ANDA SEDANG MEMBACA

29

Satu Tumbukan Padu Ke Udara

Lucius Maximus Isnin, April 04, 2011 ,
Rudeboy - Lelaki sebenar mencarut depan kamera, bukan cium kamera!


Ramai yang pernah pertikaikan kenapa aku tak pernah kutuk, hina atau menganjing Manchester United seperti apa yang aku buat kepada Arsenal dan Liverpool.

Kenapa?

Benda macam Sabtu lepas adalah contoh terbaik kenapa.

Apa makan Manchester United ini?

29 Ulasan:

lara_nur berkata...

1st?

GGMU berkata...

taktikal genius SAF. Hanya Jose Mourinho yg boleh lawan SAF.

kitt berkata...

play like a championn!!!

shahirahkhairudin berkata...

yo ! rooney !!

LS berkata...

Setuju dgn GGMU.

Greatest comeback of the season!

Singa Biru berkata...

errr..greatest comeback of the season ke?..mcm baru tgk bola season ni je bang..setakat kene tgal 2 gol pstu mng dah perkara biasa bg kebanyakan team tahun nie..yg x biasa cuma tny arsenal..dah leading newcastle 4 bijik pn x boleh nk mng..yg tu baru comeback of the season!

top_ace7 berkata...

Gaya juara yang sebenar !

Nobita Sensei berkata...

mereka makan nasik macam kita juga..

talkIZcheap! berkata...

pergh... jorji hack akaun Lucius!!

:P

Muhammad Syahzannizam berkata...

what?? whatt?? what?? FUCK OFF!!! -ROONEY-

rashideeshukri berkata...

aku rasa player England ni ada masalah moral la. dah la si Shrek ni dok maki depan TV, si Wilshere tu pulak tunggu masa je nak jadi bapak, umur baru 19 tahun tu.

talkIZcheap! berkata...

"aku rasa player England ni ada masalah moral la"

anda yakin ke hanya player England je camtu? Ataupun media England yg paling heboh kalo ada berita-berita cam gitu?

Daud berkata...

hahaha..tergelak gak bila roney ckp fuck dpn camera.

rashideeshukri berkata...

@talkIZcheap!: aku tak nafikan gak yang league lain pun ada gak malaun-malaun yang macam diorang ni.

tapi kalau nak diikutkan peratusan, nampak gayanya macam England la yang dominate. kalau tengok foreigner yang main kat EPL sendiri pun, macam Kuyt, Kalou, Teves, takde la huru-hara sangat macam Terry dengan Carroll.

GGMU berkata...

singa biru:

greatest comeback sbb

1) newcastle arsenal just draw aje.

2) comeback Man utd yg memungkinkan kejuaraan liga. Newcastle comeback for ???

3) alah setakat score 4 gol lawan budak budak..tak ada greatest nyer.

4) alah.. man utd buat apa pun ttp nampak 'the greatest' sbb para ABU terpaksa butthurt.

-yzd- berkata...

Aku rasa game ni belum boleh cakap as a greatest comeback lagi. Ok eventhough west ham lead 2 goal, aku still rasa United control game. And west ham score pun bukan dari open play. So walaupun dah 2-0 down, aku tetap dapat rasa united still boleh menang.

Kalau nak tengok a greater comeback, UNited lawan Spurs yg 5-3 tu. That's the greatest bagi aku

talkIZcheap! berkata...

LoLZZ GGMU!! gua sapot lu, gua sapot, terutamanya yg no 4 tu...

-yzd-, ala, rilek lar, yang tu sezen bila? kita bincang pasal sezen ni... huhu

talkIZcheap! berkata...

rashidee: tu lar point aku, media england memang gila-gila babeng ketat kalo ngan player sendiri, foreigner diorang tak kisah sangat, ataupun foreigner tu sendiri dah berjaga-jaga, kot-kot buat perangai, abis satu muka depan paper keluar, haru gak...

bagi media Engeleng, footballer ialah celebrity, dan celebrity sepatutnya berperangai seperti Saint...

well, kononnyalah... padahal diorang just nak jual paper jer... dasar kapitalis! :P

pakkordi berkata...

Jangan tulis macam ni lucius.

Kalau saya Liverpool, saya akan Liverpool at the top, in the middle or in the bottom of the pits. Saya tetap YNWA dan ManUres tetap scums of the earth dimana jua mereka berada.

Har har har.

LS berkata...

HAHAHAHA

mmg greatest la GGMU!

mohd berkata...

WAYNE THE RUDEBOY ROONEY
3 tumbukan padu di udara

Hazard Ali berkata...

Err.. makan sardin cap ayam, mungkin?
Dush!~

i77uddin berkata...

@GGMU: lu mmg terbaek! hahaha

Streetwizer berkata...

sgt rudeboy..keh keh keh...

Tools of the Trade berkata...

tak pyh nk mcm2.tukar coach sne sni.beli player jambu2..beli player tu..jual playerni..rilek je pak alex.maintain n konsisten.still salute kat chelsea n arsenal.real2 fighters!you never walk alone to kis kis the camera.wakakakaka

ggmu

midyx berkata...

3 tumbukan padu ke udara .. 2 ban padu di padang :)

Muhammad Ichsan berkata...

yeahh mmg padu!!! belajar dari kekalahan keatas wolves! hahaha.. mmg 'JUARA' abes!!!! senior team diratah oleh 'AYAM' yang diranking ke 6! mmg padu abes!!! now under18 lak diratah! mmg padu!!! nice la 'rudeSEXMANIACboy' of manchester!!! nice wei... ;P

sinach zawawi berkata...

saya liverpool, saya mengaku MU power, saya ok!

yes, MU mmg power. period.

Streetwizer berkata...

ada lg fans kelab ayam sakit jubo....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...