ANDA SEDANG MEMBACA

20

Kemaruk RED CARD Kewww..... Lihat Video ni Jewwwww

Khas kepada ABUs

Semalam banyak orang hilang kawalan diri kerana manusia yang memakai kugiran lengan Man United tidak diberikan kad merah kerana tackle lastmannya keatas pemain West Ham. Di Twitter ramai yang mengatakan ref kena beli. Ref dah di-Saiful oleh Sir Red Nose sebelum wisel dibunyikan dan pelbagai lagi teori konspirasi yang aku yakin setaraf dengan teori Illuminati Raja Dunia atau Lucius Sebenarnya Peminat Stevenage Borough F.C.

Kepada ABUs yang kemaruk nak tengok Vidic dilayangkan kad merah ini dia videonya. Layan sampai inzal. Harus diingat Vidic hanya akan kena kad merah jika menentang kelab hebat seperti Chelsea. Kalau kelab sampah macam Arsenal, Liverpool, Spurs, Man City, Newcastle, Villa, Bolton dan sebagainya jangan harap dia dapat kad merah. Ini adalah kebenaran.



20 Ulasan:

meen berkata...

gile bongkak.

i77uddin berkata...

MUFC...not arrogant, just better

shahirahkhairudin berkata...

GGMU ! okey daku bangga !

Syafiq berkata...

tak kesah pun kalau kene buang.game sebelum ni kurang sorang,rilek je menang.dah hebat tu,hebat jugak la.GGMU.

Hazard Ali berkata...

kalau bayar pun kena gak penalti dua bijik, haru jugak tu.. hahaha~

kareem berkata...

aik, dah tukar chelsea ke obe?dah tau fulham xleh blah?

.Gory. berkata...

Pembetulan. Vidic selalu kena red card lawan Liverpool ya.

rashideeshukri berkata...

patutla naik banner CHELSEANET, pokemon, banyak yang dah jadi anjing Abramovich rupanya.

ah, biasa la, teori konspirasi macam ni hanya boleh dibuat oleh MU, Grandpa Alex kutuk FA pun FA tak berani buat apa2, kalau Ian Holloway ataupun David Moyes yang kutuk, agak2 berapa tahun diorang kena ban dari management ek?

nyzm berkata...

FA tak berani buat ape2 ke? abis dah kena ban 5 game apa lancauuu kahkahkah!

lantaknet berkata...

obe neh sembang je lebih.vidic penah kena red card mase lawan liverpool.tengok bola ke tidak obe ni?

Persatuan Ragbi Pulau Pinang (PRPP) berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
kforkml berkata...

@lantaknet, kau jgn buat main. org gemuk ni selalunya byk knowledge bola daripada org biasa mcm kita ni. lol.

lantaknet berkata...

Vidic hanya akan kena kad merah jika menentang kelab hebat seperti Chelsea. Kalau kelab sampah macam Arsenal, Liverpool, Spurs, Man City, Newcastle, Villa, Bolton dan sebagainya jangan harap dia dapat kad merah. Ini adalah kebenaran.

cmni banyak knowledge ? vidic pernah kena red card lawan liverpool dol..makan freeskies agaknya obe ni

Özgür Çek berkata...

tah obe...ke ter-Saiful???
banyak kali kot vidic kena red card lawan liverpool..

xirsme berkata...

lol..Obviously anda-anda semua ini baru kenal Obe! :D




BEL19VE GGMU!

rashideeshukri berkata...

@nyzm: ya, memang benar 5 game kena ban, tapi dah selalu sangat tu, bukannya sekali dua. kalau aku jadi FA, aku tanam dia dalam lubang terus haha.

nyzm berkata...

hahaha

Streetwizer berkata...

ini sgt grand...

LollyHatesMe™ berkata...

hahahaha...

budak femuk tu i like haha..tingat lak gambar steve bruce skang dan gambar dia sebelah giggs


fes taim aksara terima kasih..gracie

Sito Kebaboom berkata...

man utd dan referee england ibarat aur dengan tebing.

madefaker eshol.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...