ANDA SEDANG MEMBACA

87

Bila Sore Losers United Kalah

Obefiend Weiland Isnin, April 18, 2011 , , ,
Scums

Kalau dah namanya United, gangster bolasepak sebenar.



87 Ulasan:

Shankly berkata...

1st . aku nak balik dulu.

Fairuz berkata...

Hahahaha...

Pemain MU dan fans diaorang sama je. Tak boleh nak terima kekalahan!

Zinedine Zaiddin berkata...

Yang part Anderson tu xleh blah..emo nak mampus! Macam budak2 kalah game guli...kah kah kah!!


CAPTCHA : PIDOO - pidomat?

ibnu sina inamza berkata...

Nilah club yg slalu berjaya pastu bila tuhan uji skit dgn kegagalan...trus butthurt dgn wink2 balotelli...LOL

Kap berkata...

contohi sikap Pahang.
hahah.

hellghast berkata...

team lain kalah juga,takde nak cari pasal...mcm Happy Warrior jugak....mudah butthurt hahaha!!!

*aksara suffis,dah mcm bunyi sifilis!

ringo berkata...

united tak boleh terima kekalahan. maybe sebab jarang kalah kot. mungkin kene belajar dengan liverpool. dah lali

Tengku Sidek berkata...

Treble to Trouble...

kulu izwan berkata...

awat xtayang si balotelli ni kenyit baik punya kat ferdinand? hahahahahah

i77uddin berkata...

nice one Ringo ;p

amexhazwan berkata...

hamboih.. ramai pulok fan man city sini.. ye dok?? (kalau ada)

keli berkata...

Treble mane treble??? Booooo.....!!

keli berkata...

Ferdinand sakit burit....bru kne sket dgn mario...kakakaka..gangster united bangang...

matdarts berkata...

good job obe......like this...

Berto berkata...

hidop Balotelli!!

dewajiwa berkata...

apa la sangat.

julu berkata...

si telli yg celebrate depan fans united..
anderson just nak bekup..
GGMU
kalah??? EPL..UCL.. kite bakorr

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

time MU menang dengan chelsea takde plak entry.. time kalah dan-dan je..

kehkehkeh.. obe.. obe..

benarlah seperti yang dijangka.. para pesakit bontot dan pendarah jubor mendapat tonik penawar di hari kekalahan MU.. well said..

ABU, kau ade?

putra mane putra?

Wan Perlis berkata...

Hªªhªhªªhªªhªhªª

mangifera berkata...

city je pun, takleh nak menang.

treble? more like trouble. apalah agaknya FA English nak penalty untuk all the disrespect behaviour yang ManU players buat ni. agak2nya, ada tak the whole squad kena banned? van de sarr, ferdinand, scholes and anderson.

This is what everything that could go wrong with sport. A team/player who always winning, boosted their ego and make them think that they're above law that they could get away with every wrongdoing they do.

I hope for more disciplinary actions taken to ManU team in order to make things right again. Hope so.

mooie berkata...

xdapat menang game dpt menang bertumbuk pn ok gak.haha

mizu_sama berkata...

ini entri bukan pasal pebenci united. ini entri nak tunjuk yang pasukan Man UTD,Fan dia semua emo.tak boleh kena ujian tuhan..nama pun SYAITAN MERAH.hahahahahaha


pasal entri man u mng xde up..ko tanya la kem utd..bodo tak boleh nak di ajar.hahahaha

Hizwan Nizam berkata...

ape ade hal.
*angkat kening je.*

ggmu !

keli berkata...

@dany
Entri dari obe mmg takder la gua rasa..
Tapi entri dari jorji ada seingat gua...cukop2 la tu der...

Entri ni nak tunjukkan perangai player MU bile kalah jer...kakakaka..emo habis.

Wenger pon sama gak emo bile draw...kakakaka...lwn team reserve liverpool jer...kakakaka....mmg sadis game semalam...best giler.

r.k berkata...

Kuala Lumpur pun nganjing kat fan team lawan bila menang . inikan pulak Manchester CITY .

jaga-jaga city , stoke tunggu dekat final .

Nik Saiful Anuar berkata...

mane tweet abg rio nih?? mcm menyepi jer, kehkehkeh

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

mizu_sama: gua cakap pasal obe tak up entry time kalah ngan MU ari tu.. yang lu berdarah jubor kenapa? kehkehkeh.. kalau bangang jangan tunjuk sangat.. simpan sikit untuk adik2 kat rumah.. kehkehkeh..

keli: yang jorji punye entry tu gua dah baca.. well.. nice game liverpool.. great late drama.. haha..

