ANDA SEDANG MEMBACA

39

Permohonan maaf terbuka kepada Sardin Ayam Brand




Saya Abdul Sokernet, wakil dari Sokernet, ingin meminta maaf kepada Sardin Ayam Brand kerana selama ini telah menyamakan mereka dengan pasukan Liverpool.

Kini kami telah sedar bahawa sesungguhnya Sardin Ayam Brand ni adalah bagus dari Liverpool kerana sardin ini mengandungi Omega 3 dan Kalsium berbanding dengan Liverpool yang hanya ada taik semata-mata, dengan team ex-coach pun boleh kalah. King konon..

Kami berharap pihak Sardin Ayam Brand menerima permohonan maaf ini kerana kami juga manusia biasa yang sering membuat kesilapan.

39 Ulasan:

Yozad berkata...

maaf diterima..

shahirahkhairudin berkata...

sandarkan pada kenangan..

Özgür Çek berkata...

di mana ada uncle woy disitu la liverpool kalah...
YNWA!!

AH7 berkata...

sardin ayam brand sedap dan berkhasiat...

adek dah besar berkata...

KING?
king kepala hotak dia.\
hahahaha

pasti besok ada statement,
'we miss you Roy'

padlies_plus44 berkata...

sememangnya..ayam brand!!

gula-gula berkata...

KAHKAHKAH! ini lawak

amexhazwan berkata...

ayam brand banyak berjasa kot dlm kehidupan seharian..

eh man u menang plak td eh... hihihih

Ayie berkata...

habis la sardin brand saman sokernet nanti.. aduh.. teruk la ko nih abdul sokernet.. nanti kat mana aku nak cari maklumat bola.. MUAAHAHAHA..

i77uddin berkata...

europa lg la jawabnye...HAHAHA

Cob Nobbler berkata...

ala...kalah penalti....#ayatcliche

SyDen berkata...

Roy Hodgson? kah kah kah

Tak puas hati kalah 2 bijik penalti? Tak puas hati referee? Martin Atkinson? kah kah kah

Satu team tu bocor penalti 2 kali jugak woit!

Andy Carroll 35m? Kah kah kah

SyDen berkata...

Double comment. Off topic.

Sporting Gijon? Kah kah kah

Aku root pada Spurs untuk Bernabeu clash midweek ini.

Nabil Hussein berkata...

Liverpool patut beli Odemwingie dari Carrol. Sampah btol org rambut pnjg ni.

ijan berkata...

yg ni lawak x lame,klu ckp lame jgk die banga!

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

MU pun kene penalti 2 bijik gak..
apeadehal? ye dok?
kahkahkah!

Hazard Ali berkata...

Isy.. ade ke patut reff bagi sampai 2 penalti.. jahat btul reff tu.. kalau tidak, sure menang kan? Kan? Kan? Kan? Kan? Kan? Kan? Kan? Kan? Kan? Kan? Kan? Kan? Kan? Kan? Kan? Kan? Kan? Kan? Kan? Kan? Kan? Kan? Kan? Kan? Kan? Kan? Kan? Kan?

Tapi nape MU leh menang je jugak.. bukan sipi2 lak tu.. hauhuahua!

Dush!~ (sambil mencarut kat kamera - apa ade hal)...

Askar MUFC berkata...

Betul, lawak abdul ini walaupun masih menggunakan subjek yang sama tetapi sudah tidak lame lagi. Lawak ini memang best.

Dan, result minggu ini memang best untuk semua..huahauhuahua

dewajiwa berkata...

kur kur kur..kur kur kur..
eh, dah macam bunyi burung tekukur plaks. eheheh.

arnab main bagus la semalam. cuma takde supply. dan taktik WBA main bola lambung/tinggi tu maybe takde dalam strategi King Kenny nak counter camne kot. takpe The Kop masih dalam proses nak serasi lagi tu. kasi masa lagi la.

eh, lupa plak. mana entri MU menang? Naz, kasi la puji sikit team champion wei. haha

-yzd- berkata...

Abdul Sokernet = LEGEND

mohd faizal bin sarif berkata...

cittt..bayang2 nk sentuh cup pon takde lg mau jadik king.citt porah..raja sorak utk fans bole la..sorak je la manjang..pastu ciom kamera..wakakaaka

Azfar Ridhwan berkata...

ala, kan diorang dah menang Piala 'Menang Lawan Man Utd'. hehe.

