ANDA SEDANG MEMBACA

22

His D-Day Part 2




HEHEHEHE

HEHEHEHEHEHE

"Dapat juga gua merasa..dapat juga!, dapat..dapat!!"

"Lu tunggu gua julang minggu depan...lu tunggu!"

HEHEHEHE

HEHEHEHEHEHHE

- Abang Pipi, Bekas Penyokong Kelab tangga ke-4-

p/s: Pesanan dari Abang Owen dan Abang Pipi, "kami sudah bertukar, anda bila lagi?"

22 Ulasan:

amerhakim berkata...

first..chelsea

asyraf berkata...

syes? first.. hehe

Fahmi Ismail berkata...

Serius kah hang ni Pipi? Dah benar-benar 'Hilang Punca' ni!!

shahirahkhairudin berkata...

yang lain bila lagi?

Sandokhan berkata...

weih pipi? apakah...?

Hizwan Nizam berkata...

kene ubat guna2 ke hape?

hellghast berkata...

aku tgk pipi mcm senyum terpaksa,mesti ade deal sampai jadi mcm ni,atau kalah judi! hahaha!!!

Azwraith Tinto berkata...

Judas Escariot

Abi-iRFAN berkata...

Berdasarkan gambarajah yang diberi,gua nak cadangkan pipiyapong incas kem Manchester United di sokernet start musim baru ni.

kareem berkata...

ahhh...ni fotosop nih...Gua harap gambar ni dihantar ke korea dan amerika bagi diuji ketulenannya! Dan siapa yang menyebarkan gambar ni diharap dibawa ke muka pengadilan!

Hazard Ali berkata...

Fitnah semua ni.. fitnah!
Hahahaha muka Pipi jelas tak ikhlas...

Streetwizer berkata...

okeh ini funny!

yazid berkata...

Fantastic Pipi

Erry berkata...

suatu hari kalau pipi ada restoran dgn skrin besar....

ijan berkata...

saya no 4 saya ok!!!

rashideeshukri berkata...

ni bukan photoshop, tapi ni ada rupa-rupa ugutan. atau mungkin kalah bet. ahhhh mana-mana la!

damaging berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
molodokia berkata...

hahahh macam lahanat!

keli berkata...

Pipi, ko sorang jer pengulas kem Arsenal, kalo dah camni kem arsenal boleh dibubarkan secara rasmi. Wakakaak..akaka.
Senyuman tak nampak gigi...memang tak ikhlas.

talkIZcheap! berkata...

welcome to the better Reds!! :p

-part 2-

drizzt berkata...

kesian hahaha

Raiden berkata...

macam haram!! hahahaha~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...