Nizam berkata...

ah bosan ngan fan glory hunter ni.kena provoke kemain marah.podahhh chit!

mizu_sama berkata...

pasal lak obe nk up entri bila man u kalahkan chelsea? bangang bangang bangang. gua tak bedarah jubor pun pasal tajuk entri ni pun nk tunjuk sejauh mana emo nya penyokong/pemain man u.bangang. bukan pasal tiba2 kita org suma jd fan chelsea.bangang

askara:kunted =kentut united

rashideeshukri berkata...

aku bukan main tunggu lagi entri ni, akhirnyaaaa.

kenyit mata pun marah. adakah terdapat laserin seperti Kak Limah dalam mata Balotelli?

by the way, korang boleh kaver citer pasal Dalglish dengan Wenger bergaduh tak?

GGMU berkata...

man utd kalah..gua ok. man utd kalah, para ABU tak berapa ok.
btw, aku rasa obe dlm diam penyokong man utd..iyo dok?

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

mizu_sama: kahkahkah.. simpan bangang tu kat adik lu.. dah nampak sangat kene pakai kotex lu ni.. sebab obe kan dah tukar balik kem chelsea.. adoiyai.. baru baca sokernet ke dik?

kehkehkeh..

orang_es berkata...

alah piala fa je, epl dh confirm dlm tangan mwahahaha

-KingSyahmi- berkata...

kekalahan ni ku teriman ngan seluar terbuka....ehhh hati terbuka...takpe2 EPL ade...


putra mane?

Fred berkata...

actually penulis entry ni nak United react mcm mana? biar je Balotelli cemuh fans United? kang kata dayus plak.. pelik lah kau nie.

Zinedine Zaiddin berkata...

Rilek sudah. Yang kalah, kalah la. Yang menang, tahniah. Yang butthurt boleh sapu KY Jelly, Yang "U Jelly" boleh pegi belok kiri.

Belajar terima kenyataan, walaupun seri game Arsenal vs Liverpool semalam macam cipan...

top_ace7 berkata...

Ballotelli memang langsi.

nyzm berkata...

biasa ah kalah.. man utd dh experience sngt mcm ni so move on je la. ada kekalahan lagi teruk dari yg ni

se7en berkata...

Citeh baru menang semi FA celebrate mcm dah menang final UCL,jd mcm Arsenal nanti baru tahu langit tinggi ke rendah...

tengoklah, Apabila keranda dibawa barulah kau akan bercucuran airmata...

amexhazwan berkata...

nasib baik la sokernet ni tempat nak troll dan provoke je, professionalism xpyh cakap la kan.. treble melepas tak apa.. gua united, gua ok.

kareem berkata...

apsal kuang ajar sgt van der sar tu?eh, apsal kuang ajar jugak scholes tuh?eh..eh..eh...semua la kuang ajar..kahkahkah

Raiden berkata...

haha yang tak boleh blah wright filip cuba nak lawan ferdinand padahal kecik cinonet je dak tue..

saf berkata...

bodoh...anderson dan ferdi naik angin sebab mario pegi celebrate kemenangan lepas wisel pemanat depan fans united...bukan sebab depa naik angin atas kekalahan...bodoh...respek the fan...ko menang pegi lar celebrate dgn fans korang, buat apa hanjing fans lawan...apa yg ando dan ferdi buat adalah semangat bola sepak sebenarnya...baca paper sblm buat ulasan, nnt jadik bodo mcm toyol...kalu korang score gol, pegi tease sikit dpn fans lawan itu blh terima lagi...tapi lepas wisel pemanat pegi lar dekat fan sendiri...buat apa carik pasal dgn fans team lain...wakakakakaka...

jaya jr berkata...

haha.pdulik ape fans manchester united..neville buat kat fan liverpool okay je beberape tahun dulu.xde dolak dalih.fair and square..ajar fan MU erti kekalahan..jgn asyik nak berlagak je..kah3..red devils same je ngn red warriors..tak dapek trimo kekalahan..tak dapek laa den nak nolong..kui3

saf berkata...

bodoh...itu waktu game...ini leoas game...bodo....

Mohd Hilmi Sauti berkata...

jaya jr : red devils same je ngan red worriors..xdapek trimo kekalahan??? wadefakk...ko org nogori ka?? sape yg xdapek trimo kekalahan neh? bkanke fans N9 ke yg buat riot tuhh sbb asyik kalah jek???wakakaka.... cermin diri skek,der!!!

