ANDA SEDANG MEMBACA

46

119 tahun - Liverpool

dingin Selasa, Mac 15, 2011

Bila tenung-tenung balik gambar di atas, aku yakin kaki mereka kuat. Tak macam kaki Nani. Bila tenung-tenung lagi, aku yakin semua jenis simpan sikat dalam poket, tak macam Sagna.
Bila tenung-tenung lagi, aku juga yakin semua jenis puas hati dengan bini, tak macam Terry amik awek kawan takpun macam rooney, minat nenek-nenek.

Liverpool memang best.

46 Ulasan:

Emoon Zulhilmi berkata...

sangat best ye??

kah kah kah..

Pert Doherty berkata...

best.. xtipu

AH berkata...

kelab legend nih...

AH berkata...

Liverpool's official birthday is on June 3 by the way - that is the date LFC was established. That's from museum curator Stephen Done

pakkordi berkata...

YNWA!

Mr. Schomey™ berkata...

sikat untuk sikat misai?

jerong berkata...

best lar sbb byk kenangan masa lampau...eeeeiiii jelek ahhh

Cob Nobbler berkata...

YNWA!

Mono berkata...

eee..jealous nya ai.

a berkata...

bila tenung-tenung lagi..owh season ni lansung takder harapan nak menang piala..
bila tenung-tenung lagi...owh masih menangisi pemergian dubok albino...
bila tenung-tenung lagi.... owh season ni menang sekali jer dengan man utd tp klh 2kali

Cob Nobbler berkata...

"There's only two teams in Merseyside,Liverpool FC and Liverpool reserves" - Bill Shankly.

YNWA!

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

"Hanya ada satu sahaja kugiran emo paling hebat di dunia, dan ianya adalah peminat pasukan bolasepak Menchester United."
- Guy Picciotto, vokalis Rites of Spring

RABUN berkata...

liverpool

SyDen berkata...

Takde nama players2 tu pun? Kata "The Best Fans in the World".

Azroy Bin Kassim berkata...

liverpool kelab untuk gentlemen.

α.φ.a.k. berkata...

cinta tanpa syarat hanya utk Liverpool.

there are only one hot fuckin' Luis, but there are another one crying at home acting sissy, as always.

nama player ade la kt bwh tu, rabun ke saja buat2 tak nampak?

orang_es berkata...

bila renung2 balik TTB ni paling emo klu man utd menang

cecx berkata...

YNWA!!

Kurast berkata...

teman suke beno ngan sokernet...

eme berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
mangifera berkata...

Team of Macs, Legend of Liverpool. Salute~

talkIZcheap! berkata...

Hai TTB, lama tak nampak, rindulah... :p

setakat tengok gambar memang hanya nampak yang indah-indah, ye dok?

pepehal pon... YAWN!!

PapaseedSuarez berkata...

Hai TalkIZcheap.. hang ngantuk ka?

Pi la tido.. smbl2 tu hang pikir la strategi camne nk sekat Suarez bile lain kali kite brjumpe ek..

Nite2..

jerong berkata...

sokong orang_es.............

theDX berkata...

PapaseedSuarez: jumpa kat mana???fina FA cup or final UEFA???oopppss...

matbong berkata...

KALAU man u kalah malam ni, aku nk tgk je peminat2 tegar man u tu..

hantuLongkang berkata...

entri yang sangat tai-chi...nampak lembut tapi keras penangannya...budak2 MU yang paling kuat terasa gegaran samapi ke otak..dan nampaknya dah meroyan..kehkeh

Lion-O (Thundercats) berkata...

yang ni baru betul SANDARKAN PADA KENANGAN..

ijan berkata...

ni kn entry libepol
asal fan lain menyalak2..
pathetic

Hazard Ali berkata...

Terasa keDINGINan la kat Champions League ni tanpa Liverpool. Eh? Dah banyak musim rupanya takde.. HAUHUAHUA~

a berkata...

alaaaa.... menang lg.... haishhh...

Streetwizer berkata...

kalau tenung2 balik...manalah liverpool dlm top 4 skang?

Jarr berkata...

ramainya menyalak..entry mengenang pon nak menyalak.Tak dpt mkn Pedigree camnila rope..

Tengku Sidek berkata...

Terbaik terbaik terbaik!!!!!!!!
YNWA

top_ace7 berkata...

muka sorang-sorang macam kaki pukul je.

Zinedine Zaiddin berkata...

Aku sapot Jarr...keh3~~



Kata aksara: Bacor = nak suruh korang baca betul2 atau ramai yg menganjing ni bacol2 semuanya..

adinda anna liyana berkata...

hi jarr.

frwls berkata...

luis nani kena tabah macam luis suarez. kikikikikikiki

Hazard Ali berkata...

119 tak cun sangat la. Tunggu nanti 188 ke, baru cun kot.. ye dok? Dok?

Lion-O (Thundercats) berkata...

hahaha..jarr butthurt..

si dingin tu menganjing kt bwh pic tu ko x nmpk plak..

geng2 ni kalo hidup mau diludahnya muka gerrard dgn carragher..

Jarr berkata...

butthurt tu apa?

aku bahasa inggeris bengap.

jerong berkata...

tahu kah anda pabila mu mng lwn marsel seluruh alam bergumbira..kahkahkah...opps lupe lak xbole nak menyalak kt entry ni kang ade makhluk yg emo plak...

Pak Alex & Co. berkata...

"ni kn entry libepol
asal fan lain menyalak2..
pathetic" - thisisparoi

hahaha..same to u la bro..pathetic!

"KALAU man u kalah malam ni, aku nk tgk je peminat2 tegar man u tu.."

KALAU la kan..KAAALAAAAUUU..tp, termenang la plak..cmne lak ni..aduii..cilake chicharito..kalo die x skor msti MU dah klh..jage la ati Matbong ni sket..

se7en berkata...

saper-saper pun leh tinggalkan komen kat sini kan samada dia penyokong Kedah,Arsenal,Gamba Osaka mahupun Chicago Bulls sini selagi tidak melanggar Akta 5 kurungan 9 hukum Kanun Sokernet, giler apa, mana nak dtg klimak klu tak 'nganjingkan' entry team lain...

shukri hidayat berkata...

mangapa kita harus bersengketa..

-sandarkan pada kenangan

Asohoku Keita berkata...

dah xde modal...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...