betul. but this is football for god sake. sume team nak challenge for the trophies every season kot! baik main petang2 je kalau tak nak fight for the trophies!

top_ace7 berkata...

Saya MU, saya okay. Hahahaha!

FeRoZ SuLaiMaN berkata...

gua memang dari 3-4 tahun lepas dah doa wenger nih kena sack...hadoihhhh

Askar MUFC berkata...

yeay...Man Utd menang.

pjoe berkata...

masuk semi final kalah la tu, bukan tak biasa

orang_es berkata...

@pjoe

liverpool tak masuk ucl, bukan tak biasa

Hazard Ali berkata...

masuk semi final kalah = bukan tak biasa..
masuk final kalah = bukan tak biasa..
masuk final MENANG = bukan tak biasa..

pendek kata, MU memang LUAR BIASA ah!
Dush!~

AKSARA : 'honte' = hantu setan merah!

pjoe berkata...

keh3
cukup la 5
nanti susah nak kejar pulak

Pak Alex & Co. berkata...

aku just nk quote blk kata2 ijan sblm ni.."ni kan page MU, knape team lain nk menyalak2?"

adinda anna liyana berkata...

saya sangat teruja dgn pengomen yg first sekali tu...

omg nasz! you follow this blog too huh?

btw, da2 la korang...MU mng treble kot sem ni. enough said.

keli berkata...

Menang treble MU season ni...hmmmm...kita tengok dan lihat sbb gua rasa season ni team mana yg menang cup bakal ditentukan pada hari terakhir...pulak2 dgn injury crisis MU skrg ni...

Sbg fan liverpool next season is our season...OK! Kakakakaka...YNWA

adinda anna liyana berkata...

ambiklah keli...takde hal la..membe2..tak berkira pun..

kareem berkata...

"MU mng treble kot sem ni"

MU ni universiti mane die belajar agak2?kehkehkeh...

ijan berkata...

kahkahkah
yana ni blh msk raja lawak aku rasa..

leo luqman.. berkata...

SIAPA SOKONG M.UNITED MMG BANGANG!BANGANG!BANGANG!BANGANG!
SBB DAH TAW M.UNITED SKONG SETAN!BUKTI?LAMBANG TU!LAMBANG SESUATU PASUKAN MELAMBANGKAN KEPERIBADIAN DIRI!SO KORANG SOKONG SETAN MERAH TU SO KORANG POWN SETAN!
BANGANG!BANGANG!OTAK LETAK MANE!

Streetwizer berkata...

sorang lg kardio in the making....

Streetwizer berkata...

sorang lg kardio in the making....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...