Tukang Terjun berkata...

cilakak man u kalah.. nasib baik sebijik je.. kalau berbijik-bijik kena, mau tutup laman web sokernet nih

Hazard Ali berkata...

Aiseh.. terlambat pulak bereaksi.
Ok nah, jubor untuk disakiti. Sila lah.. takkan itu aje hanjingannya?

Haha.. GGMU still!~

Hambali ® berkata...

alamak apehal Wright Philip horny semacam je peluk kaki Ferdinand.

Ala-ala nak blow job je nampak.

mrlrie berkata...

gambar 1st tue sib baik anderson yg nak bukak capoeira... tgk park ji sung dok tgk kot tepi saja... kena kuntaw park ji sung mau bolatelli jadi bola-bola api....

talkIZcheap! berkata...

Ha... tahupun gangster...

WV:ovelike - over like??

Askar MUFC berkata...

Emm..lama benar tunggu entry untuk match ini diupkan. Ingatkan dah tak nak keluar dah.

Btw, muka balotelli dalam gambar ketiga memang tak leh blah. Cool jer walaupun ramai org tak puas hati dengan dia. Memang kaki troll habis..huahuahauahua

Jarr berkata...

yang butthurt sgt marah marah sampai panggil org bodo ni apsal?
rileks arr..emo emo arr jugak,takyah arr sampai membodohkan org..

part of the game la ni..Balotelli ni anak buah siapa dulu?Maurinho kan?
Dia belajar dari siapa bab bab provoke makan dalam mcm ni?Maurinho kan?

So chill sudah la..bab Neville tu betul bhai,dia mmg haters liverpool tegar dari korang yg pompang pompang kat sini.

so takyahla sampai nak membangangkan dan membodokan org,tak manis.

Sportmanship la skit mau tunjuk..bakar membakar kan amalan mulia..ehheh.

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

jarr kalau lu tengok komen gua sebelum2 ni tak pernah nak bodoh atau bangangkan orang pun.. tapi cer lu try baca dari atas..

jayB berkata...

gua boleh terima kekalahan ni.. MU pun.

cuma man city tak reti nak handle kemenangan mereka. celebrate cam menang champion league. hahahaha~

anyway semua org pun berbulu dengan balotelli termasuk mancini sendiri. so apa nak hairan.

jayB berkata...

http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Manchester-City-s-Mario-Balotelli-sparks-FA-Cup-semi-final-scuffle-after-goading-Manchester-United-fans-article724667.html

Memetik kata-kata Mancini:
“I want to wait because every time, ‘It’s Balotelli’s fault"

Pak Alex & Co. berkata...

alaa..sama je la mcm wenger gado ngn dalglish..xbleh nk terima seri? tu blm kalah lg tu..mau ditumbuknye dalglish sbb panas dgn player...hek eh

Pak Alex & Co. berkata...

btw, entri ni bru menampakkan kelibat ABU's yg sblm ni menyorok bwh meja time MU menang..kihkihkih..this time lu org bru nk tnjuk muke laa aann..hahaha

Pak Alex & Co. berkata...

oh lupe, pic fdinand jelir lidah tu dah mcm hero filem tamil..deydeydeyy!

sinach zawawi berkata...

cam biasa, payah nk jumpe fan MU cakap team dia mmg silap la nk gaduh2, nk jadi gangster.. well, as expected.

Triplei berkata...

genyit mata pon nak gaduh.

bukan tunjuk isyarat lucah pon.

jaya jr berkata...

saudara saf dan hilmi diminta bertenang sebab bahasa noghori tu gua buat maen2 je..gua nak kecek klate pon boleh.tapi attitude fan MU memang tak boleh blah..tok sey trimo kenyatae kaloh ngn city..haha..nok treble cari tahun laen aa..taun ni takde..sorry fan MU..jangan laa nak bodoh-bodohkan orang sangat ye..

ijan berkata...

sial x pasal2 nogori den plak kono

mizu_sama berkata...

ekceli aku ingat setakat bangan korang apa adehal. pipiyapong pun tulis pasal bangang bangang bangang. dan aku pada awalnya pun tak mention nama sapa2.abg danny yg petik nama gua dulu.hahahaha

sudahla danny,mlm nie selamat berjuang yer.nnt kalau malaysia lawan lubnan kita sokong malaysia sama2 ya.

adinda anna liyana berkata...

assalamualaikum..
hi semua..

amboi amboi amboi...
lambat pulak masuk...

takpelah da terlepas trouble...double ada lg...who knows?

at least takdelah berangan cm fan gunners konon nak sapu 4 sekali..hmm.non hado.