2 penalty dowh.. ref bias dowh..
tapi kan, team lain pun kene 2 penalty dowh.. tapi menang gak dowh..
semua ref skang menentang team tu dowh.. tapi menang gak dowh..

walaupun team tu takde king, siap kena ban dari touchline, tapi team tu tetap klaseman dowh..

biasalah amalan bakar-membakar ni :D

kforkml berkata...

Match Of The Day Week 31

West Brom v Liverpool
http://www.mediafire.com/?sl4bz8i7d9k4mzd

Muhammad Ichsan berkata...

name pn abdul??!!! bangang kot! main bola mesti cm sampah.. biasa la melayu. sembang mesti meletup! team freemanson or chelsea kalau kalah xde la nk sembang lebih.. liverpool mng dgn chelsea n man u xde nk sembang lebih. pastu boleh lak ckp kalah pn boleh menang liga bagai.. yela 19 tittle kan?? liverpool boleh dok rilex jela x mng pape da brape tahun ni.. man u smgt dok kejar.. nape x btol ke?? barai wei fans man u! ;P

easymustard berkata...

kah kah kah injured jubur!

jerong berkata...

kahkahkah...ade ayam brand emosial kt cni....mmg taik la...yuhuuuuu
king ayam.....

Abi-iRFAN berkata...

Ayam ke ABU si beliau yang cedera dibahagian sulit kawasan belakang tu?

Kahkahkah..

kucing_mainan berkata...

sardin ayam brand lagi sedap dari sardin adabi. sardin dye gemok2.

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

sesape yang ade 'butthurt cream' lebih tu boleh la sedekahkan kat muhammad ichsan ye.. kesian gua tengok.. teruk sangat dah tu.. kahkahkah.. mungkin juga kulup dia panjang sejengkal..

rashideeshukri berkata...

woih AC Milan menang dengan Inter Milan tanak citer ke? Milan Derby tu bukan main2, 3-0 kena bantai.

sejujurnya aku kata, Liverpool bermain agak taik semalam. toksah la nak ungkit pasal Johnson ngan Agger injured la, tu bukan penalti la apa la, tgk build up play pun kelam kabut, bersepah2.

dah lama aku tak tgk diorang main taktik long ball, tiba2 bole pulak main camtu semalam, apa citer? sebab nak feed Carroll bola?

aku nampak kejuaraan liga semakin rapat kepada MANC SCUMS balik.

Streetwizer berkata...

butthurters detected...

hellghast berkata...

dah lama siot gua tak komen,aku marah bile sokernet samakan Sardin Cap Ayam dengan sandarkan pada kenangan,aiseh bercakap tentang kenangan...

masa sekolah rendah dululah mak aku masak sardin cap ayam yang membuatkan aku membesar sebagai seorang manusia...hahaha!!!

demm sandarkan pada kenangan jugak...

Hazard Ali berkata...

cer amek skit sardin tu sapu kat kawasan cedera tu, cik mohamad? ok ke idok? HAHAHAHA~

ZombA berkata...

gua ingat team cap sardin nie kene kutip balik Rafael Benitez utk jd assistance Kenny.... baru top kot... loserfool...

SocketWorld berkata...

cisss.. kalah ngan Roy Hogson la pulak....

aku harap pemain2 Liverpool kena makan sardin ni banyak2.
tambah Omega 3 dan Kalsium.


segalanya L.I.V.E.R.P.O.O.L.!

Pet Shop Boys berkata...

Banyaak makan Sardin boleh kena gout :(

mari kita lihat apa Ayob Kelubi dan Jarr nak komen pasal ni hahahah

LollyHatesMe™ berkata...

pasni rasanya dah boleh edit satu lg troll picture..

this is aFailed

Mohd Fadhil berkata...

dah bosan dengan lawak ni..x kelakar langsung..sokernet ni dah xde idea ke?

cakapsorang berkata...

Salam..maaf, tp tahu x Abdul tu apa? Abdul = hamba...selepas Abdul tu hanya Nama Allah je boleh letak..kalau tak tahu x apa, tp jgn lepas ni buat lg.. Boleh jatuh murtad..maaf lg sekali

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...