ANDA SEDANG MEMBACA

23

Shakira Shakira........................

Obefiend Weiland Sabtu, April 23, 2011 ,
Bila WAG menonton bola

Silalah tonton ye. Booleh tahan comel jugak Shakira bila tengok bola. Passionate! Garang! My kinda woman. Memang SHEWOLF.


23 Ulasan:

r.k berkata...

passionate macam ni la yang kita nak . ni pergi stadium makan kuaci . keh keh keh

hellghast berkata...

2nd!!!
peh lama tak main cenggini!!!

hot jugak! demmit!!!

haRhys berkata...

pique juara kat sini!

lara_nur berkata...

RAWWRR..!!!

j or ji berkata...

orgasm sebenar!

Awang Joe berkata...

waka waka hot...

.Gory. berkata...

Gila bapak orgasm nya. Kalah manager tengok kat tepi. Hahaha

dewajiwa berkata...

team mana la yang dia tengok sampai ghairah sangat tu.


MU agaknya. theheh

mooie berkata...

passionate. hahaa.
lagak die mcm arsenel wenger.haha

kareem berkata...

dewajiwa, sila rujuk entri di bawah utk jawapan

Nik Saiful Anuar berkata...

ratu pinggul, hehe

Streetwizer berkata...

shit!


bernafsu gila dia tgk abg pique dia main...

oranglidi berkata...

time 'gol tapi tak gol' tu pressure semacam. haha

Imran Zainal berkata...

perhhh..

semangat tul minah nie...:P

muhamad imran berkata...

kalau di ranjang macam mane passion dia. haha. time celebrate gol offside, punya hepi, pastu sedar gol disallowed,muka bengis.

neorackle berkata...

moar...moar...skor me..skor me.

gyeahh...

Irwan berkata...

haha, time jerit "Hey!" tu mmg cantek.

Keri Henry berkata...

sunnguh emosi disitu,,,

nyzm berkata...

1:03 masa dia celebrate tu goal offside pedro kahkahkah!

Ť3ᶄ3Ɱ berkata...

naik syahwat minah ni...huhuhu

SFB berkata...

muka masa 0:06 tu mcm tgh taran cirit...

wakakakak spoil2....

rashideeshukri berkata...

Ayu Raudhah ngan Cheryl Cole pun tak camni, me gusta!

trevor berkata...

ape benda yang tiga abdul tu cakap masa last-last clip ni?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...