Pak Alex & Co. berkata...

aku bet dak jaya ni mesti senyap blk kalo MU mng at least for league title...oh ya, 'jaya jr' bliau juge pasti kecut dan termasuk ke dalam skali..heh

GGMU berkata...

biarlah Man Utd kalah..apedehal. para ABU yg melatah pulak. whoha!!!!

the beauty of being man utd fan adalah melihat para ABU melatah jika man utd menang atau kalah. I like it. puas!!!!

walaupun team sendiri ke laut tanpa menang apa apa piala, para ABU ttp bergembira. kepuasan para ABU bukan terletak kpd kemenangan piala, tapi lebih kpd tgk kpd apa yg berlaku pada man utd. sungguh ART perangai ABU ini.

biarlah mereka para UNITED, biarlah man utd kalah..no problem, janji setiap tahun menang piala.

GGMU berkata...

no 19 semakin hampir. semakin panas lah punggung para ABU. biarkan mereka bergembira...man utd ttp klaseman (walaupun kejuaraan liga belum confirm lagi).

sabar yo.

ZombA berkata...

ngan team tahi pon kalah ka?!!

treble become trouble....

Abi-iRFAN berkata...

Siapa kata MU gengster, siapa?.. mana ada, diorang 3 line cawangan england je. kehkehkeh..

ab9cy9@gmail.com berkata...

ada team tu dgn team bukit broga pun lauk..

treble become double.. better than NEVERRRRR.. harap nganjing je kuat.. hahaha

hellghast berkata...

Ala banyak bunyi pulak! sekarang sape yang menang? hahaha!!!
sape yang tak toleh terima kekalahan?

nu_Ox3r berkata...

bgus jugak ballotelli ni mengajing cm ni.at least ad bnda fan man u nak bincangkan selain kekalahan man u dan treble yg dh trouble.keh3

keli berkata...

DOUBLE?....kakakakaka..kalo tak dapat double pastu nak panggil SINGLE plak....kakakaka...lawak dol....geli ketiak....kakakakaaaa...nak jugak tu ada bunyik ble,ble (bel) gak....kikikiki...

talkIZcheap! berkata...

@Abi-iRFAN: Obe cakap, LoLZZ!

amboi, amboi, amboi... Keli

paiseh berkata...

macam RTM!!

trevor berkata...

er..minta maaf semua. ABU tu pedia?

Streetwizer berkata...

apa2 hal pon MU masih klasemen di EPL walaupun tak klasemen di FA...apadehal...

pokdegrunge berkata...

wei lembu,,ak nk tye....
best ke sokong team hok xleh poses bola 90min??
mcm babi maenang nk seri..
in arsene aku trust

LollyHatesMe™ berkata...

sakit bontot detected hahahha...SAF

Sir Alex Fergie mungkin hahaha

crone1585 berkata...

baru kenyit mata...blum kenyit buntut...tu pun nak emo...

hijaz.mohd berkata...

man utd mmg poyo... bila mng ckp bkn main nk sakitkn hati org lain, da kalah main pukul pulak.. man utd mmg setan...

Muhammad Ichsan berkata...

tak kan gambar je kot??? mne entry panjg lebar korang yg paling anjing tu??? ni kire buyers dah ni.. ke korng kene geng dgn metro arena xnk anjing man utd! haha.. syabas sokernet!!! ;P GGMU!!!

fitsepet berkata...

HAHA..AKU FAN MAN U..

kalah memang kalah..kami terima..

tapi,kami ke final & bakal champ EPL

& semi final Champions league..

kome ade?? kejar tgk.....=P

team baby,blue and walk alone always...same jer...

MAN CITY pun dah ada 1 piala.=P

trevor berkata...

er..tolonglah jgn bergaduh. ABU tu ape? ABU? aku betul betul tak paham ni. budak-budak m.u memang tak reti jawab soalan ke?

matbong berkata...

WiNK2...
u mad???

HAHAHHHHHAHAAHAHAAAAAAHHAAHAAAA

qaiyim berkata...

pelik bebenor ak,ak fan citizen pon xkeco..haha..akhirnyer nk mnitis air mate ak,ak support dr city nek epl dlu..tp asyik kne bahan..gi NZ tgk city vs united(pasal mamak kt ngan umah ak pasang AF final,cibai!)ak sorang je kt NZ pkai shirt city(jc xde,xglemer la katekn..mne nk carik)tp city mnang 3-1..yeahh..n now, lastly kalakn united kt semi n da mnang pon FA cup!tore dat fucking banner down u red devil!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...